Hvordan skal man påføre vippeserum? - iGlow.no

Hvordan skal man påføre vippeserum?

Så enkelt er det å bruke iGlow-vippeserum 😊

Lurer du på hvordan du bruker vippeserum for best mulig resultat? Ta en titt på videoen og instruksjonen under. Det følger også med en anvisningen vedlagt i pakken når får ditt vippeserum 😘

Slik bruker du iGlow Lash Maximizer - Trinn for trinn

1. Fjern sminke.

2. Trekk ut penselen. Dette er nok til begge øyenlokk. (Ikke mye serum skal til for å få effekten😊)

3. Pensles som en eyeliner på ren hud, rett over vippekanten. Unngå å få inn på øynene.

4. La serumet tørke i 1-2 minutter.

Ferdig! 😊

Hvor lang tid tar det før Vippeserum funker?

De aller fleste vil se effekt etter tre til åtte uker. Som med så mange ting, vil dette variere individuelt, men så lenge du følger anbefalt måte å påføre det skal du se resultater innen denne tiden. For noen kan det gå ti til tolv uker, og for noen kommer den kjekke effekten allerede etter to til tre uker. Så vårt stalltips er: Smør deg med litt iGlow og litt tålmod, og så kommer vippene 😘

Hva skjer når man slutter å bruke vippeserum?

Vippene vil følge den naturlige vekstsyklusen uavhengig om man bruker serum og vippene vil bli skiftet ut jevnlig. Når en vippe faller av betyr det at hårsekken har begynt å produsere et nytt hår som befinner seg i vekstfasen. Om denne hårsekken ikke får tilført iGlow vil vippen vokse til sin naturlige lengde.

Utskiftingen av vippene vil skje gradvis over tid og i en overgangsperiode kan man derfor oppleve ulik lengde på vippene.

Hvor lenge varer et iGlow vippeserum?

En iGlow Lash Maximizer inneholder 3 ml og det pleier å holde til ca. 3 mnd med normal bruk.

Holdbarhet: 24 mnd før åpning. 6 mnd etter åpning.

Kan vippeserum være farlig?

Av og til får vi spørsmålet om det er farlig å bruke iGlow? iGlow er helt trygt å bruke. Serumet er grundig testet og klassifiseres som et ikke-iriterende produkt. Altså, det er skånsomt i bruk.
Det er gjort kliniske studier, dermatologiske (hud) og oftalmologiske (øye) tester for å sørge for at kvalitet og skånsomhet er optimal. Dokumentasjonen som vår produsent har mottatt fra uavhengige tredjepart-aktører, sammenstilt med studier som er gjort på ingrediensene i vårt formula, tilsier at vårt serum er trygt og effektivt.

Er iGlow testet på dyr?

Nei! 😻 Vi i iGlow er veldig glade i dyr, og det er viktig for oss at de søte små ikke blir involvert i utviklingen av våre produkter. Serumene er produsert i henhold til EUs kosmetikkdirektiv. Hverken ingredienser eller ferdig produkt er testet på dyr

Skal Vippeserum svi?

Som med for eksempel en sjampo, kan vippeserumet svi om du får det inn på øynene. Dette er ikke noe å være bekymret for, og vi anbefaler at man er litt sparsommelig med mengden i starten, og at du påfører serumet ca 1 til 3 millimeter over vippenes rot så unngår du at det renner inn på øyet.

Om du er usikker på om du har allergi anbefaler vi at du påfører serumet på håndbaken og lar det være på en stund. Det er svært sjelden at noen reagerer allergisk på serumet.

 

Virker iGlow vippeserum? 

Så nå lurer du kanskje på om det er verdt et forsøk? Ta en liten titt på noen bidrag fra kunder som allerede har brukt iGlow Lash Maximizer.

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.