Soap & Glory

Du er her: iGlow » Produkter » Soap & Glory

Soap & Glory Irresistibubble Gift Set

Soap & Glory Irresistibubble Gift Set
kr. 199,00
Soap & Glory Irresistibubble er et nydelig gavesett som inneholder alt du trenger for fuktighetsgivende pleie og velvære. Kommer med Sugar Crush Body Wash kroppssåpe som også fungerer som bade-bobler. Formulert med kefir-lime, glitrende sitroner, søt vanilje musk og kokosolje. Energigivende og revitaliserende, dette er en umiddelbar oppvekker for en sliten sinn og kropp. Etter en oppkvikkende dusj er Sugar Crush Body Buttercream en fuktighetsgivende og uimotståelig krem som gjør huden din glatt og nydelig.

Soap & Glory Irresistibubble settet er den perfekte gave til deg selv eller en som er spesiell.
Veil.pris kr. 199,00
Din pris kr. 199,00
SALG -20%
kr. 159,20

Soap & Glory The Scrub of Your Life, 200ml

Soap & Glory The Scrub of Your Life, 200ml
kr. 199,00
Soap & Glory The Scrub of Your Life gjør huden din superglatt, fra grove albuer og tørre legger til baksiden av armene dine. Med den forlokkende duften som kombinerer frisk bergamott, mandarin, rose, sjasmin, fersken og jordbær er denne scrubben formulert til å gi et friskt og tykt skum fylt med akkurat det riktige forholdet med "scrubbing" perler.

For bruk, skyll deg godt i dusjen, slå av vannet og press ut en håndfull produkt. Skrubb og masser inn til du er fornøyd, for deretter å skylle grundig.
Veil.pris kr. 199,00
Din pris kr. 199,00
SALG -20%
kr. 159,20
InstagramFacebookVisaklarnabringposten