Hva er fordelene ved å velge silkeputetrekk - iGlow.no

Hva er fordelene ved å velge silkeputetrekk

HVA ER FORDELENE VED Å VELGE SILKEPUTETREKK?
Fakta, Tips, Inspirasjon, Interiør
Enten du nyter lange, late morninger med kaffe på sengen, eller du hopper opp 06:00, så er én sak sikker – alle trenger en god natts søvn! Hvor heller starte enn på puten?

Ikke bare er det pent og behagelig, silkeputetrekk har også praktiske funksjoner. Silkeputetrekk sies å ha en rekke fordeler, som å redusere rynker, gi mindre frizz og er skånsomt for håret. Men kan det virkelig gjøre alle disse tingene? La oss hoppe ned i detaljene og knuse noen myter!
MAN FÅR MINDRE RYNKER AV IGLOW SILKEPUTETREKK! ✅ MEN HVORFOR!? 🧐
Hudpleie er et litt komplisert tema å snakke om, og noen silkeputetrekk-brands klarer ikke å holde tungen helt beint i munnen når de snakker om fordelene med silke.

Noen fokuserer på at silkeormen som lager silken, gjør at silken inneholder aminosyrer og serisin. Dette er ingredienser som også kan benyttes i hudpleie og i medisin, og det er lett å tenke at disse stoffene også kan gagne huden i et silkeputetrekk. Men, den gang ei. Aminosyrene hopper dessverre ikke magisk over til huden fra ditt putetrekk.
DET ER IKKE AMINOSYRENE SOM GJØR AT SILKE ER VIDUNDERLIG FOR HUDEN - DET ER FORDI SILKE ER SÅ GLATT ⛸
Silketrådene har en spesiell egenskap i at de er omtrent uten friksjon. Altså vil ikke huden din bli like mye foldet og rynket når du ligger på en silkepute.

De midlertidige rynkene og foldene vi har i ansiktet når vi våkner om morgenen, er de rynkene som over tid vil utvikle seg til permanente rynker. Klarer man å unngå disse, sørger man for å legge til rette for at huden eldes tregere.


SILKEPUTETREKK = EKTE SKJØNNHETSSØVN!
Så begrepet “Skjønnhetssøvn” er faktisk meget passende å bruke for deg som bruker silkeputetrekk! Er du en "puteklemmer" som ligger med ansiktet mot puten vil huden føles og se freshere ut enn om du ville ligget på et bomulls-putetrekk.
SILKENS MAGI LIGGER I OVERFLATEN ⛷
Silkens myke, glatte og friksjonsfrie overflate, har også den egenskap at det ikke trekker til seg fuktighet slik som bomull. Mens bomull absorberer hver dråpe og føles vått med en gang, gjør ikke silke det. Silkens overflate vil uansett føles glatt og ikke fuktig. Dette bidrar til å holde både hud og hår hydrert og gi deg best mulig utbytte av produktene som påføres før natten — som serum, fuktighetsmaske og lignende.

Japanske studier av fuktabsorbering viser at silke ikke føles vått men likevel kan ta opp store mengder fukt. På samme måte som sportstøy, bare mye deiligere: og ikke minst mye vakrere!
GLATT OG DEILIG SILKE GIR GLATT OG DEILIG HÅR👨🏻‍🎤👩‍🦳👱‍♀️
På grunn av silkens glatte og skånsomme overflate vil også håret ditt få mindre motstand og gnisning når du ligger på en silkepute. Det vil også gjøre at håret ikke virvles, gnisses og flokes mens du sover. I alle fall sammenlignet med bomull og andre grovere tekstiler.
Så, JA!: Håret blir deiligere og bevares bedre av å sove på silke!
INGEN KLAMME NETTER 🌖
Silkens unike overflate er nok den store hemmeligheten til hvorfor silke er så bra. I tillegg til fordelene for huden og håret gjør også silkens overflate at puten er sval når det varmt og lun når det er kaldt. Silke vil ikke føles klamt men gi en frisk følelse å ligge på.
IGLOW SILKEPUTETREKK FINNES I 15 NYDELIGE FARGER 😘
Ta deg en titt på iGlows utvalg av silkeputetrekk. Vi er svært stolte av vårt utvalg i farger. Her skal det finnes fargenyanser for enhver smak!

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.