iGlow Boar Bristle Brush XLarge middle image 0
-15%
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/moptgrzqbohihirzvw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/nijmgrupbotphivwvw_thumb_71_53.jpeg

iGlow Boar Bristle Brush XLarge

iGlow Hair
kr. 636,65kr. 749,00
Kjøp
NYHET! Eksklusiv hårbørste fra iGlow som pleier hår og hodebunn! Kombinasjonen av ekte villsvinbust og nylon av høyeste kvalitet gjør at børsten glir lett gjennom håret og løser opp floker på en skånsom, men effektiv måte. De naturlige materialene vil motvirke unødig slitasje og statisk elektrisitet og gir et friskt, blankt og sterkt hår!

Børsten finnes i tre størrelser, mini, large og extra large og alle er designet i nordisk stil med FSC-merket bambus og pute av sort naturgummi.

Les mer under produktinformasjon
Produktinformasjon
Kombinasjonen av ekte villsvinbust og nylon av høyeste kvalitet gjør at børsten glir lett gjennom håret og løser opp floker på en skånsom, men effektiv måte. Børsten gir også en lett massasje til hodebunnen, noe som kan øke blodsirkulasjonen i hodebunnen slik at hårsekkene enklere får tilgang på viktig næring slik at håret kan vokse seg sterkt og sunt.

Børsten vil hjelpe til med å fordele hårets naturlige oljer som gir en naturlig beskyttelse til hårstråene samtidig som det reduserer friss og statisk hår. De naturlige materialene vil motvirke unødig slitasje og statisk elektrisitet og gir et friskt, blankt og sterkt hår!

Børsten finnes i tre størrelser, mini, large og extra large og alle er designet i nydelig nordisk stil med FSC-merket bambus og pute av sort naturgummi.

Spesifikasjoner iGlow Boar Bristle Brush - Xlarge:

Bust: Villsvin og nylonbust.
Skaft: FSC-merket Bambus
Lengde: 24,5 cm
Bredde: 8 cm
Høyde bust: 3 cm
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (3)
Based on 3 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

3andre har lagt inn kommentarer
R
2022-05-15
Renate
Veldig god børste!🥰Lugger ikke og etterlater ikke noe frizz i håret! Kastet de andre børstene mine og bruker bare denne🥰
H
2022-05-13
Helen
Fantastisk børste! Håret mitt blir veldig lett statisk, men med denne så var det null problem! Pluss i boka at børsten faktisk fanger hårene jeg røyter slik at de ikke faller på badegulvet.
H
2022-05-13
Hanne
Elsker denne!! Hårbørsten var virkelig HELT fantastisk å bruke🙌 Tar alle floker superlett, uten noe lugging eller ubehag og etterlater håret uten irriterende frizz😍 I tillegg var den helt herlig mot hodebunnen. Føltes som man fikk en liten "mini-massasje" 🥰
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow HairiGlow Boar Bristle Brush XLarge