Tørrshampoo

Du er her: iGlow » Produkter » Tørrshampoo
Tørrshampoo er ideell hvis du har dårlig tid og sårt trenger en hårvask. Spray, børst og på bare noen minutter har du nyvasket og fint hår.

KMS California HairPlay Makeover Spray 250ml.

KMS California HairPlay Makeover Spray 250ml.
kr. 199,00
Unik hårspray fra KMS California som frisker opp frisyren din og absorberer olje samtidig som den gir volum. Hair Play Makeover Spray er perfekt i en travel hverdag. Det er en vektløs, matt stylingspray som gjenoppliver håret ditt og kan derfor brukes som en erstatning for hårvask når du er på farten, eller som en rask styling touch-up for å gi litt ekstra volum og tekstur til håret ditt. Sprayen kan brukes som en "mild" tørrshampo da den absorberer olje fra hodebunnen da den er beriket med rispulver. Passer for alle hårtyper, spesielt tynt og fint hår. Slik brukes den:
Rist godt og spray ca 15-25 cm fra hodebunnen og hårrøttene. La sprayen tørke i noen sekunder. Arbeid gjennom håret for å absorbere tegn til fett hår. Perfekt for oppfrisking av frisyren
Din pris kr. 199,00

Wella Professionals Eimi - Dry Me Dry Shampoo, 180ml

Wella Professionals Eimi - Dry Me Dry Shampoo, 180ml
kr. 219,00
Tørrsjampo fra Wella som gir volum og matt struktur til håret. Wella Professionals Dry Me inneholder tapiokastivelse for å friske opp håret og absorbere olje. Spray tørrsjampoen direkte mot hårrøttene og klem håret mot hodebunnen. La tørrsjampoen virke i 1 minutt og børst igjennom håret for å fjerne overflødig produktrester.
Veil.pris kr. 255,00
Din pris kr. 219,00
Salg -25%
kr. 164,25

Batiste Original Dry Shampoo, 50 ml TRAVEL SIZE

Batiste Original Dry Shampoo, 50 ml TRAVEL SIZE
kr. 39,00
Tørrshampo som passer perfekt i vesken. Batiste Dry Shampoo er en forfriskende tørrshampoo som er perfekt mellom hårvask. Gir nytt liv til fett og kjedelig hår, og etterlater det rent med ekstra volum og frisk duft av sitron. Spray inn mot røttene med ca 30 cm avstand. Masser gjennom håret. Børste og style som vanlig. Populær både for menn og kvinner.
Din pris kr. 39,00

Colab Sheer Invisible Dry Shampoo, New York, 50ml

Colab Sheer Invisible Dry Shampoo, New York, 50ml
kr. 49,00
Tørrshampo fra Colab i praktisk reisestørrelse som gjør håret velduftende med en nyvasket følelse. Sheer Invisible Dry Shampoo kommer med en fruktig duft av eple, melon og rav. Denne tørrshamposerien vil du elske. Transparent farge og ingen synlige rester i håret. Er du på farten og trenger en rask hårvask - da er denne redningen.
Din pris kr. 49,00

Colab Sheer Invisible Dry Shampoo, London, 50ml

Colab Sheer Invisible Dry Shampoo, London, 50ml
kr. 49,00
Tørrshampo fra Colab i praktisk reisestørrelse som gjør håret velduftende med en nyvasket følelse. Sheer Invisible Dry Shampoo kommer med en klassisk duft av bergamot, musk og magnolia. Denne tørrshamposerien vil du elske. Transparent farge og ingen synlige rester i håret. Er du på farten og trenger en rask hårvask - da er denne redningen.
Din pris kr. 49,00

Sebastian Drynamic, 75 ml

Sebastian Drynamic, 75 ml
kr. 179,00
Frisk opp og style din hårfrisyre, når som helst - hvor som helst. Sebastian Drynamic absorberer overflødig olje ved røttene og gir håret et løft mellom hver vask. Er du på farten og har dårlig tid er denne ideell. Gjenoppliver og revitaliserer håret på et blunk!
Veil.pris kr. 199,00
Din pris kr. 179,00
VippsVisaklarnapostenbring