Retningslinjer for angrerett

Angrerett
Du har 14 dagers angrerett når du kjøper en vare i nettbutikken vår. Dersom du ønsker å angre kjøpet må du senest informere om dette 14 dager etter du har mottatt varen.

Du har rett til å åpne emballasjen og undersøke varen, men produktet skal leveres tilbake i samme stand som den ble mottatt i. Dersom varen ikke kan selges som ny vil verdireduksjonen belastes kunden. 

Ta kontakt med oss pr. e-post og fyll gjerne ut angrerettskjema. Når du har varslet om at du angrer kjøpet må du returnere varen til oss uten urimelig forsinkelse. Du må selv betale kostnader forbundet med returen, inkl. porto og emballasje.

Varene må pakkes forsvarlig og angreskjema eller ordrebekreftelse/dine opplysninger legges ved i pakken. Vi vil gi deg en tilbakemelding pr. e-post når vi har mottatt og behandlet din retur. Returadresse: iGlow AS, Sandviksveien 163A, 5035 Bergen

Reklamasjon
Risiko for produktene overtas av kunden så snart de er i kundens besittelse. Etter at du har mottatt varene bør leveransen undersøkes så snart som mulig for å sikre at sendingen samsvarer med ordrebekreftelsen, at produktene ikke har blitt skadet under transport eller har andre feil/mangler.

Hvis det foreligger en feil, skade eller mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om dette. Reklamasjon rettes pr. e-post til post@iglow.no