St.Tropez

Du er her: iGlow » Produkter » St.Tropez
Få vakker og jevn brunfarge med prisvinnende produkter fra St.Tropez!

St.Tropez Express Advanced Bronzing Mousse, 200ml

St.Tropez Express Advanced Bronzing Mousse, 200ml
kr. 469,00
Express Mousse er den mest avanserte selvbruneren fra St.Tropez til nå. Gir en lett solkysset, solbrun glød etter kun 1 time eller bruk i opptil 3 timer for en dyp, mørk bronsefarge. Vask/dusj av når du er fornøyd med fargen. Prøv deg fram den første gangen. Fargen fortsetter å utvikle seg i opptil 8 timer. Passer alle hudtyper. Den hverken skjolder eller striper seg - selv ikke i regn. Selvbruningsmoussen farger ikke av på klær o.l. Les mer under Produktinformasjon!

Se hvordan du skal bruke Express Mousse
her
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 469,00

St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face, 50ml

St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face, 50ml
kr. 429,00
St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face minimerer rynker og fine linger, samtidig som den bygger en gradvis glød til ansiktet ditt. Passer alle hudtoner og blokkerer ikke porer. Bruk: Påfør daglig, eller som ønsket til ren og tørr hud i oppadgående sirkelbevegelser over ansiktet, halsen og brystområdet. Ikke glem hårfestet og ørene. Vent til ansiktet er berøringstørt før du påfører sminke. Vask hendene etter påføring. Vent 4-8 timer før du vasker ansiktet eller dusjer. Eksfolier regelmessig slik at brunfargen holder seg jevn.
Veil.pris kr. 459,00
Din pris kr. 429,00

St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Face Lotion, 50ml

St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Face Lotion, 50ml
kr. 349,00
Få en sunn og naturlig brunfarge med St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Face Lotion. Dette er en lett lotion som gir ansiktet ditt en strålende gyllen glød uten tette porer. Tørker fort og gir masse fuktighet uten å gjøre huden fettete. Gir en jevn farge uten striper. Bruk: Påfør daglig, eller som ønsket til ren og tørr hud i oppadgående sirkelbevegelser over ansiktet, halsen og brystområdet. Ikke glem hårfestet og ørene. Vask hendene etter påføring, og vent til berøringstørr før du påfører sminke. Vent 4-8 timer før du vansker ansiktet eller dusjer. For å beholde en jevn og fin brunfarge, eksfolierer regelmessig og gjenta påføringen som ønsket
Veil.pris kr. 369,00
Din pris kr. 349,00

St.Tropez Self Tan Luxe Dry Oil, 100ml

St.Tropez Self Tan Luxe Dry Oil, 100ml
kr. 549,00
Luksuriøs selvbruningsolje fra St.Tropez som gir deg en vakker, naturlig og gylden glød. Self Tan Luxe Dry Oil varer i opptil 10 dager og gir en jevn farge som er velegnet til alle hudtoner. Formulert med naturlige og fuktighetsgivende ingredienser for enkel påføring og en stripefri finish. Bruk: Dagen før påføring anbefales vi å eksfoliere kroppen og påfør gjerne en fuktighetskrem over tørre områder like før påføring av oljen. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør oljen med lange, feiende bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer.
Veil.pris kr. 669,00
Din pris kr. 549,00

St.Tropez Self Tan Classic Starter Kit

St.Tropez Self Tan Classic Starter Kit
kr. 329,00
Sett med selvbruning fra St.Tropez som har alt du trenger for å gi huden din en naturlig glød. Inneholder tre forskjellige produkter satt sammen for å gi en nydelig farge og en stripefri finish. Passer til alle hudtyper. Ideell å ta med på reiser. Inneholder: Tan Enhancing Body Polish (75ml), Tan Enhancing Body Moisturiser (75ml) og Self Tan Bronzing Mousse (50ml). Kommer også med en selvbruningshanske. Les mer om produktene under fanen produktinformasjon. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer.
Veil.pris kr. 429,00
Din pris kr. 329,00

St.Tropez Self Tan Express Starter Kit

St.Tropez Self Tan Express Starter Kit
kr. 299,00
St.Tropez har alt du trenger for å gi huden din en naturlig glød i en fart. Self Tan Express Starter Kit inneholder 3 forskjellige produkter satt sammen for å gi en nydelig farge og en stripefri finish. Passer til alle hudtyper og den kompakte størrelsen gjør settet ideell for reiser. Settet inneholder: Tan Enhancing Body Polish (75ml), Tan Enhancing Body Moisturiser (75ml) og Self Tan Express Bronzing Mousse (50ml). Kommer også med en selvbruningshanske. Les mer om produktene under fanen produktinformasjon. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 1,2 eller 3 timer, avhengig av hvor dyp brunfarge du ønsker.
Veil.pris kr. 369,00
Din pris kr. 299,00

St.Tropez Self Tan Bronzing Mist, 125ml

St.Tropez Self Tan Bronzing Mist, 125ml
kr. 249,00
Selvbruningsspray i reisestørrelse fra St.Tropez som er lett å påføre og legger raskt en jevn og fin brunfarge. Hold Self Tan Bronzing Mist ca 20cm fra huden og spray. Bruk eventuelt en Tan Mitt for å fordele fargen jevnt utover huden. Dufter friskt. Husk å bruke fuktighetskrem på tørre områder som albu, knær og føtter og helst dagen før selvbruningen. For vedlikehold - bruk den et par ganger i uken.
Veil.pris kr. 349,00
Din pris kr. 249,00

St.Tropez Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse, 200ml

St.Tropez Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse, 200ml
kr. 449,00
Selvbruning fra St.Tropez som gir en nydelig brunfarge og glød. Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse har en klar konsistens der fargen utvikles over 4-8 timer. Dette er en hurtigtørkende bronzer som er enkel å påføre og gir en stripefri, naturlig farge. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer for å avsløre din brunfarge.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 449,00

St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse, 240ml

St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse, 240ml
kr. 469,00
Bestselger og Prisvinnende selvbruning fra St.Tropez. Self Tan Bronzing Mousse er en oljefri og hurtigtørkende mousse som gir en umiddelbar og strålende brunfarge. Inneholder aloe vera og AHA som gir en langvarig brunfarge. Er ideell for både ansikt og kropp. Den glatte formelen glir lett på huden og varer i tre dager. Inneholder ingen parabener.
Veil.pris kr. 689,00
Din pris kr. 469,00

St.Tropez Self Tan Luxe Facial Oil, 30ml

St.Tropez Self Tan Luxe Facial Oil, 30ml
kr. 349,00
St.Tropez Self Tan Luxe Facial Oil er en luksuriøs selvbruner for ansiktet som gir en naturlig, stripefri brunfarge i inntil 5 dager. Den lette, ikke-fettete og hurtigtørkende formelen er klinisk bevist å tilføre fuktighet i opptil 7 dager uten å blokkere porene. Dagen før påføring anbefales det å eksfoliere ansiktet. Påfør 2-3 dråper til renset, tørr hud. Fordel jevnt over ansikt, hals og utringning. Vent til huden din er berøringstørr før du kler deg. Tillat 4-8 timer før du væter ansiktet. Vask hendene etter bruk.
Se video om hvordan du skal bruke selvbruneren
her
Veil.pris kr. 598,00
Din pris kr. 349,00

St. Tropez Tan Enhancing Moisturiser, 200 ml

St. Tropez Tan Enhancing Moisturiser, 200 ml
kr. 199,00
Bodylotion fra St.Tropez som bør anvendes før man bruker et selvbruningsprodukt. Tan Enhancing Body Moisturizer er formulert med Aloe Vera, aprikosolje, sheasmør, jojoba og tyrosin for en fløyelsmyk og glatt hud. Kremen kan brukes på knær, hæler, albuer, føtter og hender for en jevnere brunfarge, og kan også brukes daglig for å bevare fargen. Passer til alle hudtyper.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 199,00
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten