Fungerer vippeserum? Se brukerbilder

At noen er skeptiske til om vippeserum virkelig holder hva det lover forstår vi godt. Vi har derfor samlet brukerbilder fra våre kunder som viser resultatene etter å ha brukt iGlow vippeserum.

Noen vanlige spørsmål🙋

Hvordan bruker man iGlow vippeserum?

1. Fjern sminke.
2. Trekk ut penselen. Dette er nok til begge øyenlokk. (Ikke mye serum skal til for å få effekten😊)
3. Pensles som en eyeliner på ren hud, rett over vippekanten. Unngå å få inn på øynene.
4. La serumet tørke i 1-2 minutter.

SÅ enkelt er det ✨ Ett vippeserum varer i normalt 90 dager med normal bruk.

Hvor lang tid tar det før iGlow vippeserum funker?

De aller fleste vil se effekt etter tre til åtte uker. Som med så mange ting, vil dette variere individuelt, men så lenge du følger anbefalt måte å påføre det skal du se resultater innen denne tiden.

For noen kan det gå ti til tolv uker, og for noen kommer den kjekke effekten allerede etter to til tre uker. Så vårt stalltips er: Smør deg med litt iGlow og litt tålmod, og så kommer vippene 😘

Hva skjer når man slutter å bruke vippeserum?

Vippene vil følge den naturlige vekstsyklusen uavhengig om man bruker serum og vippene vil bli skiftet ut jevnlig. En vippe har en levetid på Når en vippe faller av betyr det at hårsekken har begynt å produsere et nytt hår som befinner seg i vekstfasen. Om denne hårsekken ikke får tilført iGlow vil vippen vokse til sin naturlige lengde.

Utskiftingen av vippene vil skje gradvis over tid og i en overgangsperiode kan man derfor oppleve ulik lengde på vippene.

Hvor lang tid tar det fra en øyenvippe begynner å vokse til den faller ut?

Øyevipper har en vekstsyklus som består av tre faser: vekstfasen (anagen), overgangsfasen (katagen) og hvilefasen (telogen).

Vekstfasen varer vanligvis omkring 30 til 45 dager. I løpet av denne tiden vokser øyevippene aktivt, og det er i denne fasen iGlow-vippeserumet har sin viktigste funksjon for å bidra til en sterkere og fyldigere vekst.

Etter vekstfasen kommer overgangsfasen, som er en kort periode hvor veksten stopper og hårsekken krymper. Til slutt kommer hvilefasen, hvor øyevippene forblir i hårsekken til de faller ut. Denne fasen kan vare i flere måneder. iGlow Boosting Mascara er ideell for å bidra til å styrke vippene og unngå at de faller ut tidlig i denne fasen.

Totalt sett tar det typisk mellom 4 til 11 måneder fra en øyenvippe begynner å vokse til den faller ut. Denne tiden kan variere noe fra person til person. Det er også verdt å merke seg at ulike øyevipper er i forskjellige faser av vekstsyklusen på et hvilket som helst tidspunkt, så det er normalt å miste noen øyevipper nesten hver dag.

Hvor lenge varer et iGlow vippeserum?

En iGlow Lash Maximizer inneholder 3 ml og det pleier å holde til ca. 3 mnd med normal bruk.

Holdbarhet: 24 mnd før åpning. 6 mnd etter åpning.

Kan vippeserum være farlig?

iGlow er helt trygt å bruke. Serumet er grundig testet og klassifiseres som et ikke-iriterende produkt. Altså, det er skånsomt i bruk.

Det er gjort kliniske studier, dermatologiske (hud) og oftalmologiske (øye) tester for å sørge for at kvalitet og skånsomhet er optimal.

Dokumentasjonen som vår produsent har mottatt fra uavhengige tredjepart-aktører, sammenstilt med studier som er gjort på ingrediensene i vårt formula, tilsier at iGlow vippeserum er trygt og effektivt.

Kan Vippeserum svi?

Som med for eksempel en sjampo, kan vippeserumet svi om du får det inn på øynene. Dette er ikke noe å være bekymret for, og vi anbefaler at man er litt sparsommelig med mengden i starten, og at du påfører serumet ca 1 til 3 millimeter over vippenes rot så unngår du at det renner inn på øyet.

Om du er usikker på om du har allergi anbefaler vi at du påfører serumet på håndbaken og lar det være på en stund. Det er svært sjelden at noen reagerer allergisk på serumet.

Er iGlow testet på dyr?

Nei 😻 Vi i iGlow er veldig glade i dyr, og det er viktig for oss at de søte små ikke blir involvert i utviklingen av våre produkter. Serumene er produsert i henhold til EUs kosmetikkdirektiv. Hverken ingredienser eller ferdig produkt er testet på dyr