En hårbørste som varer livet ut - iGlow.no

En hårbørste som varer livet ut

Jeg husker hvor glad min kjære mormor var i sin hårbørste, men jeg skjønte aldri helt hvorfor før jeg fikk langt hår selv. Over tid slites håret vårt, og man røyter og sliter hår både på grunn av floker og kanskje litt likegyldighet til både børsting og generell hårpleie.

Hår med litt lengde fortjener litt bedre pleie. Men da har jeg stilt meg selv spørsmålet: har virkelig hårbørsten så mye å si? Og etter å ha prøvd de nye iGlow-hårbørstene våre så kan jeg vel trygt si at det har den!

NOEN NYTTIGE BØRSTE-DOS AND DON’TS 💡👍

Jeg er jo så heldig å være omringet av kjekke produkter og kolleger. Så da måtte jeg spørre min gode kollega Hanne om hun hadde noen tips til en en litt hårsår, langhåret gutt som forskrekkes av røyting og floker. Så her er Hannes tips til de av oss som kanskje ikke har tenkt så veldig mye på hvordan man bør børste håret.

Første bud er å bruke en kvalitetsbørste, som for eksempel iGlow-hårbørstene😘
Andre bud er å alltid børste før du går i dusjen. Ikke børst mens du er i dusjen. Hvis du virkelig vil/må børste mens du dusjer bør du bruke en hårkur som gjør det enklere å gre gjennom. Og vet du hva? Jeg tror Hanne har funnet noen gulltips her. Funket iallefall for meg!

Til sist er det alltid viktig å rense hårbørsten. Da er det lurt å bruke en liten rengjøringsbørste - gjerne en tannkost. Dra ut alle hår som samler seg opp i børsten. Blås over, slik at smårusk, lo og små hudrester fjernes. Deretter børster du over med rengjøringsbørsten din for å fjerne de siste restene av rusk.

 

«TAR ALLE FLOKER SUPERLETT, UTEN NOE LUGGING ELLER UBEHAG OG ETTERLATER HÅRET UTEN IRRITERENDE FRIZZ😍»

«Kjøpte denne til meg selv, men prøvde den på min datter på snart 3 som er kjempehårsår. Etter litt protester fikk jeg børstet henne, og det første hun sa var "ikke aua mamma, ikke aua!" Nå elsker hun å børste håret og det er veldig deilig å slippe å ta den kampen hveeer gang! Må nok kjøpe meg en ny, for min datter sier dette er hennes børste nå 😂»
Helen


«Men jeg må bare si at jeg elsker børstene! Jeg trodde den minste ikke ville funke så bra på langt hår, men den funker jo utmerket! Og den kan man jo bare slenge i kofferten på reise eller ha i vesken til alle tider 🥰 Og håret føltes så mykt og tykt etterpå. Og det ble så shiny og fint 😍»
Stine B.

 

DU KJENNER FORSKJELLEN NÅR DU PRØVER DEN!🕰

Å investere i en hårbørste av høy kvalitet er å gi håret ditt pleie og lenger levetid.

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.