Skjegg og bart

Du er her: iGlow » Produkter » Skjegg og bart
SKJEGG OG BART

Alt av pleie til skjegg og bart. Finn dine favoritter som etterlater et sunt, mykt og glansfullt skjegg. Prøv skjeggolje som effektivt mykgjør skjeggveksten for en jevn og tett barbering.


Mr Bear Family Shaving Oil, 30ml

Mr Bear Family Shaving Oil, 30ml
kr. 229,00
Naturlig barberolje fra Mr Bear Family som effektivt mykgjør skjeggveksten for en jevn og tett barbering. Shaving Oil lindrer både hudirritasjon og rødme, samt har en beskyttende effekt på huden både under og etter barbering. Passer til alle hudtyper. Bruk: Vask først ansikt og skjegg med varmt vann. Unngå å tørke helt. Ta så et par dråper olje mellom håndflatene og masser inn i huden/skjegget. Start så med å barbere huden, begynn med de områdene der skjeggveksten er tynnest. Dette vil gi oljen tid til å mykgjøre områder med kraftig skjeggvekst. Når du er ferdig med barbering, skyll ansiktet med varmt vann og påfør så en dråpe olje påny for å fukte og mykgjøre.
Din pris kr. 229,00

Klairs Midnight Blue Calming Cream, 30ml

Klairs Midnight Blue Calming Cream, 30ml
kr. 349,00
BESTSELGER: Ansiktskrem for sensitiv hud. Midnight Blue Calming Cream beroliger og beskytter huden fra stress og irritasjon samtidig som den fornyer hudcellene. Bruk den gjerne som nattkrem. Egnet for en sensitiv hud som trenger mer enn bare fuktighet da den styrker og virker beroligende på hud som allerede er irritert eller rød. Bruk den gjerne om kvelden som siste steg i rutinen i hele ansiktet eller som en spot treatment på områder som er irritert og rød eller på acne for å forhindre arrdannelse. Den legger seg som en tynn hinne over det utsatte området for å beskytte, dempe rødhet og irritasjon. Ingrediensen Centella Asiatica hjelper å forebygge akne, berolige huden, og er effektiv i å forbedre behandling av små sår, irritert hud, og for psoriasis. Kremen inneholder også den beroligende urten Guaiazulene som utvinnes av Kamomille denne urten er også hovedingrediens i salver for brannskader. Klairs Midnight Blue Calming Cream kan i tillegg brukes av menn som en after shave-krem etter barbering. Passer alle hudtyper spesielt til svært tørr og sensitiv hud.
Din pris kr. 349,00

Hairgum Special Beard Shampoo, 150 g

Hairgum Special Beard Shampoo, 150 g
kr. 149,00
Få sunt, mykt og glansfullt skjegg med spesialsjampoen fra Hairgum. Den milde formelen er forfriskende og formulert med naturlige ingredienser som også er organiske. Skjeggsjampoen inneholder shea olje som beroliger irritert hud og fjerner rødhet. Peppermynte er antibakteriell. Glyserin tilfører mye fukt og bidrar til å holde huden myk og glatt. Sjampoen har en mild duft at mint og vanilje.
Din pris kr. 149,00

Hairgum After Shave Cream, 50 g

Hairgum After Shave Cream, 50 g
kr. 159,00
Beskytt huden etter barbering med Hairgum After Shave Cream. Etterbarberingskremen er beriket med organisk macadamia olje som legger seg som en beskyttende film på hudens overflate og styrker barrieren samtidig som den gir huden en veldig myk følelse. Panthenol virker helbredende, antiinflammatorisk og beroliger irritasjoner og rødhet. Organisk avokado olje mykgjør og beroliger, mens rosmarin olje gjenoppretter hudens balanse. Mild duft av mint og vanilje.
Din pris kr. 159,00

Hairgum Moustache Wax, 40 g

Hairgum Moustache Wax, 40 g
kr. 159,00
Perfekt til å forme barten og skjegget. Hairgum Moustache Wax er lar deg forme og omforme barten din så mye du vil. Takket være en høy konsentrasjon av aktive stoffer holder voksen hele dagen. Voksen er beriket med bivoks som er kjent for sine rensende og fuktighetsgivende egenskaper, og etterlater huden myk og smidig. Shea smør hindrer fuktighetstap og gjenoppretter vitalitet til huden. Mild duft av honning.
Din pris kr. 159,00

Hairgum Shaving Soap, 50 g

Hairgum Shaving Soap, 50 g
kr. 159,00
Barbersåpe fra Hairgum for den mest skånsomme barbering for sensitiv hud. Shaving Soap gir et fint skum for en mild og behagelig barbering. Såpen er beriket med shea olje som beroliger irritert hud for et silkeaktig mykt ansikt. Formulert med bl.a Mentol som lindrer sensitiv hud og reduserer rødhet. Peppermynte som virker beroligende og har antibakteriell effekt og Aloe Vera som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper, som bekjemper betennelse og beroliger irritert hud. Inneholder også Glyserin som tilfører fuktighet og bidrar til å holde huden myk og glatt. Har en mild duft av mint og vanilje. Passer til sensitiv og tørr hud.
Din pris kr. 159,00

Hairgum Beard Oil - Mint/Vanilla, 40 ml

Hairgum Beard Oil - Mint/Vanilla, 40 ml
kr. 179,00
Skjeggolje fra Hairgum som gir et mykt og velduftende skjegg. Beard Oil er laget med 100% naturlige ingredienser og er beriket med en unik kombinasjon av 50% shea olje og 8 nøye utvalgte organiske oljer. Dette er den ideelle oljen for menn som gror skjegget sitt. Det er også perfekt for menn med tørr og rødsprengt hud. Denne oljen gir næring til skjegget og holder huden din hydrert. Har en mild duft av mint og vanilje.
Din pris kr. 179,00

Ecooking - Multi Oil, 100ml

Ecooking - Multi Oil, 100ml
kr. 199,00
Unik, multifunksjonell 100% økologisk olje fra Ecooking med essentielle duftuttrekk av appelsin og lavendel. Som navnet antyder kan Multi Oil anvendes til mange ting: Hårkur, hårolje, barbering til både menn og kvinner, intimbarbering, neglebåndsolje, kroppsolje, som serum under dag-eller nattkrem, ved tørr og flasset hodebunn, til å rense hudden og fjerne makeup, til fotbad, i badekaret og som massasjeolje. Inneholder bl.a.: Økologisk Jojoba Olje, økologisk Sesamolje. 100% vegansk. Bruk: Påfør alltid på fuktig hud og hår. Oljen kan også brukes i tørt hår til å gi håret mer glans. Ta litt olje i hendene og stryk over håret fra hovedbunden til tuppene. Samle hårtuppene og ”tørk” den siste rest av olje i håret. Det gir glans samt pleie til håret. Ved rensing av huden kan noen dråper olje påføres en fuktig bomullspads og rens deretter. Bruk samme prosedyre ved fjerning av øyesminke. Ved barbering fuktes huden med lunkent vann og ta olje på det område du ønsker å barbere. Vent et øyeblikk og la oljen trenge inn for å bløtgjøre hårene (1–5 minutter). Barber deretter normalt med en høvel. Slik vil man unngå inngrodde hår, tørre og dryssende skinneben. Etter barbering smøres området med en smule olje.
Din pris kr. 199,00

Ecooking - Beard & Body oil for Him, 100ml

Ecooking - Beard & Body oil for Him, 100ml
kr. 249,00
Skjegg og kroppsolje fra Ecooking. Beard & Body oil for Him er en multifunksjonell olje som har flere bruksområder. Den gir ekstra pleie, glans og fukt til skjegg, er perfekt for barbering (ansikt, intimt og på hodet), kan brukes som hår- og kroppsolje, som serum under Ecooking Men Facial Cream, til fotbad eller i badekaret, til tørr hodebunn, til neglebånd og til og med som massage-olje. 100% vegansk. Formulert med Jojoba-olje som gjenoppretter hudens naturlige egenskaper, Sesam-olje mykgjør hud og hår, aprikoskjerne-olje er rik på vitamin A og E og er flott til behandling av irritert hud og eksem, mens Argan-olje styrker den naturlige hud-barrieren og pleier følsom, tørr og moden hud. Bruk: Fukt alltid hår og hud før bruk slik at oljen absorberes raskere og bedre. For bruk til barbering, fukt huden, påfør olje til ønsket område og barber bort uønsket hår. Avslutt med ansiktskrem.
Din pris kr. 249,00
SALG -30%
kr. 174,30

Redken Brews - Beard & Skin Oil, 30ml

Redken Brews - Beard & Skin Oil, 30ml
kr. 249,00
Skjeggolje fra Redken som gjør skjegget ditt mykt, samtidig som den gir fukt til tørr hud. Beard & Skin Oil er formulert med naturlige ingredienser som avokado, aprikoskjerner og olivenolje. Dette er en hurtigabsorberende olje som ikke er fettete, samtidig som den virker raskt for å gjøre skjegget og huden under myk og smidig. Oljen fremhever glans og temmer uryddig hår for et flott og velpleid skjegg.
Din pris kr. 249,00

Mr Bear Family Beard Brew - Citrus, 30ml

Mr Bear Family Beard Brew - Citrus, 30ml
kr. 229,00
Naturlig skjeggolje fra Mr Bear Family som tilfører intens mykhet og næring til hud og skjegg. Beard Brew - Citrus gjør skjegget medgjørlig og lett å frisere samtidig som den lindrer irritasjon og tørrhet i huden. Kommer med en frisk duft av sitrus. Passer til alle hudtyper og er fri for parfyme og parabener. Bruk: Vask ansikt og skjegg. Påfør noen dråper olje og gni mellom håndflatene. Masser så oljen på hud og inn i skjegget.
Din pris kr. 229,00

Hairgum Shave Cream, 100 g

Hairgum Shave Cream, 100 g
kr. 159,00
En balansert formel, med de fineste ingrediensene valgt for sine beroligende egenskaper, garanterer effektiv og behagelig barbering. Hairgum Shave Cream er beriket med organisk kokosnøttolje som virker beroligende og mykgjørende samtidig som den forhindrer uttørking av huden. Organisk jojoba olje beroliger og helbreder huden i dybden. Barberhøvelen glir lett på huden. Barbering blir enkelt og behagelig. Mild duft av vanilje og mint. Passer til normal/sensitiv hud.
Din pris kr. 159,00

Australian Bodycare - Tea Tree Oil, 30ml

Australian Bodycare - Tea Tree Oil, 30ml
kr. 299,00
Ren, multifunksjonell olje fra Australian Bodycare. Tea Tree Oil er naturlig antiseptisk og anti-inflammatorisk, kjent for å behandle irritert hud samtidig som den forebygger og reduserer urenheter. Denne allsidige og naturlig helbredende oljen kan også brukes på sår og rifter, tørr og sprukken hud, insektbitt, soppinfeksjoner, samt munnsår og inngrodde hår. Dette er virkelig en mirakelolje.
Din pris kr. 299,00
VippsVisaklarnapostenbring