SkinTechnologies - White Tannblekingspenn middle image 0
-20%
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/ijvwpthikyjmferzrz_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/ptvwjmtpkyjmnirzrz_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/moniqagrkyjmnirzrz_thumb_71_53.jpeg

SkinTechnologies - White Tannblekingspenn

SkinTechnologies
kr. 183,20kr. 229,00
Kjøp
Tilbake på lager! Tannblekingspenn som gir deg hvite tenner. Enkel å bruke; bare skru på penselen og stryk geleen over tennene. Dette er den enkleste og raskeste tannblekingsmetoden og er et 100% naturlig tannblekingsprodukt. Inneholder ikke peroksider og er derfor meget skånsom mot tenner og tannkjøtt. Den tynne penselbørsten gjør det enkelt å påføre og dekker alle tannflater. Allerede etter noen få påføringer vil du kunne se gode resultater. NB: Man trenger ikke sitte med munnen åpen til geleen er tørket. Geleen fordeler seg over tennene og virker selv om den er "flytende". Se mer utfyllende opplysninger under fanen "Produktinformasjon".
Produktinformasjon
Slik bruker du den: Vri på bunnen av pennen til du ser en dråpe på tuppen av penselen. Smil bredt og hold leppene borte fra tennene, pensle deretter gelèn på tennene. La den virke i 15-30 minutter før du skyller munnen godt. Lukk munnen og la geleen virke. Den trenger ikke "tørke inn". Unngå drikke under virketiden. Man kan også pensle på om kvelden og la den virke over natten. Kan brukes i 7-10 dager eller til pennen er tom. Gjenta behandlingen maks 4 ganger i året.

Advarsel: Oppbevares utilgjengelig for barn, anbefales ikke til barn under 18 år. Unngå kontakt med øyne og hud. Ved kontakt, fjern gelè og skyll godt med vann. Unngå svelging. Skal ikke brukes av gravide og ammende, eller personer med dårlige tenner/tannkjøtt.
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (7)
Based on 7 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

7andre har lagt inn kommentarer
E
2017-08-24
emilieteigland
K
2017-06-29
Kristine E
N
2017-03-15
nordbergunni
G
2017-03-14
Gerd Brekkan S
L
2017-10-05
lena_lindeland
Vanskelig å bruke. Når middelet er smurt på tennene går det bort med en gang munnen lukkes. Vanskelig å ikke være nær tennene på 30 min. Bestiller ikke igjen.
Gratis frakt    Levering 1-3 virkedager    Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterSkinTechnologiesSkinTechnologies - White Tannblekingspenn