St.Tropez

Du er her: iGlow » Produkter » St.Tropez
Få vakker og jevn brunfarge med prisvinnende produkter fra St.Tropez!

St.Tropez Self Tan Bronzing Lotion, 240ml.

St.Tropez Self Tan Bronzing Lotion, 240ml.
kr. 369,00
St.Tropez Selv Tan Lotion er en hurtigvirkende, stripefri selvbruningskrem. Inneholder aloe vera og langvarig og glatt fargeformel som glir lett på huden og etterlater den fantastisk sunn og brun. St.Tropez Self Tan Bronzing Lotion er den opprinnelige salong-inspirerte selvbruningskremen som gir en rik, dyp og vakker brunfarge.
Veil.pris kr. 449,00
Din pris kr. 369,00

St.Tropez Self Tan Luxe Facial Oil, 30ml

St.Tropez Self Tan Luxe Facial Oil, 30ml
kr. 349,00
St.Tropez Self Tan Luxe Facial Oil er en luksuriøs selvbruner for ansiktet som gir en naturlig, stripefri brunfarge i inntil 5 dager. Den lette, ikke-fettete og hurtigtørkende formelen er klinisk bevist å tilføre fuktighet i opptil 7 dager uten å blokkere porene. Dagen før påføring anbefales det å eksfoliere ansiktet. Påfør 2-3 dråper til renset, tørr hud. Fordel jevnt over ansikt, hals og utringning. Vent til huden din er berøringstørr før du kler deg. Tillat 4-8 timer før du væter ansiktet. Vask hendene etter bruk.
Se video om hvordan du skal bruke selvbruneren
her
Veil.pris kr. 598,00
Din pris kr. 349,00

St.Tropez Gradual Tan - Tinted Body Lotion, 200ml

St.Tropez Gradual Tan - Tinted Body Lotion, 200ml
kr. 299,00
St.Tropez Gradual Tan Tinted Body Lotion gir huden din øyeblikkelig et hint av bronse, samtidig som den gradvis bygger opp en sunn solkysset glød. Denne lette, ultra-fuktighetsgivende kremen er lett å påføre, hurtigtørkende og passer for alle hudtoner.
Veil.pris kr. 349,00
Din pris kr. 299,00

St.Tropez Self Tan Luxe Dry Oil, 100ml

St.Tropez Self Tan Luxe Dry Oil, 100ml
kr. 549,00
Luksuriøs selvbruningsolje fra St.Tropez som gir deg en vakker, naturlig og gylden glød. Self Tan Luxe Dry Oil varer i opptil 10 dager og gir en jevn farge som er velegnet til alle hudtoner. Formulert med naturlige og fuktighetsgivende ingredienser for enkel påføring og en stripefri finish. Bruk: Dagen før påføring anbefaler vi å eksfoliere kroppen og påføre en fuktighetskrem, spesielt over tørre områder. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør oljen med lange, feiende bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer.
Veil.pris kr. 669,00
Din pris kr. 549,00

St.Tropez Self Tan Classic Starter Kit

St.Tropez Self Tan Classic Starter Kit
kr. 329,00
Sett med selvbruning fra St.Tropez som har alt du trenger for å gi huden din en naturlig glød. Inneholder tre forskjellige produkter satt sammen for å gi en nydelig farge og en stripefri finish. Passer til alle hudtyper. Ideell å ta med på reiser. Inneholder: Tan Enhancing Body Polish (75ml), Tan Enhancing Body Moisturiser (75ml) og Self Tan Bronzing Mousse (50ml). Kommer også med en selvbruningshanske. Les mer om produktene under fanen produktinformasjon. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer.
Veil.pris kr. 429,00
Din pris kr. 329,00

