Hva er iGlow Vippeserum og hvordan virker det? - iGlow.no

Hva er iGlow Vippeserum og hvordan virker det?

Hva er iGlow Vippeserum og hvordan virker det?

iGlow Lash Maximizer er et vippeserum utviklet av det norske merket iGlow, basert i Bergen. Dette serumet er designet for å nære øyevippene og stimulere vekst, slik at de kan nå sitt maksimale potensial. Med daglig bruk kan brukere ofte se resultater etter 3-8 uker.

Hvordan bruker jeg det?

iGlow vippeserum skal brukes daglig frem til man har oppnådd ønsket resultat. Deretter trenger man kun å påføre 2-4 ganger i uken for å opprettholde resultatet.

Følg disse enkle stegene: 

1. Fjern sminke og rens huden. Ikke bruk oljebasert sminkefjerner eller rens da olje kan ligge igjen på huden og hindre serumet i å nå hårsekkene. 

2. Serumet påføres på øyelokket (ikke på vippene!) som en eyeliner, men med en avstand fra selve vippelinjen (1 til 3 mm) slik at det ikke trekker ned til øynene. (Det er ikke farlig å få serum inn på øyet, men det kan irritere litt. Skyll med vann om du merker at det skjer) Se hvordan serumet brukes! 

3. Vent noen minutter slik at serumet trekker inn i huden. Ferdig! Nå kan du fortsette med din daglige rutine!

 

Når kommer resultatene?

Når man starter med serumet skal man pensle daglig til man oppnår effekt, og deretter vedlikeholde med 2-4 påføringen pr. uke. For at serumet skal kunne virke er det viktig at huden er helt ren og tørr idet serumet påføres. Fuktighetskrem eller produkter som inneholder olje kan skape en barriere som kan hindre virkestoffene i å trekke ned i huden. De fleste har sett endringer etter 3-8 uker med daglig bruk, men noen må også være litt ekstra tålmodig. Så lenge man påfører daglig og ikke bruker produkter som kan hindre virkestoffene i nå hårsekkene har dette sammenheng med vippenes vekstsyklus. En vekstsyklus varer i ca. 12 uker og i løpet av denne tiden går vippene gjennom tre faser; Anagen (vekstfase), Katagen (overgangsfase) og Telogen (hvilefase).

Alle vippene følger sin egen syklus og ca. 40% av de øvre vippene vil til enhver tid befinner seg i den anagene fasen. Dersom alle vippene hadde fulgt den samme syklus ville de blitt skiftet ut samtidig.

Anagen: I den anagene fasen vokser vippene dine og det er her iGlow serumet utfører sin magi. Vippene vokser i utgangspunktet til en gitt lengde, men når man tilfører iGlow serum får vippene mulighet til å vokse til sitt fulle potensiale og bli lengre og fyldigere enn de normalt sett ville blitt.

Katagen: Når vippene har nådd sitt fulle potensiale stopper de å vokse og hårsekken begynner å krympe. Dersom en av vippene blir nappet eller faller av, vil den ikke begynne å vokse igjen før denne fasen er over.

Telogen: Dette er den lengste fasen av vekstsyklusen og den varer gjerne i over 100 dager. Vipper som er i denne fasen vil etter hvert falle ut og da tar en ny vippe vokse ut i gjen etter noen uker. Denne vippen vil da starte syklusen på nytt.

 

Hva skjer om jeg slutter å bruke det?

Vippene vil følge den naturlige vekstsyklusen uavhengig om man bruker serum og vippene vil bli skiftet ut jevnlig. Når en vippe faller av betyr det at hårsekken har begynt å produsere et nytt hår som befinner seg i vekstfasen. Om denne hårsekken ikke får tilført iGlow vil vippen vokse til sin naturlige lengde.

Utskiftingen av vippene vil skje gradvis over tid og i en overgangsperiode kan man derfor oppleve ulik lengde på vippene. 


Hvem kan bruke serumet?

iGlow vippeserum kan passer for alle som ønsker seg lengre og sterkere vipper. 

