RefectoCil Sensitive - Developer gel, 60ml middle image 0

RefectoCil Sensitive - Developer gel, 60ml

Bryn- og vippefarge
kr. 179,00
Kjøp
Refectocil Sensitive Developer gel skal brukes sammen med RefectoCil Sensitive farge. Dette er et 2-trinns system for sensitive øyne og hud. Etter at du har påført farge til bryn og vipper og latt denne virke, skal fargen fjernes før Developer Gel påføres. Bruk vedlagt applikatorpinne for påføringen. La virke 1-4 minutter. Fjern så produktet med en fuktig bomullsdott. Les mer under produktinformasjon. Se hvordan du bruker den her.
Lignende produkter
Produktinformasjon
RefectoCil Sensitive - Developer gel, 60ml

RefectoCil er kjent som en av de mest varige øyenbrynsfargene på markedet og de fleste hudpleiesalonger bruker dette merket til øyenbryn-og vippefargebehandling. Kommer nå for sensitiv hud og øyne ved hjelp av et nytt 2-trinns system. Spar hundrevis av kroner på å kjøpe ditt eget utstyr. Hjemmebehandling er ikke vanskelig og vi gir deg tips for hvordan du enkelt kan gjøre dette selv.

RefectoCil gir dype farger med en sunn glans og et vakkert resultat.

Bruksveiledning:
1.) Rengjør huden og området som skal farges for makeuprester og fett ved hjelp av en sminkefjerner som RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover eller med RefectoCil Saline Solution. Pass på at huden er helt tørr før du starter med farging.

2.) Trykk ut RefectoCil Sensitive farge-gel på størrelse med en ert i et glass og rør til en jevn blanding. Skal du kun farge brynene tar du halve mengden.

3.) Påfør på vipper og bryn i øyenbrynenes vokseretning ved hjelp av vedlagte applikatorpinne eller en pensel. La fargen virke 2-8 minutter, avhengig av ønsket fargeintensitet, og deretter fjern den med en q-tip.

4.) Trykk så ca. samme mengde Sensitive Developer Gel i et nytt glass. Rør blandingen til konsistensen er jevn. Påfør blandingen på samme måte som fargen, ved hjelp av vedlagt applikatorpinne.

5.) La virke 1-4 minutter.

6.) Fjern så Developer Gel med en fuktig bomullsdott. Fjern eventuell overflødig farge fra huden med RefectoCil Sensitiv Tint Remover.
Ingredienser: Aqua, sølvnitrat, ammonium acryloyldimethyltaurate / VP copolymer, ammonia.
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (3)
Based on 3 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

3andre har lagt inn kommentarer
M
2018-09-20
mathilde.a.com
(
2017-10-19
(Traut)Linde N
S
2017-04-29
Sigrun Granly E
Gratis frakt    Rask levering 1-3 dager    Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterBryn- og vippefargeRefectoCil Sensitive - Developer gel, 60ml