RefectoCil Sensitive, Black middle image 0

RefectoCil Sensitive, Black

Bryn- og vippefarge
kr. 129,00
Kjøp
Farg dine øyenbryn og vipper ved hjelp av det nye 2-trinns systemet fra RefectoCil for sensitive øyne og hud. Dette er fargen for deg med veldig mørke øyenbryn og vipper, se link til fargekart. Husk å bestille med gele som MÅ brukes for å få farge. Du kan forsterke fargen ved å legge flere lag. Prøv deg fram og ikke ta for mørk første gangen. RefectoCil er verdens mest populære bryn-og vippefarge og brukes i de fleste salonger. Hver farging varer opptil 6 uker. Må brukes med RefectoCil Sensitive Developer Gel. Kjøp den her.

Se utfyllende opplysninger under fanen "Produktinformasjon".
Se hvordan du bruker den her.
Lignende produkter
Produktinformasjon
RefectoCil er kjent som en av de mest varige øyenbrynsfargene på markedet og de fleste hudpleiesalonger bruker dette merket til øyenbryn-og vippefargebehandling. Kommer nå for sensitiv hud og øyne ved hjelp av et nytt 2-trinns system. Spar hundrevis av kroner på å kjøpe ditt eget utstyr. Hjemmebehandling er ikke vanskelig og vi gir deg tips for hvordan du enkelt kan gjøre dette selv. RefectoCil gir dype farger med en sunn glans og et vakkert resultat.

Bruksveiledning: Rengjør området som skal farges for makeuprester og fett ved hjelp av en makeupremover. Tørk deretter området. Trykk ut RefectoCil Sensitive farge-gel på størrelse med en ert i et glass og rør til en jevn blanding. Skal du kun farge brynene tar du halve mengden. Påfør på vipper og bryn i øyenbrynenes vokseretning ved hjelp av vedlagte applikatorpinne eller en pensel. La fargen virke 2-8 minutter, avhengig av ønsket fargeintensitet, og deretter fjern den med en q-tip. Trykk så ca samme mengde Sensitive Developer Gel i et nytt glass. Rør blandingen til konsistensen er jevn. Påfør blandingen på samme måte som fargen, ved hjelp av vedlagt applikatorpinne. La virke 1-4 minutter. Fjern så produktet med en fuktig bomullsdott. Fjern eventuell overflødig farge fra huden med DyZoff Pads. Inneholder detaljerte instruksjoner i pakken.

Ingredienser: Aqua, Alcohol denat., Carbomer, (Calendula Officinalis/Safflower Flower)/(Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem)/(Vaccinium Myrtillus/Vitex Agnus-Castus Fruit)/Rhus Chinensis Gall/Walnut Husk/(Camellia Sinensis/Nettle Leaf)/(Juniperus Communis Leaf/Stem)/Horse Chestnut Nut/Dichroa Febrifuga Root/Grape Seed/Acacia Catechu Wood/Goldenrod/Hypericum Perforatum Extract, Sodium Hydroxide
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (0)
No reviews yetSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

0andre har lagt inn kommentarer
Gratis frakt    Rask levering 1-3 dager    Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterBryn- og vippefargeRefectoCil Sensitive, Black