Vippenes livssyklus - iGlow.no

Vippenes livssyklus

Alle hår på kroppen vår følger en naturlig livssyklus. Vi er født med et gitt antall hårsekker, og det antallet forblir mer eller mindre det samme gjennom hele livet.

Øyenvippene er der for å beskytte øynene – ikke bare for å se vakre ut. De øvre vippene våre består av ca. 90-200 hår, mens de nedre består av ca. 70-100. Vi mister i snitt 1-4 vipper om dagen.


Hvert enkelt hår er programmert til å nå en gitt lengde, men det er ikke alltid at håret når sitt fulle potensial. En hårsekk kan også være inaktiv selv om den lever. iGlow-serumet kan sørge for at en hårsekk som allerede produserer hår, vil hjelpe håret å vokse enda lengre – samt at det kan aktivere sovende hårsekker.

De tre fasene

Livssyklusen består av tre faser. Ca. 40% av de øvre vippene, og ca. 15% av de nedre vippene våre, befinner seg til enhver tid i den anagene fasen (vekstfasen). Dersom alle vippene våre fulgte den samme livssyklusen, ville de falt av samtidig.
1. Anagen (vekstfasen): Dette er fasen hvor vippene våre vokser. De vil nå den lengden som kroppen vår har programmert dem til vokse. Den anagene fasen varer mellom 30 og 45 dager, og det er i denne fasen iGlow kan utgjøre en forskjell. iGlow gir næring til vippene, så de når sitt fulle potensial, og ikke stanser å vokse, der de normalt ville stoppet.

2. Katagen (overgangsfasen): Når vippene har nådd lengden de er programmert til å nå, stopper de å vokse og hårsekken begynner å krympe. Dersom en av vippene blir nappet eller faller av, begynner den ikke å vokse igjen før fasen er over. Normalt innen 2-3 uker.

3. Telogen (Hvilefasen): Dette er den lengste fasen av livssyklusen, og den varer gjerne i over 100 dager. Vippene våre vil til syvende og sist falle ut i løpet av denne fasen, og da tar det normalt 4-8 uker før et nytt hår begynner å vokse ut igjen.

Hvis du har noen spørsmål når du oss på chat, e-post, Facebook og Instagram ❤️

«Jeg har ikke ord!»

Se iGlow-kunders resultater etter å ha brukt iGlow-serumet.
Les mer

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.