Øyenkrem

Du er her: iGlow » Produkter » Øyenkrem
Beskytt og ta vare på huden rundt øynene. En god øyenkrem vil bidra til at du får nok fuktighet og holder huden smidig og glatt.

glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Serum, 17ml

glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Serum, 17ml
kr. 699,00
glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Serum er et innovativt og silkemykt øyeserum, som påføres huden for å glatte ut og dempe linjer. Bidrar til å bremse aldringsprosessen ved å støtte cellene som vedlikeholder hudens ungdommelige egenskaper. Reduserer hovenhet og mørke ringer, samtidig som den tilfører fuktighet til det sarte øyeområdet. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 755,00
Din pris kr. 699,00
Salg -20%
kr. 559,20

glo-therapeutics Vital Eye Cream, 15ml

glo-therapeutics Vital Eye Cream, 15ml
kr. 379,00
glo-therapeutics Vital Eye Cream er en rik øyekrem som fukter dypt, og etterlater øyepartiet mer glatt og fornyet. Huden blir fast samtidig som den gir en matt finish. Ideell under makeup. Anbefales for: Alle uten fet hud. Bruk: Påføres rundt øyepartiet etter rengjøring og toning morgen og/eller kveld. Et lag serum vil forsterke virkningen. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 400,00
Din pris kr. 379,00
Salg -20%
kr. 303,20

bareMinerals Brilliant Future - Age Defense Eye Cream, 30ml

bareMinerals Brilliant Future - Age Defense Eye Cream, 30ml
kr. 479,00
Kraftfull anti-age mineral-øyekrem fra bareMinerals som reduserer poser under øynene, minsker mørke sirkler, og bekjemper fine linjer og rynker. Age Defense Eye Cream er formulert med mineralet mangan, en antioksidant sammen med naturlige botaniske ekstrakter og en aldersbekjempende tripeptid som motvirker og utsetter tidlige aldringstegn som tørrhet, redusert vitalitet, grov hudstruktur og synligheten av fine linjer. Bruk: Påfør lett med fingrene til området under øynene.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 479,00

glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Cream, 15ml

glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Cream, 15ml
kr. 799,00
Øyekrem med nytenkende luksus for voksen hud! glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Cream øker produksjon av kollagen og elastin. Denne alt-i-en øyekremen angriper mimiske linjer og fjerner tørrhet. I tillegg inneholder den sterke antioksidanter som bekjemper frie radikaler og er anti-inflammatorisk. Påføres renset hud rundt øynene morgen og/ eller kveld.
Veil.pris kr. 855,00
Din pris kr. 799,00
Salg -20%
kr. 639,20

glo-therapeutics Sensitive Contour Eye Lift Cream

glo-therapeutics Sensitive Contour Eye Lift Cream
kr. 449,00
Silkemyk øyenkrem som er svært beroligende. glo-therapeutics Sensitive Contour Eye Lift Cream gir langvarig fuktighet, virker oppstrammende og reparerer den sarte huden rundt øynene. Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv. NB: Dette produktet er uten fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 510,00
Din pris kr. 449,00
Salg -20%
kr. 359,20

Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel, 30gr.

Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel, 30gr.
kr. 499,00
TESTVINNER og BESTSELGER! Ultimate Lift Eye Gel er en beroligende og oppstrammende øyenkrem som reduserer fine linjer og poser under øynene. Glatter den tynne huden rundt øyene med ingredienser fra ringblomst og agurk som umiddelbart virker revitaliserende til trøtte, hovne og irriterte øyne.
Veil.pris kr. 595,00
Din pris kr. 499,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten