Scott Barnes

Du er her: iGlow » Produkter » Scott Barnes
SCOTT BARNES

NYHET! Nå kan du få J-Lo sin berømte glød. Scott Barnes er Jennifer Lopez sin makeup artist og utviklet Body Bling spesielt til henne. Nå er endelig produktet tilgjengelig på markedet for deg også. Body Bling er en lett fuktighetsgivende lotion, som gir huden en jevn og varm glød. Kremen tørker raskt inn i huden, og varer hele dagen. Kremen kan lett vaskes bort i dusjen og passer alle hudtoner.


Scott Barnes - Body Bling Original, 120ml

Scott Barnes - Body Bling Original, 120ml
kr. 449,00
Brun uten sol. Unik "brun uten sol" -krem som gir en fantastisk glød til ansikt og kropp. Bli brun til julebord-og julefestene. Dette er løsningen for de som ønsker seg en flott brunfarge, uten skadelig stråling fra solen.Fjernes med en tur i dusjen. Body Bling er skapt av Scott Barnes, makupartisten til Jennifer Lopez, og er hemmeligheten bak j.Lo sin berømte glød. Passer alle hudtoner, sitter hele dagen og kan enkelt fjernes med en dusj. Bruk: Masser rikelig med lotion på huden for å skape en jevn, solkysset glød. For en dypere farge påfør nytt lag. Vask hendene. La tørke i 5-10 minutter til kremen er absorbert inn i huden. Se video med hvordan du påfører under fanen "produktinformasjon".
Din pris kr. 449,00
SALG -20%
kr. 359,20

Scott Barnes - Body Bling Platinum, 120ml

Scott Barnes - Body Bling Platinum, 120ml
kr. 449,00
NYHET! Bodylotion med farge og shimmer som gir en fantastisk glød og definasjon til ansikt og kropp. Body Bling Platinum er skapt av Scott Barnes, makupartisten til Jennifer Lopez, og er hemmeligheten bak j.Lo sin berømte glød. Dette er løsningen for de som ønsker seg en flott brunfarge, med et nydelig shimmer uten skadelig stråling fra solen. Passer alle hudtoner, sitter hele dagen og kan enkelt fjernes med en dusj. Med Body Bling Platinum kan du øyeblikkelig skape en illusjon av lengre armer og ben, samt fremheve de trekk du ønsker å vise frem. Bruk: Masser rikelig med lotion på huden for å skape en jevn, solkysset glød. For en dypere farge påfør nytt lag. Vask hendene. La tørke i 5-10 minutter til kremen er absorbert inn i huden. Se video med hvordan du påfører under fanen "produktinformasjon".
Din pris kr. 449,00
SALG -20%
kr. 359,20
VippsVisaklarnapostenbring