Tannbleking

Du er her: iGlow » Produkter » Tannbleking
Få hvite tenner på bare noen dager med denne unike tannblekingspennen.
Vi tilbyr deg den enkleste tannblekingsmetoden som finnes på markedet! Med kun naturlige ingredienser kan du trygt og sikkert pensle tennene opptil flere ganger for dagen for et raskt resultat.

Skin Technologies - COCO Tannbleking

Skin Technologies - COCO Tannbleking
kr. 499,00
NYHET! Organisk og naturlig tannbleking fra Skin Technologies som polerer og fjerner misfarging på tennene fra kaffe, vin, sigaretter etc. COCO består av av aktivert kull fra kokosnøtt skall som er tilsatt natrium bikarbonat, kokosnøtt olje, appelsinfrø olje og mintsmak. Gir deg umiddelbart et hvitere smil, friskere pust og en sunnere munnhelse. Du vil kunne se synlig forskjell allerede etter 1-2 påføringer. Renser munn og tannkjøtt, samt forebygger og fjerner plakk. En boks med COCO varer ca 2-3 måneder avhengig av bruk. Bruk: Finn frem en myk tannbørste. Skyll tannbørsten slik at den er våt og dypp den deretter i pulveret. Puss tennene forsiktig i 1-2 minutter. Skyll og rens deretter grundig. Bruk en til to ganger daglig. Coco er ikke en erstatning for vanlig tannpuss.
Din pris kr. 499,00
Salg -25%
kr. 374,25

White tannblekingspenn

White tannblekingspenn
kr. 229,00
BESTSELGER: Få raskt hvite tenner med en ny genial formel. Bare skru på penselen og stryk geleen over tennene. Dette er den enkleste og raskeste tannblekingsmetoden og gir garantert hvitere tenner. White er et 100% naturlig tannblekingsprodukt som ikke inneholder peroksider og er derfor meget skånsom mot tenner og tannkjøtt. Den tynne penselbørsten gjør det enkelt å påføre og dekker alle tannflater. Allerede etter noen få påføringer vil du kunne se gode resultater. NB: Man trenger ikke sitte med munnen åpen til geleen er tørket. Geleen fordeler seg over tennene og virker selv om den er "flytende". Se mer utfyllende opplysninger under fanen "Produktinformasjon".
Veil.pris kr. 279,00
Din pris kr. 229,00
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten