Øyenkrem

Du er her: iGlow » Produkter » Øyenkrem
Beskytt og ta vare på huden rundt øynene. En god øyenkrem vil bidra til at du får nok fuktighet og holder huden smidig og glatt.

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Eye Cream, 15g

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Eye Cream, 15g
kr. 429,00
Øyenkrem fra bareMinerals som fungerer perfekt med Vital Power Serum. Beskytter mot synlige tegn på aldring rundt øynene ved hjelp av et peptidkompleks og hyaluronsyre. Et populært produkt fra bareMinerals som gir det huden trenger. Kan anbefales!
Veil.pris kr. 459,00
Din pris kr. 429,00
Salg -20%
kr. 343,20

Ecooking - Eye Cream, 30ml

Ecooking - Eye Cream, 30ml
kr. 499,00
100% vegansk øyenkrem fra Ecooking som reduserer mørke ringer, fine linjer og poser under øynene. Eye Cream er formulert med et høyt innhold av en bioaktiv planteingrediens fremstilt utelukkende fra asparges, som gir huden en mer jevn hudfarve ved at redusere uttrykket fra hudens melanin. Ved hjelp av protein av hydrolyseret ris samt sojabønner reduserer fine linjer. Påfør et par dråper på huden over og under øynene morgen og aften. Bruk øyenkremen to ganger daglig, morgen og kveld for å få den optimale effekt. 100% vegansk.
Din pris kr. 499,00
Salg -30%
kr. 349,30

Real Techniques Prep & Prime Set

Real Techniques Prep & Prime Set
kr. 299,00
Hudpleiekoster fra Real Techniques beregnet til å klargjøre huden for en feilfri sminkepåføring. Prep & Prime Set har alt du trenger for å skape en jevn og myk hud og det perfekte lerret til din sminke. Settet inneholder: Prep Brush: Kost med en tett og fast bust, for en enkel påføring av fuktighetskrem, serum, primere eller masker. Facial Brush: Denne børsten er perfekt å bruke tørr for en skånsom eksfoliering av huden for å avdekke sunn og klar hud. Eye Reviver: Stasjonær aluminiumskule for kjøling under øyemassasje som hjelper med å redusere trøtte øyne og mørke ringer. Tips: Bruk med din favoritt øyekrem. Lip Exfoliating Brush: Bruk i sirkulære bevegelser med din favoritt leppebalsam eller leppeskrub for forsiktig å eksfoliere og mykgjøre leppene dine før påføring av leppefarge.
Din pris kr. 299,00
Salg -25%
kr. 224,25
VippsVisaklarnapostenbring