StylPro - Original Brush Cleanser middle image 0
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/tpqajmhifeniptervw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/tpptijtpfefeptbovw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/grptijtpfeniptervw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/qanipttpfefeptervw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/jmqapthifenijmerrz_thumb_71_53.jpeg

StylPro - Original Brush Cleanser

Sminkekoster
kr. 599,00
Kjøp
Når rengjorde du sminkebørstene dine sist? Ikke sikker? Du er ikke alene. For å unngå oppbygging av bakterier anbefaler fagpersoner å rengjøre sminkebørstene en gang i uken. Den revolusjonerende StylPro-enheten oppfunnet av Tom Pellereau, bruker sentrifugalspinnteknologi og har vist seg å rense og tørke sminkebørster på mindre enn 30 sekunder. Dine makeup børster vil være klar til å gjenbrukes umiddelbart. Nå slipper du grisete såpevann og 24 timer tørketid ... mer tid til å perfeksjonere en feilfri finish! Se video under produktinformasjon. Inneholder: uknuselig bolle, skålhals, 8x fleksible børsteholdere, 2x AAA batterier, 2x makeup brush cleanser and conditioner 10ml og stylPro-enhet
Lignende produkter
Produktinformasjon
StylPro - Original Brush Cleanser

Sminkekoster som ikke blir rengjort grundig samler bakterier som vil gi uren hud, irritert hud og forverre rynker. I en studie fant man at 34% av alle sminkekoster inneholdt flere bakterier enn en vanlig dokost. Det ble også oppdaget at 44% av alle kvinner aldri har vasket sminkekostene sine.

Tidligere har det å vaske sminkekostene sine vært en stor jobb, der det tok lang tid for børstene å tørke. StylPro - Original Brush Cleanser fungerer som en vaskemaskin, der det tar mindre enn 30 sekunder før de er like gode som ny.

For best resultat, bruk sammen med StylPro Makeup Brush Cleanser & Conditioner.

GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (5)
Based on 5 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

5andre har lagt inn kommentarer
T
2020-01-08
Trine (.............) S
R
2019-10-15
Renate
Liker denne veldig godt! Gjør jobben kjapt. Børstene som jeg har brukt til flytende foundation har jeg tatt shampoo og vann i beholderen i stedet for stylPro rensen og det fungerte veldig bra. Endelig går det raskt å vaske børstene!
H
2019-10-15
Hanne
Elsker denne!! Slipper å bruke evigheter på å vaske kostene mine som jeg gjorde tidligere. Kjempe enkel i bruk, bare å finne riktig form til kosten som skal vaskes. De kostene jeg har med et litt utradisjonelt skaft var jeg usikker på hvordan jeg skulle klare å vaske, men fant raskt ut at trikset var å ta en gummiform som var litt mindre enn selve kosten og tre den på børsteskaftet. Gummien kan heldigvis strekkes litt ut. Da gikk det som smurt👍 Før utsatte jeg å vaske kostene mine i det lengste, nå vasker jeg de ofte for dette er jo faktisk bare gøy😀🤩
R
2019-09-16
ruth tonje s
M
2019-10-01
Marie Engelstad H
Etter å ha hørt mye om dette produktet, kjøpte jeg den med høye forventinger. Men det er flere problemer med denne. For det første blir ikke kostene helt rene. Den fjerner produkter som sitter lett på, men vanskeligere flekker som misfarging av øyenskygge blir ikke fjernet. Og om noen koster har fått stå til de er blitt seige, er ikke denne her helt løsningen. Etter tre runder med maskinen og såpen som hører til, ser kosten ren ut men den er fortsatt litt seig. Og de tynneste kostene, og de kostene som ikke har helt tradisjonell form passer ikke inn i noen av holderne. Og passer de ikke inn i holderne så må de vaskes separat.. stress. Og type kost har også mye å si om den blir ren. Pudderkoster og blending koster blir lett rene med denne, men flate koster blir ikke rene ved hjelp av denne metoden. Hvertfall ikke like rent som jeg vil ha det. Og såpa som følger med skal jo ikke blandes ut i vann, og må skiftes ut mellom hver kost, så den er absolutt ikke drøy i bruk og altfor dyr i forhold til hvor lenge den holder. Alt i alt, så renser den kostene sånn ok, om du vil klare deg bare litt til før du må gjennom den store rengjøringa av alle sammen, men den bytter absolutt ikke ut noe som helst, så den er ikke svaret på bønnene om å slippe helt å vaske dem. Men en kul gadget som tar bort det verste. Ikke verdt pengene for min del, men er jo kjekt å ha.
Gratis frakt    Rask levering 1-3 dager    Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterSminkekosterStylPro - Original Brush Cleanser