Vippeserum - Erfaringer - iGlow.no

Vippeserum - Erfaringer

4 kommentarer

Nettet florerer av upålitelige nyhetskilder, memes som med et glimt i øyet tøyer på sannheten, men også falske produktanmeldelser. Dette gjør det vanskeligere for oss som forbrukere å finne pålitelig og ekte informasjon om produktene man ønsker å lære mer om.

Send bilder og videoer med dine erfaringer til Love@iglow.no

Se opp for falske produktanmeldelser ⚠️

Siden iGlow ble stiftet tilbake i 2011 har Google-søk vært preget av nettsteder og aktører som skriver falske anmeldelser for å lure dem som søker etter informasjon.

For oss har 'ærlighet varer lengst' vært et mantra og en motivasjon for oss - og heldigvis har vi sett merker og aktører som driver uærlig praksis forsvinne, mens vi har stått stødig. Gjengangeren i samtlige av disse aktørene er at de aldri viser til ekte resultater. Det har vært tilfeller hvor disse aktørene har forsøkt å ta i bruk bilder fra iGlow for å vise effekten av deres vippeserum.

Det er derfor vi setter vannmerker på alle bilder som viser effekten av iGlow-vippeserumet.

Vi fokuserer på våre kunder og kvaliteten på produktene våre

For oss i iGlow har svaret alltid vært å fokusere på våre kunder og kvaliteten på produktet vi leverer.

Gjør du et søk på ordet 'vippeserum' på Google vil du kanskje oppdage at det er få pålitelige kilder til anmeldelser og informasjon. Vår erfaring er at det ofte handler om at det ikke er så enkelt for et magasin eller en blogg å gjøre en skikkelig produkttest av mange forskjellige serum - helt enkelt fordi det tar 3-12 uker før man ser resultater, og skal man da teste ti forskjellige serum vil det ta svært lang tid for en journalist å kunne gjøre en slik test skikkelig. Da er det noen som faller for fristelsen og skriver falske anmeldelser.

Vi snakker med våre kunder 💜

Helt siden iGlow begynte tilbake i 2011 har dialogen med våre kunder vært nøkkelen til å fastslå med nøyaktighet hvor godt våre produkter blir mottatt hos de som faktisk bruker dem.

Gjennom mange, mange tusen eposter og meldinger har vi hatt dialoger med kunder for å dokumentere effekten av iGlow-vippeserumet for å optimalisere formulaet og dokumentere at vårt serum faktisk holder hva det lover. Dette gjør at du som forbruker kan stole på produktet du ser på, og at vi som merkevare kan fortsette vår ferd for å kunne levere det beste vippeserumet på markedet.

iGlow - Når resultatene snakker for seg selv 💯

I skrivende stund, 30. november 2023, har vårt vippeserum 3195 anmeldelser fra kunder som har brukt iGlow Lash Maximizer og gjennomsnittscoren er 4.7 av 5 stjerner (som tilsvarer 90% på fornøydhetsskalaen)🙌 Ikke verst!

Våre kundebehandlere skriver daglig med kunder som sender inn bilder og tilbakemeldinger til oss i sosiale medier og på epost, og under skal vi dele noen av dem med dere 😍 Og har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på epost eller nederst i kommentarfeltet 😘

Celine er en av våre irske kunder som har latt seg trollbinde av iGlow-vippeserumet 🧞‍♀️ Og er det noe vi i iGlow aldri blir lei av, så er det å høre fra våre kunder!

It works like 'hello'! 🙀

Mange av våre kunder har før de prøvde iGlow følt behovet for å bruke mye maskara eller løsvipper og extensions; gjengangeren etter å ha brukt iGlow en stund er at man føler seg vel med mindre sminke. Hva er vel bedre enn det?😻 

Charleen Murphy er også en av våre kjære irske kunder som har falt pladask for iGlow-vippeserumet.

Tilbakemeldingene tikker inn 💌

Også fra våre norske kunder tikker tilbakemeldingene inn. Her er June's resultat.

For de aller fleste kommer resultatene i løpet av de første fire til åtte ukene, men dette varierer naturligvis individuelt, og for noen går det rundt ti til tolv uker.

Stalltipset vårt er å være sparsommelig med mengden serum, påfør på kvelden som anvist én til tre millimeter over vippenes rot etter annen sminke er fjernet (med oljefri sminkefjerner) – og så er det bare å smøre seg med litt tålmodighet 😘

Her er Kristine sitt resultat 🌟

«Jeg har brukt vippeserumet deres noen år nå med utrolig gode resultater og flere spørsmål om jeg har falske vipper, så jeg er superfornøyd.»

Skal du prøve iGlow-vippeserum? Husk å ta et godt før-bilde!📸

Vi har hørt mang en gang at kunden ikke har forventet at serumet skulle gi noe særlig effekt, og derfor har kunden ikke tenkt på at det var så nøye å ta et godt før-bilde. Det er kjempeartig å sammenligne foto fra før man begynte med serum og når man har brukt det noen uker. Gjerne ta kontrollbilder etter 3 uker, 6 uker, 9 uker og 12 uker.

Passer kunder i alle aldre. Selv om metabolismen blir noe tregere med alderen ser mange voksne kunder også strålende resultater med bruk av iGlow-vippeserumet.

Har du prøvd iGlow-vippeserumet?

Vi vil gjerne høre fra deg 💝 Send oss tilbakemelding og foto/video av dine! Gode bidrag belønnes 🙌 Send oss en epost.

 

4 kommentarer

Siw Rubach
Siw Rubach

Har hatt korte vipper hele mitt liv (59 år) og nå har jeg lange vipper som er en fryd å sverte. :)

Sivertsen Judith Iren
Sivertsen Judith Iren

Jeg har brukt iglow i mange år. Kan skrive under på at dette serumet virker. Jeg klarer meg ikke uten dette. Er utrolig fornøyd.

Britt oddvor
Britt oddvor

Ønsker lengre og mørke vipper
Er mellomblond
Vil ikke ha falske vipper

lise mellansuper
lise mellansuper

Super!!!!funker faktisk!!!!jeg har faktisk fått lange ,tette vipper!😀😀😀

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.