Selvbruning

Du er her: iGlow » Produkter » Selvbruning
Nå er tiden inne for selvbruning. St.Tropez er kvalitetsmerke innen selvbruning og har vunnet mange skjønnhetspriser.

SunSpa Tan-In-A-Can Original Light, 200ml

SunSpa Tan-In-A-Can Original Light, 200ml
kr. 269,00
Sunspa Tan-In-A-Can Original for deg som har en lys hudtype. En unik selvbruningspray som gir deg en naturlig, varm gyllenbrun farge og en troverdig glød. Med en revolusjonerende airbrush-påførselsteknikk fordeler fargen seg jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Med Sunspa Tan-In-A-Can Original kan du oppnå det samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Tan-in-a-can er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene – overhodet. Denne selvbruneren har en avansert spray teknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker – hver gang.
Selvbruneren er meget brukervennlig og er den perfekte løsning til å gi hvilken som helst del av kroppen et solfarget utseende. Dette er den perfekte top-up behandling som gir et naturlig resultat, hvor du selv bestemmer ønsket grad av farge.
Inneholder ikke parabener! Anbefales til overkroppen og ansiktet. Les mer under "Produktinformasjon".
Veil.pris kr. 289,00
Din pris kr. 269,00
SALG -20%
kr. 215,20

Sunspa Tan-In-A-Can BodyFitness, 200ml

Sunspa Tan-In-A-Can BodyFitness, 200ml
kr. 299,00
BEST I TEST! Sunspa Tan-In-A-Can BodyFitness er en unik selvbruningsspray som gir deg en flott og dyp kulør. Med en revolusjonerende airbrush påførselsteknikk fordeler fargen seg jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Kan også brukes i ansiktet. Tan-in-a-can Body Fitness inneholder 33% ekstra DHA, som er den aktive ingrediensen hvor resultatet blir perfekt og jevnt hver eneste gang. Selvbruneren er mørkere enn den orginale Tan-in-a-can og gir en naturlig varm og viktigst av alt troverdig glød, samt den passer til alle hudtyper. Oppnå det samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Tan-in-a-can Body Fitness er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene – overhodet. Denne selvbruneren har en avansert sprayteknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker – hver gang.

Tan-in-a-can Body Fitness består av en fargeleder som gjør deg brun med det samme og DHA som gir deg en naturlig og lekker brun farge i løpet av ca 8 timer.

Selvbruneren er meget brukervennlig og er den perfekte løsning til å gi hvilken som helst del av kroppen et solfarget utseende, hvor du selv bestemmer ønsket grad av farge. Kan brukes over hele kroppen, også ansiktet. Inneholder ikke parabener! Se mer detaljer under fanen "Produktinformasjon"
Veil.pris kr. 309,00
Din pris kr. 299,00
SALG -20%
kr. 239,20

bareMinerals Faux Tan Body, Sunless Body Tanner, 177ml

bareMinerals Faux Tan Body, Sunless Body Tanner, 177ml
kr. 289,00
bareMinerals Faux Tan Body er et selvbruningsprodukt for kroppen som gir en solkysset, strølende glød året rundt uten eksponering av skadelige UV-stråler. Tanningpeptider sammen med DHA gir en gradvis, gylden glød som utvikles til en naturlig solfarge over tid. Formelen inneholder et mineralkobberkobber som arbeider for å forlenge effekten mens aloe vera og planteekstrakter mykgjør, tilfører fuktighet og beskytter huden uten å tette porer.
For best resultat, start med en ren, eksfoliert hud. Påfør jevnt over kroppen og bruk gjerne hanske. Siden kremen er farget ser du eksakt hvor du påfører produktet, om du trenger å legge på mer eller hvis du har gått glipp om et område. Vask hendene grundig etter bruk. La kroppen tørke i 10-15 minutter før du kler på deg. Bygg opp mørkere farge ved å gjenta påføring av kremen. Passer alle hudtyper. Uten parabener, kunstige oljer eller syntetiske parfymer.
Varer i 5-7 dager.
Veil.pris kr. 359,00
Din pris kr. 289,00

St.Tropez Self Tan Luxe Facial Oil, 30ml

St.Tropez Self Tan Luxe Facial Oil, 30ml
kr. 349,00
St.Tropez Self Tan Luxe Facial Oil er en luksuriøs selvbruner for ansiktet som gir en naturlig, stripefri brunfarge i inntil 5 dager. Den lette, ikke-fettete og hurtigtørkende formelen er klinisk bevist å tilføre fuktighet i opptil 7 dager uten å blokkere porene. Dagen før påføring anbefales det å eksfoliere ansiktet. Påfør 2-3 dråper til renset, tørr hud. Fordel jevnt over ansikt, hals og utringning. Vent til huden din er berøringstørr før du kler deg. Tillat 4-8 timer før du væter ansiktet. Vask hendene etter bruk.
Se video om hvordan du skal bruke selvbruneren
her
Veil.pris kr. 598,00
Din pris kr. 349,00

St. Tropez Tan Enhancing Moisturiser, 200 ml

St. Tropez Tan Enhancing Moisturiser, 200 ml
kr. 199,00
Bodylotion fra St.Tropez som bør anvendes før man bruker et selvbruningsprodukt. Tan Enhancing Body Moisturizer er formulert med Aloe Vera, aprikosolje, sheasmør, jojoba og tyrosin for en fløyelsmyk og glatt hud. Kremen kan brukes på knær, hæler, albuer, føtter og hender for en jevnere brunfarge, og kan også brukes daglig for å bevare fargen. Passer til alle hudtyper.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 199,00

St.Tropez Express Advanced Bronzing Mousse, 200ml

St.Tropez Express Advanced Bronzing Mousse, 200ml
kr. 469,00
Express Mousse er den mest avanserte selvbruneren fra St.Tropez til nå. Gir en lett solkysset, solbrun glød etter kun 1 time eller bruk i opptil 3 timer for en dyp, mørk bronsefarge. Vask/dusj av når du er fornøyd med fargen. Prøv deg fram den første gangen. Fargen fortsetter å utvikle seg i opptil 8 timer. Passer alle hudtyper. Den hverken skjolder eller striper seg - selv ikke i regn. Selvbruningsmoussen farger ikke av på klær o.l. Les mer under Produktinformasjon!

Se hvordan du skal bruke Express Mousse
her
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 469,00

St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face, 50ml

St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face, 50ml
kr. 429,00
St. Tropez Gradual Tan Plus Anti Ageing Multi-Action Face minimerer rynker og fine linger, samtidig som den bygger en gradvis glød til ansiktet ditt. Passer alle hudtoner og blokkerer ikke porer. Bruk: Påfør daglig, eller som ønsket til ren og tørr hud i oppadgående sirkelbevegelser over ansiktet, halsen og brystområdet. Ikke glem hårfestet og ørene. Vent til ansiktet er berøringstørt før du påfører sminke. Vask hendene etter påføring. Vent 4-8 timer før du vasker ansiktet eller dusjer. Eksfolier regelmessig slik at brunfargen holder seg jevn.
Veil.pris kr. 459,00
Din pris kr. 429,00

St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Face Lotion, 50ml

St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Face Lotion, 50ml
kr. 349,00
Få en sunn og naturlig brunfarge med St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Face Lotion. Dette er en lett lotion som gir ansiktet ditt en strålende gyllen glød uten tette porer. Tørker fort og gir masse fuktighet uten å gjøre huden fettete. Gir en jevn farge uten striper. Bruk: Påfør daglig, eller som ønsket til ren og tørr hud i oppadgående sirkelbevegelser over ansiktet, halsen og brystområdet. Ikke glem hårfestet og ørene. Vask hendene etter påføring, og vent til berøringstørr før du påfører sminke. Vent 4-8 timer før du vansker ansiktet eller dusjer. For å beholde en jevn og fin brunfarge, eksfolierer regelmessig og gjenta påføringen som ønsket
Veil.pris kr. 369,00
Din pris kr. 349,00

SunSpa Luxery Tommelhanske

SunSpa Luxery Tommelhanske
kr. 69,00
SunSpa Luxery Tommelhanske gir en jevn fordeling avsewlvbruningsmousse/lotion på kroppen din. Den kan brukes på begge sider da den er dobbeltsidig. Laget av et mykt materiale som gjør påføringen lett og med plass til tommelen, slik at du har full kontroll og hansken ikke glir i hånden. Påfør i sirkelbevegelser ved hjelp av hansken. Hansken kan vaskes for hånd og gjenbrukes. Kan også brukes hvis du er nybegynner på spray, da det alltid kan være en god ide og gå over med en hanske.
Din pris kr. 69,00

St.Tropez Self Tan Luxe Dry Oil, 100ml

St.Tropez Self Tan Luxe Dry Oil, 100ml
kr. 549,00
Luksuriøs selvbruningsolje fra St.Tropez som gir deg en vakker, naturlig og gylden glød. Self Tan Luxe Dry Oil varer i opptil 10 dager og gir en jevn farge som er velegnet til alle hudtoner. Formulert med naturlige og fuktighetsgivende ingredienser for enkel påføring og en stripefri finish. Bruk: Dagen før påføring anbefales vi å eksfoliere kroppen og påfør gjerne en fuktighetskrem over tørre områder like før påføring av oljen. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør oljen med lange, feiende bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer.
Veil.pris kr. 669,00
Din pris kr. 549,00

St.Tropez Self Tan Classic Starter Kit

St.Tropez Self Tan Classic Starter Kit
kr. 329,00
Sett med selvbruning fra St.Tropez som har alt du trenger for å gi huden din en naturlig glød. Inneholder tre forskjellige produkter satt sammen for å gi en nydelig farge og en stripefri finish. Passer til alle hudtyper. Ideell å ta med på reiser. Inneholder: Tan Enhancing Body Polish (75ml), Tan Enhancing Body Moisturiser (75ml) og Self Tan Bronzing Mousse (50ml). Kommer også med en selvbruningshanske. Les mer om produktene under fanen produktinformasjon. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer.
Veil.pris kr. 429,00
Din pris kr. 329,00

St.Tropez Self Tan Express Starter Kit

St.Tropez Self Tan Express Starter Kit
kr. 299,00
St.Tropez har alt du trenger for å gi huden din en naturlig glød i en fart. Self Tan Express Starter Kit inneholder 3 forskjellige produkter satt sammen for å gi en nydelig farge og en stripefri finish. Passer til alle hudtyper og den kompakte størrelsen gjør settet ideell for reiser. Settet inneholder: Tan Enhancing Body Polish (75ml), Tan Enhancing Body Moisturiser (75ml) og Self Tan Express Bronzing Mousse (50ml). Kommer også med en selvbruningshanske. Les mer om produktene under fanen produktinformasjon. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 1,2 eller 3 timer, avhengig av hvor dyp brunfarge du ønsker.
Veil.pris kr. 369,00
Din pris kr. 299,00

St.Tropez Self Tan Bronzing Mist, 125ml

St.Tropez Self Tan Bronzing Mist, 125ml
kr. 249,00
Selvbruningsspray i reisestørrelse fra St.Tropez som er lett å påføre og legger raskt en jevn og fin brunfarge. Hold Self Tan Bronzing Mist ca 20cm fra huden og spray. Bruk eventuelt en Tan Mitt for å fordele fargen jevnt utover huden. Dufter friskt. Husk å bruke fuktighetskrem på tørre områder som albu, knær og føtter og helst dagen før selvbruningen. For vedlikehold - bruk den et par ganger i uken.
Veil.pris kr. 349,00
Din pris kr. 249,00

St.Tropez Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse, 200ml

St.Tropez Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse, 200ml
kr. 449,00
Selvbruning fra St.Tropez som gir en nydelig brunfarge og glød. Self Tan Untinted Classic - Bronzing Mousse har en klar konsistens der fargen utvikles over 4-8 timer. Dette er en hurtigtørkende bronzer som er enkel å påføre og gir en stripefri, naturlig farge. Bruk: Eksfolier huden ved hjelp av Body Polish kvelden før. Påfør så Body Moisturiser over huden og tørre områder like før påføring av Bronzing Mousse. For best resultat, bruk en applikatorhanske og påfør i sirkulære bevegelser. Vent til huden er tørr før du kler på deg og unngå dusj eller bad før det har gått 4-8 timer for å avsløre din brunfarge.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 449,00

SunSpa Tørrbørste

SunSpa Tørrbørste
kr. 99,00
Tørrbørste fra SunSpa som gir huden det perfekte grunnlag før selvbruning og etterlater den med en sunn og ungdommelig glød. Børsten fjerner tørr hud og døde hudceller som kan tette porene, samtidig som den får fart på cellefornyelsen. Det er flere fordeler av å bruke en tørrbørste da denne gjør mer enn bare å eksfoliere huden. Ved bruk vil huden føles mykere og glattere, den kan redusere hevelser og cellulitter over tid, styrke immunforsvaret, stramme opp huden for å forebygge for tidlige aldringstegn, forbedre muskelkvaliteten, stimulere blodsirkulasjonen og bidra til bedre fordøyelse. Bruk: Børst på tørr hud, fra topp til tå før du dusjer eller bader. For best resultat kan du starte ved føttene og jobbe deg oppover. Børst så fra hendene og opp armene mot skuldrene. På brystet bør du bevege børsten oppover. Det er viktig å bruke liten kraft der huden er tynn, mens du fint kan skrubbe hardt og skikkelig der den er tøffere, som under fotsålene. Hele prosessen tar omtrent 15 minutter, og du bør faktisk tørrbørste hver dag, og aller helst om morgenen. Vær forsiktig med å børste sart, skadet eller sår hud. Etter du har tørrbørstet og dusjet må du sørge for å tilføre masse fuktighet. Såpe og varmt vann tørker ut huden, så tilfør alltid rikelig med fukt etter en dusj eller et bad. Kan også brukes til våtbørsting med dusjgelé eller såpe.
Din pris kr. 99,00

