Toner

Du er her: iGlow » Produkter » Toner
Toner

Pixi Glow Tonic, 250 ml

Pixi Glow Tonic, 250 ml
kr. 299,00
Prisvinner fra Pixi!. En eksfolierende toner formulert med aloe vera, ginseng og fruktose som fremmer cellefornying og lindrer og fukter huden din. Glow Tonic fjerner døde hudceller og fremhever hudens naturlige glød. Ved regelmessig bruk bidrar Glow Tonic også til å gi huden en mer tonet og fast følelse. Selv fine linjer og porer blir mindre synlige ved regelmessig bruk. Passer for alle hudtyper. Uten alkohol. Ikke testet på dyr.
Din pris kr. 299,00

Lancôme Tonique Douceur, 200ml.

Lancôme Tonique Douceur, 200ml.
kr. 249,00
Alkoholfri, pH-balansert og forfriskende toner som foredler huden din uten å tørke den ut eller tappe den for naturlige oljer. Formulert med mykgjørende, destillert blomstervann, gir denne ultra-forfriskende formelen huden en kjølig, hydrert følelse.
Veil.pris kr. 279,00
Din pris kr. 249,00

glo-therapeutics Cyto-luxe Toning Mist

glo-therapeutics Cyto-luxe Toning Mist
kr. 599,00
En lett og forfriskende mist som er fylt med gode fuktighetsgivende planteingredienser som forhindrer vanntap og forsterker hudens beskyttende barriere. glo-therapeutics Cyto-luxe Toning Mist er formuert med nærende ingredienser som forbereder huden for optimalt opptak av serum og fuktighetskrem. Anbefales for: voksen, normal til kombinert hud. Bruk: Spray på huden etter rens. Følg opp med serum og/eller krem glo∙therapeutics for best resultat. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 649,00
Din pris kr. 599,00
Salg -20%
kr. 479,20
InstagramFacebookVisaklarnabringposten