iGlow Vippeserum - iGlow Lash Maximizer middle image 0
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/nioamolmerptrzrzrz_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/kyrzerhinirzhirzvw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/ptrzertpfevwhirzrz_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/fehiertpnirztpvwvw_thumb_71_53.jpeg

iGlow Vippeserum - iGlow Lash Maximizer

iGlow vippeserum
kr. 549,00
Kjøp
Få fantastiske vipper med iGlow-vippeserumet! Perfekt for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker*.

Effektivt, trygt og skånsomt. Vegansk og ikke testet på dyr.

Se resultater fra våre kunder.
Produktinformasjon
iGlow Lash Maximizer - Vippeserum 2ml

iGlow Lash Maximizer er det perfekte vippeserum for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker. For noen trengs opptil 12 uker for optimalt resultat – avhengig av vippesyklusen din.

iGlows misjon er å alltid levere det beste og tryggeste vippeserumet på markedet. iGlow Lash Maximizer har derfor gjennomgått dermatologiske og oftalmologiske studier for å sikre deg det tryggeste og mest skånsomme produktet, samtidig som det er det mest effektive. Produktet er vegansk og ikke dyretestet.

Slik bruker du iGlow-vippeserum
iGlow vippeserum brukes daglig frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Avslutter man bruken vil effekten avta og vippene vil over tid vokse tilbake til sin naturlige lengde. Vi gjør oppmerksom på at resultatet kan variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid. Send en mail til post@iglow.no dersom du har spørsmål.

• Fjern ev. sminke og rens huden. Ikke bruk oljebaserte produkter da dette kan hindre serumet i å trekke inn i huden din og effekten uteblir.
• Legg en tynn stripe med serum på øyelokket. Påføres som en eyeliner, men med en avstand på 1-3mm fra vippekanten.
• La serumet trekke inn.
• Påføres hver kveld frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Man kan også bruke det om morgenen, men la det tørke godt før du eventuelt tar på øyenskygge


Innhold: En flaske inneholder 2 ml og holder til ca 3 mnd. forbruk.
Holdbarhet: 24 mnd. før åpning. 6 mnd. etter åpning.

Advarsel: Er du ømfintlig for makeup-produkter bør du prøve deg frem de første dagene. Test gjerne med litt serum på underarmen 24 timer før bruk. Får du serum inn på øynene, skyll med lunkent vann. Skal ikke brukes av gravide, ammende eller personer som gjennomgår kjemoterapi. Anbefalt aldersgrense er 18 år. NB: Les medfølgende bruksansvisning grundig før bruk.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Panthenol, Sodium Citrate, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate Alanine, Alcohol, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Arginine, Aspartic Acid, Calcium Gluconate, Caprylyl Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Gluconolactone, Glycine, Hexylene Glycol, Histidine, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Yeast Extract, Hydroxyethylcellulose, Isoleucine, Isopropyl Cloprostenate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Panax Ginseng Root Extract, Pca, Phenylalanine, Polysorbate 20, Proline, Propylene Glycol, Serine, Sodium Hyaluronate, Sodium Lactate, Sodium Pca, Threonine, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Valine, Vitis Vinifera Seed Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Metabisulfite
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (787)
Based on 787 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

787andre har lagt inn kommentarer
I
2021-10-12
Verifiedingridpsmith
Svært fornøyd med dette produktet. Funker som bare det!
M
2021-09-20
Verifiedmonaeid
Må ærlig talt si at jeg ikke hadde så stor tro på produktet men jammen fikk jeg meg en støkk da jeg sammenlignet bildene. Jeg har alltid hatt litt lengde på vippene men ikke like lange som nå. Etter at jeg har blitt eldre har jeg merket at de har blitt både lysere og tynnere. Så jeg tenkte at det skadet i allefall ikke å prøve. Det første bildet er litt uklart men man ser tydelig forskjell. Er helt utrolig fornøyd med resultatet og kommer til å fortsette å bruke produktet.
S
2021-07-29
VerifiedStina
Veldig fornøyd. Det virker 😀👍🏼
R
2021-07-16
VerifiedRakel
Nå har jeg brukt Iglow i 6 måneder. Er på min andre tube. 😊 veeeldig fornøyd! På bilde er det ikke så lett å se, da førbildet er tatt med gamle telefon og dårlig lys. Etterbildet har jeg også farget vippene 😊 men er ganske drastisk forskjell. Så utrolig fornøyd! Husk og rist flasken før påføring, funket da mye bedre, da sikkert ingrediensene samler seg i bund 😄 elsk elsker elskt ❤❤
M
2021-06-03
VerifiedMona
Fast kunde hos dere, har brukt serumet i minst 6 år, superfornøyd 🤩🤩🤩 Anbefales ❤️
Page of 79
Gratis frakt    Rask utsending    Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow vippeserumiGlow Vippeserum - iGlow Lash Maximizer