Tannbleking

Du er her: iGlow » Produkter » Tannbleking
Få hvite tenner på bare noen dager med denne unike tannblekingspennen.
Vi tilbyr deg den enkleste tannblekingsmetoden som finnes på markedet! Med kun naturlige ingredienser kan du trygt og sikkert pensle tennene opptil flere ganger for dagen for et raskt resultat.

Spotlight - Teeth Withening Strips

Spotlight - Teeth Withening Strips
kr. 549,00
NYHET: Innovativt tannblekingssystem designet for å gi optimalt resultat etter ca 14 dager. Pakken inneholder 14 sett med strips som skal legges på rene og tørre tenner. Brukes 1 time hver dag i 14 dager. Legg først strips nede og deretter oppe. La virke i 1 time og skyll bort geleen. Stripsene inneholder hydrogen peroxide som effektivt bleker tennene.
Spotlight Whitening er et innovativt tannblekingssystem designet og utformet av de irske
tannlege-søstrene, Dr. Lisa og Dr. Vanessa Creaven og har blitt spesielt utviklet for å være et
effektivt alternativ til dyr tannbleking hos klinikker.
Veil.pris kr. 599,00
Din pris kr. 549,00
SALG -20%
kr. 439,20

SkinTechnologies - White Tannblekingspenn

SkinTechnologies - White Tannblekingspenn
kr. 229,00
BESTSELGER: Få raskt hvite tenner med en ny genial formel. Bare skru på penselen og stryk geleen over tennene. Dette er den enkleste og raskeste tannblekingsmetoden og gir garantert hvitere tenner. White er et 100% naturlig tannblekingsprodukt som ikke inneholder peroksider og er derfor meget skånsom mot tenner og tannkjøtt. Den tynne penselbørsten gjør det enkelt å påføre og dekker alle tannflater. Allerede etter noen få påføringer vil du kunne se gode resultater. NB: Man trenger ikke sitte med munnen åpen til geleen er tørket. Geleen fordeler seg over tennene og virker selv om den er "flytende". Se mer utfyllende opplysninger under fanen "Produktinformasjon".
Veil.pris kr. 279,00
Din pris kr. 229,00
SALG -20%
kr. 183,20
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten