St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse, 240ml middle image 0

St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse, 240ml

St.Tropez
kr. 469,00
Bestselger og prisvinnende selvbruning fra St.Tropez som tilpasser seg din hud for en naturlig, gyllenbrun farge. Self Tan Bronzing Mousse er en oljefri og hurtigtørkende mousse som gir en umiddelbar og strålende brunfarge. Formulert med aloe vera og AHA for å gi en stripefri finish og langvarig farge til huden din. Er ideell for både ansikt og kropp. Den silkemyke formelen glir lett på huden, har en naturlig "guide-farge" for enkel påføring samtidig som den bruker få sekunder på å tørke. Produktet har en herlig duft som på en effektiv måte eliminerer brun-uten-sol-lukten, også i utviklingstiden. Smitter ikke over på klær. Passer alle hudtoner. Inneholder ikke parabener. Vegansk. Les mer om bruk under produktinformasjon. og varer i tre dager. veiledningsfargen
Lignende produkter
Produktinformasjon
St.Tropez Self Tan - Classic Bronzing Mousse, 120ml

Bruk: For best resultat eksfolier huden din 24 timer før påføring av selvbruning. Rett før bruk, tilfør fuktighet til tørr hud som albuer, knær, ankler og føtter. Bruk en tanning mitt og påfør selvbrunings-moussen i lange, feiende bevegelser. Start ved anklene og beveg deg oppover. Forsikre deg om at hele kroppen er dekket av farge, før du går over hender og føtter med overflødig mousse som sitter igjen i hansken. Vent til selvbruningen tørker før du tar på deg klær. La fargen utvikle seg over 4-8 timer, før du dusjer. For å forlenge og vedlikeholde fargen din, bruk fuktighetskrem daglig, eksfolier ofte og gjenta påføring av selvbruningsmousse ved behov.


GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (2)
Based on 2 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

2andre har lagt inn kommentarer
T
2017-06-19
Tone
Veldig fornøyd med denne. Har brukt den i flere år og gir en jevn og fin farge. Kan anbefales :-)
H
2016-05-01
hilde_h87
Dårlig! Har hatt den samme fra hudpleiesalong som jeg har likt kjempe godt, men denne her var mye mørkere i fargen og lager skjolder. Helt ujevn farge. Er vel en grunn til at den er såpass mye billigere.
Gratis frakt    Rask levering 1-3 dager    Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterSt.TropezSt.Tropez Self Tan Bronzing Mousse, 240ml