St.Tropez

Du er her: iGlow » Produkter » St.Tropez
Få vakker og jevn brunfarge med prisvinnende produkter fra St.Tropez!

St.Tropez Express Advanced Bronzing Mousse, 200ml

St.Tropez Express Advanced Bronzing Mousse, 200ml
kr. 469,00
Express Mousse er den mest avanserte selvbruneren fra St.Tropez til nå. Gir en lett solkysset, solbrun glød etter kun 1 time eller bruk i opptil 3 timer for en dyp, mørk bronsefarge. Vask/dusj av når du er fornøyd med fargen. Prøv deg fram den første gangen. Fargen fortsetter å utvikle seg i opptil 8 timer. Passer alle hudtyper. Den hverken skjolder eller striper seg - selv ikke i regn. Selvbruningsmoussen farger ikke av på klær o.l. Les mer under Produktinformasjon!

Se hvordan du skal bruke Express Mousse
her
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 469,00

St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face, 50ml

St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face, 50ml
kr. 429,00
St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face minimerer rynker og fine linger, samtidig som den bygger en gradvis glød til ansiktet ditt. Passer alle hudtoner og blokkerer ikke porer. Bruk: Påfør daglig, eller som ønsket til ren og tørr hud i oppadgående sirkelbevegelser over ansiktet, halsen og brystområdet. Ikke glem hårfestet og ørene. Vent til ansiktet er berøringstørt før du påfører sminke. Vask hendene etter påføring. Vent 4-8 timer før du vasker ansiktet eller dusjer. Eksfolier regelmessig slik at brunfargen holder seg jevn.
Veil.pris kr. 459,00
Din pris kr. 429,00

St.Tropez Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse, 200ml

St.Tropez Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse, 200ml
kr. 449,00
Selvbruning fra St.Tropez som gir en nydelig brunfarge og glød. Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse har en klar konsistens der fargen utvikles over 4-8 timer. Dette er en hurtigtørkende bronzer som er enkel å påføre og gir en stripefri, naturlig farge. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer for å avsløre din brunfarge.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 449,00

St. Tropez Tan Enhancing Moisturiser, 200 ml

St. Tropez Tan Enhancing Moisturiser, 200 ml
kr. 199,00
Bodylotion fra St.Tropez som bør anvendes før man bruker et selvbruningsprodukt. Tan Enhancing Body Moisturizer er formulert med Aloe Vera, aprikosolje, sheasmør, jojoba og tyrosin for en fløyelsmyk og glatt hud. Kremen kan brukes på knær, hæler, albuer, føtter og hender for en jevnere brunfarge, og kan også brukes daglig for å bevare fargen. Passer til alle hudtyper.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 199,00

St. Tropez Self Tan - Purity Bronzing Water Face Mist, 80ml

St. Tropez Self Tan - Purity Bronzing Water Face Mist, 80ml
kr. 329,00
Ny selvbrunings-spray fra St. Tropez som gir en gyllen farge til ansiktet ditt. Purity Bronzing Water Face Mist er formulert med forfriskende vann fra grønn mandarin og ekstrakt fra tropisk hibiskusblomst som beskytter huden mot frie radikaler. Sprayen er også beriket med Hualuronsyre samt Pentavitin som gir en øyeblikkelig fuktighetsgivende effekt. Kommer med en deilig, tropisk duft uten den vanlige selvbruningslukten. Den lette misten fordeler seg jevnt og fint utover ansiktet, blir ikke flekkete og farger ikke av på klærene. Den trekker raskt ned i huden og gir en flott, gyllen hudtone etter 4-8 timer. For best resultat rist flasken og spray over ansiktet når du ønsker ekstra fuktighet og glød. Sprayen trenger ikke skylles av.
Din pris kr. 329,00
SALG -20%
kr. 263,20
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten