Store flasker

Du er her: iGlow » Produkter » Store flasker
Spar stort med å kjøpe store flasker med shampo og balsam. GRATIS frakt ved kjøp over kr 400

Sebastian Volupt Shampoo, STOR -1000ml

Sebastian Volupt Shampoo, STOR -1000ml
kr. 549,00
Sebastian Volupt Shampoo tilfører volum og fylde til tynt, fint hår. Volupt shampo er redningen for deg med flatt og dødt hår. Med en revolusjonerende teknologi gir Volupt utrolig volum samtidig som den tar vare på hårfargen din. Håret er igjen fyldig, mykt og skinnende. Fordel i fuktet hår. Skyll grundig og avslutt med Volupt Conditioner.
Veil.pris kr. 699,00
Din pris kr. 549,00

Fudge Clean Blonde Violet Toning Conditioner, 1000ml

Fudge Clean Blonde Violet Toning Conditioner, 1000ml
kr. 399,00
Fudge Clean Blonde Violet Toning Conditioner er laget for blondt hår som trenger rens og oppfriskning. Den perfekte behandling for å hjelpe til med å balansere ut gulskjær og grumsete toner fra blondt hår. Kommer med en delikat, behagelig duft, og etterlater håret glansfullt og flokefritt med en fin og kald blondfarge. Masseres inn i nyvasket hår. Skyll grundig.
Veil.pris kr. 499,00
Din pris kr. 399,00

KMS California, Moist Repair Shampoo 750ml STOR

KMS California, Moist Repair Shampoo 750ml STOR
kr. 329,00
Fuktighetsgivende shampo fra KMS California som gir næring til tørt eller skadet hår fra innsiden og ut. Moist Repair Shampoo gjenoppretter og balanserer fuktigheten i håret ditt slik at det blir sunt, silkemykt og skinnende. Formulert med aloe vera og vanilje som etterlater håret mykt, silkeaktig og glansfullt uten å tynge ned. Shampoen bekjemper splittede ender og brudd samtidig som den gjenoppretter hårets naturlige beskyttende barriere for en salongverdig finish. Har en god duft! Etterfølg med Moist Repair balsam og bruk gjerne hårkuren Moist Repair Revival Creme en gang i uken.
Din pris kr. 329,00
VippsVisaklarnapostenbring