SunSpa - Gradual Tan Lotion, 200ml

SunSpa - Gradual Tan Lotion, 200ml
kr. 299,00
SunSpa Gradual Tan Lotion er en unik bronzing lotion som gradvis gir deg en flott og dyp brunfarge. Denne lotion er beriket med fuktighetsgivende Argan oil og Acaibær som gir fuktighet, og dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge. Huden blir myk og smidig, uten å bli klebrig. Gradual Tan har en unik express formel, som gjør at du allerede etter 60 minutter har en unik og naturlig brunfarge. Kan anvendes både i ansiktet og på hele kroppen - bland med din dagkrem for mildere farge. Påfør SunSpa Selvbruner Lotion på området du ønsker å bli brun, fordel og masser huden lett, inntil lotionen er jevnt fordelt. Ved daglig bruk oppnås en dypere kulør. Har en deilig mild duft av kokos. Alle produkter er uten parabener. De inneholder fuktighetsgivende Aloe Vera og e-vitamin, som gir fuktighet og
dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge. Produktene er ikke testet på dyr.
Din pris kr. 299,00
SALG -20%
kr. 239,20

SunSpa - Self Tan Mousse, 200ml

SunSpa - Self Tan Mousse, 200ml
kr. 289,00
SunSpa Self Tan Mousse gir deg en flott, gyllen og dyp brunfarge. Den unike moussen er beriket med Argan oil og Acaibær som gir fuktighet og dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge. SunSpa mousse har en unik express formel, som gjør at du allerede etter 60 minutter har en unik og naturlig brunfarge. Colorguiden gjør påføringen enkel, og du oppnår derfor et jevnt resultat. Den kan anvendes både i ansiktet og på hele kroppen. Men vi anbefaler at du bruker SunSpa Original eller SunSpa Chocolate for ansiktet. Har en herlig mild duft av kokos. Alle produkter er uten parabener. De inneholder fuktighetsgivende Aloe Vera og e-vitamin, som gir fuktighet og dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge. Produktene er ikke testet på dyr.
Veil.pris kr. 309,00
Din pris kr. 289,00
SALG -20%
kr. 231,20

St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse, 240ml

St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse, 240ml
kr. 469,00
Bestselger og Prisvinnende selvbruning fra St.Tropez. Self Tan Bronzing Mousse er en oljefri og hurtigtørkende mousse som gir en umiddelbar og strålende brunfarge. Inneholder aloe vera og AHA som gir en langvarig brunfarge. Er ideell for både ansikt og kropp. Den glatte formelen glir lett på huden og varer i tre dager. Inneholder ingen parabener.
Veil.pris kr. 689,00
Din pris kr. 469,00

SunSpa Tan-In-A-Can For Men, 150 ml

SunSpa Tan-In-A-Can For Men, 150 ml
kr. 279,00
SunSpa Tan-In-A-Can For Men selvbruner spray er verdens første og eneste selvbruner utviklet til menn med maskulin duft og farge.
Med en revolusjonerende airbrush påførselsteknikk fordeler fargen seg jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Med SunSpa Tan-In-A-Can For Men kan du oppnå det samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Tan-in-a-can er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene – overhodet. Denne selvbruneren har en avansert spray teknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker – hver gang. Selvbruneren er meget brukervennlig og er den perfekte løsning til å gi hvilken som helst del av kroppen et solfarget utseende, dette er den perfekte top-up behandling som gir et naturlig resultat, hvor du selv bestemmer ønsket grad av farge. Inneholder E-vitamin som er godt for huden og som har en anti age effekt. Inneholder ikke parabener!
Veil.pris kr. 309,00
Din pris kr. 279,00
Salg -35%
kr. 181,35

SunSpa Skrubbehanske, orange

SunSpa Skrubbehanske, orange
kr. 49,00
Skrubbehanske fra Sunspa. Hansken brukes på kroppen for å fjerne døde hudceller og peele huden før selvbruning. Masser huden med sirkelbevegeler for å øke blodsirkulasjonen slik at døde hudceller fjernes og strekkmerker og cellulitter forebygges. Skrubbehansken kan brukes sammen med kroppskrubb eller dusjsåpe og etterlater huden ekstra myk og smidig. Gjør selvbruningen enklere og uten flekker. Husk å ta på bodylotion på spesielt utsatte tørre steder slik som albu og knær.
Din pris kr. 49,00
SALG -20%
kr. 39,20

SunSpa Selvbruningshanske for ansikt, Mini

SunSpa Selvbruningshanske for ansikt, Mini
kr. 19,00
Mini selvbruningshanske for ansikt fra Sunspa. Gjør selvbruningen enklere og uten flekker. Hansken gir en jevn fordeling av moussen/lotionen i ansiktet. Påfør i sirkelbevegelser ved hjelp av hansken. Stoffet i hansken sikrer at hendene forblir rene under påføring. Kan vaskes og brukes om igjen.
Din pris kr. 19,00
SALG -20%
kr. 15,20
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten