Vekstsyklusen til Vipper og Bryn

Alle hår på kroppen vår, inkludert vipper og bryn, følger en naturlig vekstsyklus. Hvert hår er programmert til å nå en bestemt lengde, men har likevel potensiale til å vokse enda lengre. 

iGlow serumene utfører sin magi når vipper og bryn befinner seg i vekstfasen, og de kan stimulere til vekst slik at vipper og bryn kan nå sitt fulle potensiale. I tillegg kan sovende hårsekker ativeres slik at de kan produsere hår igjen, noe som kan gi fyldigere vipper og bryn.
  1. Anagen, vekstfase: Dette er perioden der hårene våre vokser og denne fasen varer vanligvis mellom 4-6 uker for vipper og 6-8 uker for bryn. Det er i løpet av denne fasen at iGlow kan gjøre en forskjell. iGlow tilfører næring og stimulerer til vekst, slik at de kan oppnå sitt fulle potensial.
  2. Katagen, overgangsfase: Når hårene har nådd sitt fulle potensiale stopper de å vokse og hårsekken begynner å krympe. Dersom en av hårene blir nappet eller faller av, begynner den ikke å vokse igjen før fasen er over. Normalt innen 2-3 uker.
  3. Telogen, hvilefase: Dette er den lengste fasen i syklusen og kan vare i over 100 dager. I løpet av denne fasen vil hårsekken forberede seg på å produsere et nytt hår. I løpet av 6-8 uker vil et nytt hår starte å vokse i hårsekken, og det gamle håret faller etter hvert ut for å gi plass til det nye håret som da er i vekstfasen.