SunSpa Tan-In-A-Can Chocolate, 200ml middle image 0

SunSpa Tan-In-A-Can Chocolate, 200ml

Sunspa
kr. 289,00
Kjøp
Selvbruningsspray for deg som gjerne vil oppnå en litt dypere kulør/sydenfarge. Sunspa Tan-in-a-Can Chocolate er mørkere enn den originale Tan-In-A-Can og gir en dypere farge. Fargen fordeler seg jevnt og perfekt på huden og du unngår mørke eller lyse flekker. Demper også røde pigmenter i huden. Med Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate kan du oppnå det samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Tan-in-a-can er den første aerosol selvbruner hvor man ikke behøver å fordele med hendene – overhodet. Denne selvbruneren har en avansert sprayteknologi som gir et øyeblikkelig, gyllenbrunt utseende uten flekker – hver gang. Selvbruneren er meget brukervennlig og er den perfekte løsning til å gi hvilken som helst del av kroppen et solfarget utseende. Dette er den perfekte top-up behandling som gir et naturlig resultat, hvor du selv bestemmer ønsket grad av farge. Anbefales til overkroppen og ansiktet. Inneholder ikke parabener! Se utfyllende opplysninger under fanen "Produktinformasjon".
Lignende produkter
Produktinformasjon
Påfør Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate på det området hvor du ønsker å bli brun. Spray huden med lette, feiende bevegelser med ca 20-25 cm avstand. La huden tørke, og gjenta alt ettersom hvor dyp farge du vil ha for å oppnå din perfekte 'look'. La produktet virke i 6-8 timer, og gni ikke med hendene. Ønskes en dypere farge, gjenta behandlingen neste dag.
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (12)
Based on 12 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

12andre har lagt inn kommentarer
G
2019-01-30
Gerd Brekkan S
B
2018-03-26
Birthe T
S
2018-02-01
Shnow M
M
2017-10-09
Marit K
Kjøper ofte dette produktet hos dere.2 ganger,bla siste gang,kommer det ingen farge bare gass.Jeg har ristet etter alle kunstens regler.
2017-10-26 09:23 repliedHeisann Marit :) Det var jo veldig leit, dette høres nesten ut som en produksjonsfeil. Send en mail til post@iglow.no så skal vi hjelpe deg :) Hilsen Hanne / iGlow
R
2017-09-28
renate_hk
Page of 2
Gratis frakt    Rask levering 1-3 dager    Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterSunspaSunSpa Tan-In-A-Can Chocolate, 200ml