Det er svært sjelden vi får tilbakemelding om allergi, men dersom man har en historikk med allergi eller har veldig sensitiv hud anbefaler vi å ta en lappetest før man begynner å bruke serumet. Pensle litt serum i albuekroken og vent i 24t. Dersom man ikke får utslag kan man normalt sett bruke serumet. Om man er uheldig og opplever irritasjon er det bare å ta kontakt med oss på e-post så hjelper vi deg 💕

Av etiske årsaker er det ikke gjort tester på sårbare grupper som gravide, ammende, personer under 18 år eller personer som gjennomgår kemoterapi. Fraværet av tester gjør at vi ikke anbefaler serumet til denne gruppen. Dette blir dermed et forsiktighetsvarsel og opp til hver enkelt å vurdere om de ønsker å bruke serumet.

 

Kan det brukes på undervippene?

Man kan bruke det på de nederste vippene også. Men vi anbefaler å bare bruke vippeserumet på de øvre vippene. Ønsker du å bruke det på de nedre vippene anbefaler vi da å bruke "siste rest" på penselen etter at man har penslet begge øyelokk. Husk også en avstand fra selve vippene. Vippeserumet skal ikke på selve vippene.


Kan vippeserumet brukes på bryn?

Vippe- og brynserumet har de samme virkestoffene, men vekstsyklusen til vipper og bryn er ulik og serumene er derfor formulert ulikt. Vi anbefaler derfor å bruke serumet som er tilpasset området man ønsker å forbedre. 

Brynserumet har også en bredere pensel enn vippeserumet og dette ville gjort det vanskelig å dosere riktig om man skulle brukt det på vippene. Vippeserumet kan brukes på bryn, men vi kan ikke garantere at man får et like godt resultat som ved bruk av brynserumet på bryn. 

 

Kan jeg farge vippene eller bruke extensions?

Ja! Man kan farge vippene som normalt og siden serumet ikke inneholder olje og kan derfor brukes sammen med extensions dersom man ønsker det. 

 

Er iGlow Vippeserum trygt?

Ja, iGlow er helt trygt å bruke. Serumet er grundig testet, det er gjort kliniske studier, dermatologiske(hud) og oftalmologiske(øye) tester for å sørge for at kvalitet og skånsomhet er helt optimal. Dokumentasjonen som vår produsent har mottatt fra uavhengige tredjepart-aktører, sammenstilt med studier som er gjort på ingrediensene i vårt formula, tilsier at vårt serum er trygt og effektivt.


Hvor lenge varer en flaske?

En iGlow Lash Maximizer inneholder 3 ml og det pleier å holde til ca. 3 mnd med daglig bruk. 

Holdbarhet: 24 mnd før åpning. 6 mnd etter åpning. 


Hva er ingrediensene?

Lash Maximizer serum er basert på prostaglandin-derviatet Isopropyl Cloprostenate (IC) som er svært effektivt for å booste vippenes lengde og fylde, Hyaluronsyre (som gir fukter/styrker hårene), L-Proline (en aminosyre som styrker hår), Ginseng og en botanisk blanding bestående av Druefrøekstrakt og Kamomille (styrker hårsekkene). 

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Panthenol, Sodium Citrate, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate Alanine, Alcohol, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Arginine, Aspartic Acid, Calcium Gluconate, Caprylyl Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Gluconolactone, Glycine, Hexylene Glycol, Histidine, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Yeast Extract, Hydroxyethylcellulose, Isoleucine, Isopropyl Cloprostenate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Panax Ginseng Root Extract, Pca, Phenylalanine, Polysorbate 20, Proline, Propylene Glycol, Serine, Sodium Hyaluronate, Sodium Lactate, Sodium Pca, Threonine, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Valine, Vitis Vinifera Seed Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Metabisulfite

 

Inneholder iGlow hormoner?

iGlow Lash Maximizer og iGlow Brow Maximizer er formulert uten hormoner og inneholder Isopropyl Cloprostenate (0,005%). Denne ingrediensen er oppført i EU-databasen for kosmetiske ingredienser (CosIng) og er godkjent for bruk i kosmetikk. Isopropyl Cloprostenate er en prostaglandinanalog som bidrar til å pleie og fremme hårvekst ved å kondisjonere vippene og øyenbrynene.

Prostaglandinanaloger er ikke hormoner; de er naturlige lipider som spiller viktige roller i nesten alle menneskelige vev. De virker som lokale signalstoffer med en kort virketid, og i kosmetikkprodukter påvirker de kun området der de påføres. Etter påføring inaktiveres de raskt og elimineres fra kroppen.

iGlow-produktene bruker Isopropyl Cloprostenate til å virke målrettet og lokalt for å støtte og forbedre hårveksten på applikasjonsområdet. Alle ingredienser i iGlow Lash Maximizer og iGlow Brow Maximizer har gjennomgått grundig sikkerhetsvurdering og er bekreftet trygge og effektive i henhold til EU-reguleringer for kosmetikk.

 

Inneholder iGlow prostaglandin?

iGlow-produktene, Lash Maximizer og Brow Maximizer, inneholder en prostaglandin-analog kalt Isopropyl Cloprostenate. Dette er en syntetisk prostaglandinanalog, som betyr at det er en kjemisk forbindelse som etterligner visse egenskaper hos naturlige prostaglandiner.

Prostaglandiner er en gruppe fettlignende stoffer som naturlig finnes i mange vev i kroppen. De er involvert i flere biologiske prosesser som betennelsesreaksjoner, kontroll av blodstrømmen og sårheling. I medisinske sammenhenger brukes spesifikke prostaglandiner som medisin for å behandle for eksempel glaukom og ulike typer øyesykdommer ved å påvirke trykket i øyet.

Isopropyl Cloprostenate i iGlow-produktene har derimot en helt annen funksjon. Det brukes primært for sine hårkondisjonerende egenskaper og er til stede for å støtte vekst og helse for øyevipper og øyenbryn. Denne ingrediensen virker lokalt på applikasjonsområdet for å fremme tettere og fyldigere hårvekst, og har ikke de medisinske effektene som prostaglandiner brukt i øyemedisin har.

Det er viktig å forstå at selv om Isopropyl Cloprostenate tilhører samme kjemiske familie som prostaglandiner, er det spesifikt utviklet for kosmetisk bruk og ikke som en behandling for medisinske tilstander. 

Isopropyl Cloprostenate er ansett som trygt for bruk i kosmetikkprodukter som øyevippeserum, hvor det brukes for å fremme vekst og styrke av øyevipper. Imidlertid, som med enhver kosmetisk ingrediens, kan det være potensial for bivirkninger hos noen brukere, spesielt de med sensitiv hud eller spesifikke allergier.

Uønskede bivirkninger av prostaglandinanaloger blir vanligvis rapportert i studier der det er høyere konsentrasjoner av medisinsk brukte prostaglandinanaloger til stede i en medisinsk løsning, som gjentatte ganger er i direkte kontakt med øyet, slik som medisinske versjoner av øyedråper.

Innen EU er Isopropyl Cloprostenate godkjent for bruk i kosmetiske produkter, noe som indikerer at de har gjennomgått vurdering for sikkerhet og effektivitet. iGlow-formulaet er også testet for sikkerhet og effektivitet gjennom dermatologiske og oftalmologiske tester.

 

Kan jeg få en vareprøve?

Siden produktet må brukes over tid for å gi resultat har vi dessverre ikke vareprøver. 

 

En jeg kjenner fikk et gratis serum, kan jeg også få et?

Vi er opptatt av å vise ekte resultater og vi viser derfor utelukkende bilder vi har fått fra de som faktisk bruker serumet! Har du bilder eller video av din vippereise fra start til slutt så blir vi veldig glade om du har lyst til å dele med oss! Vi belønner gode bidrag 😍

Bidrag kan sendes til minevipper@iglow.no 💕 

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.