St.Tropez Self Tan Express Starter Kit

St.Tropez Self Tan Express Starter Kit
kr. 299,00
St.Tropez har alt du trenger for å gi huden din en naturlig glød i en fart. Self Tan Express Starter Kit inneholder 3 forskjellige produkter satt sammen for å gi en nydelig farge og en stripefri finish. Passer til alle hudtyper og den kompakte størrelsen gjør settet ideell for reiser. Settet inneholder: Tan Enhancing Body Polish (75ml), Tan Enhancing Body Moisturiser (75ml) og Self Tan Express Bronzing Mousse (50ml). Kommer også med en selvbruningshanske. Les mer om produktene under fanen produktinformasjon. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 1,2 eller 3 timer, avhengig av hvor dyp brunfarge du ønsker.
Veil.pris kr. 369,00
Din pris kr. 299,00

St. Tropez Self Tan - Purity Bronzing Water Mousse, 200ml

St. Tropez Self Tan - Purity Bronzing Water Mousse, 200ml
kr. 499,00
Ny selvbruning-mousse fra St. Tropez som gir en gyllen farge til huden din. Purity Bronzing Water Mousse er formulert med forfriskende vann fra grønn mandarin og ekstrakt fra tropisk hibiskusblomst som beskytter huden mot frie radikaler. Moussen er også beriket med Pentavitin som gir en øyeblikkelig fuktighetsgivende effekt. Kommer med en deilig, tropisk duft uten den vanlige selvbruningslukten. Moussen ligger jevnt på huden, uten striper og farger ikke av på klærene. Den trekker raskt ned i huden og gir en flott, gyllen hudtone etter 4-8 timer. For best resultat påfør moussen med en selvbruningshanske i sirkulære bevegelser. Pass på at alle hudoverflater er dekket og ved hjelp av overskuddmoussen som sitter igjen i hansken kan du smøre på hender og føtter. Man kan kle på seg igjen når huden føles tørr. Moussen trenger ikke skylles av.
Din pris kr. 499,00

St.Tropez Self Tan - Untinted Bronzing Face Lotion, 50ml

St.Tropez Self Tan - Untinted Bronzing Face Lotion, 50ml
kr. 349,00
Få en sunn og naturlig brunfarge med St. Tropez. Self Tan Untinted Bronzing Face Lotion påføres klar og utvikler en gyllen og solkysset glød over 4-8 timer, skreddersydd til din individuelle hudtone, uten å tette porer. Tørker fort og gir masse fuktighet uten å gjøre huden fettete. Gir en jevn farge uten striper. Har ikke den typisk dårlige selvbrunings-lukten. Kremen har fuktighetsgivende egenskaper som bidrar til å bevare brunfargen over tid og gjør at den forsvinner jevnt og ikke flekkvis. Denne gir også en perfekt base for makeup-påføring. Bruk: Påfør daglig, eller som ønsket til ren og tørr hud i oppadgående sirkelbevegelser over ansiktet, halsen og brystområdet. Ikke glem hårfestet og ørene. Har du lyst hår kan det være lurt å påføre en fuktighetskrem over bryn på forhånd for å stoppe brunfarge fra å feste seg til disse områdene. Vask hendene etter påføring, og vent til berøringstørr før du påfører sminke. Vent 4-8 timer før du vansker ansiktet eller dusjer. For å beholde en jevn og fin brunfarge, eksfolierer regelmessig og gjenta påføringen som ønsket.
Din pris kr. 349,00
SALG -20%
kr. 279,20

St.Tropez Gradual Tan Plus - Sculpt & Glow Lotion, 200ml

St.Tropez Gradual Tan Plus - Sculpt & Glow Lotion, 200ml
kr. 349,00
Oppnå en naturlig bronseaktig-glød og flott brunfarge med St.Tropez. Sculpt & Glow Lotion bygger gradvis opp en nydelig solskysset glød til huden din og har en lett, ultra-fuktighetsgivende formel som er enkel å påføre, hurtigtørkende og passer for alle hudtoner og typer, inkludert sensitiv hud. Formulert med naturlige hav-alger og hyaluronsyre som jobber sammen for å levere en fuktighetsgivende effekt til huden din og gi en synlig, oppstrammende finish. Påfør daglig, eller som ønsket på ren, tørr hud i faste, sirkulære bevegelser. Gi spesiell oppmerksomhet til hofter, lår og rumpe. Påse at alle områder er dekket og bruk gjerne den krem som er til overs på hender og føtter. Vask hender etter påføring. Vent til berøringstørr før du kler på deg. Vent 4-8 timer før du vansker deg eller dusjer. For å beholde en jevn og fin brunfarge, eksfolierer regelmessig og gjenta påføringen som ønsket.
Din pris kr. 349,00

St.Tropez Gradual Tan - In Shower Lotion Medium, 200ml

St.Tropez Gradual Tan - In Shower Lotion Medium, 200ml
kr. 299,00
Innovativ selvbruning fra St.Tropez som gir en nydelig, solkysset glød på 3 minutter. In Shower Lotion er en praktisk og lettvint måte å oppnå en stripefri farge på. Den glir enkelt på huden og lager et luksuriøst skum som gjør det enkelt å se hvor du har påført selvbruningen. Beriket med søt mandelolje etterlater denne selvbruningen deg med en fløyelsmyk og gyllen hud. Påfør i 3 dager for å oppnå den perfekte gyllenbrune fargen. Bruk: Vask kroppen som vanlig i dusjen. Slå av vannet og påfør en generøs mengde produkt til våt hud i sirkulære bevegelser med bare hender for en jevn farge. Vask av håndflatene når du er ferdig. Vent 3 minutter. Skyll godt av med varmt vann. Tørk forsiktig kroppen før du kler deg.
Din pris kr. 299,00

St.Tropez Express Advanced Bronzing Mousse, 200ml

St.Tropez Express Advanced Bronzing Mousse, 200ml
kr. 469,00
Express Mousse er den mest avanserte selvbruneren fra St.Tropez til nå. Gir en lett solkysset, solbrun glød etter kun 1 time eller bruk i opptil 3 timer for en dyp, mørk bronsefarge. Vask/dusj av når du er fornøyd med fargen. Prøv deg fram den første gangen. Fargen fortsetter å utvikle seg i opptil 8 timer. Passer alle hudtyper. Den hverken skjolder eller striper seg - selv ikke i regn. Selvbruningsmoussen farger ikke av på klær o.l. Les mer under Produktinformasjon!

Se hvordan du skal bruke Express Mousse
her
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 469,00

St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face, 50ml

St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face, 50ml
kr. 429,00
St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face minimerer rynker og fine linger, samtidig som den bygger en gradvis glød til ansiktet ditt. Passer alle hudtoner og blokkerer ikke porer. Bruk: Påfør daglig, eller som ønsket til ren og tørr hud i oppadgående sirkelbevegelser over ansiktet, halsen og brystområdet. Ikke glem hårfestet og ørene. Vent til ansiktet er berøringstørt før du påfører sminke. Vask hendene etter påføring. Vent 4-8 timer før du vasker ansiktet eller dusjer. Eksfolier regelmessig slik at brunfargen holder seg jevn.
Veil.pris kr. 459,00
Din pris kr. 429,00

St.Tropez Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse, 200ml

St.Tropez Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse, 200ml
kr. 449,00
Selvbruning fra St.Tropez som gir en nydelig brunfarge og glød. Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse har en klar konsistens der fargen utvikles over 4-8 timer. Dette er en hurtigtørkende bronzer som er enkel å påføre og gir en stripefri, naturlig farge. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer for å avsløre din brunfarge.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 449,00

St. Tropez Tan Enhancing Moisturiser, 200 ml

St. Tropez Tan Enhancing Moisturiser, 200 ml
kr. 199,00
Bodylotion fra St.Tropez som bør anvendes før man bruker et selvbruningsprodukt. Tan Enhancing Body Moisturizer er formulert med Aloe Vera, aprikosolje, sheasmør, jojoba og tyrosin for en fløyelsmyk og glatt hud. Kremen kan brukes på knær, hæler, albuer, føtter og hender for en jevnere brunfarge, og kan også brukes daglig for å bevare fargen. Passer til alle hudtyper.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 199,00
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten