Øyenkrem

Du er her: iGlow » Produkter » Øyenkrem
Beskytt og ta vare på huden rundt øynene. En god øyenkrem vil bidra til at du får nok fuktighet og holder huden smidig og glatt.

Patchology FlashPatch Eye Gels - 5 Pairs/Box

Patchology FlashPatch Eye Gels - 5 Pairs/Box
kr. 179,00
Pleiende behandlig til øynene dine fra Patchology i form av 5 gelépads som er perfekt for hovne, utmattet og trette øyne. FlashPatch Eye Gels gir optimal fuktighet til området rundt øyene på kun 5 minutter. Formulert med koffein og hydrolysert kollagen som fjerner hevelse, rynker, mørke ringer, tørrhet i tillegg til trette og hovene øyne. HydraSurge5™ teknologi sørger for at disse disse kraftfulle, fuktighetsgivende ingrediensene trenger inn i huden din raskere sik at det vil se ut som at du har fått 8 timers søvn hver dag. Latexfri og biologisk nedbrytbar. Ideell for alle hudtyper. Bruk: Plasser på ren hud, under øyet, i 5 minutter eller lengre om ønsket. Kast etter bruk og masser gjenværende serum inn i huden.
Veil.pris kr. 189,00
Din pris kr. 179,00

Doll Face Soothe - UnderEye Puffiness Serum, 15ml

Doll Face Soothe - UnderEye Puffiness Serum, 15ml
kr. 249,00
Tripple-action øyeserum fra Doll Face som jevner ut fine linjer, korrigerer mørke sirkler og gir huden ny energi. Smooth UnderEye Puffiness Serum inneholder alt den sarte huden rundt dine øyne trenger for å få tilbake den spesielle gnisten og hjelper med å mykgjøre, stramme opp og redusere poser eller hevelser. Formulert med Eyliss som er en patentert tri-peptidkompleks for å glatte ut fine linjer og poser under øynene sammen med Haloxyl, et patentert oligo-peptidkompleks som bidrar til å redusere mørke sirkler rundt øynene. Grønne kaffebønner bidrar også til å gi energi til trette øyne da dette er en kraftig antioksidant. Passer til alle hudtyper. Bruk: Fordel forsiktig på huden under øyet for umiddelbare resultater.
Din pris kr. 249,00
Salg -20%
kr. 199,20

Patchology FlashPatch Night Eye Gels - 30 Pairs/Jar

Patchology FlashPatch Night Eye Gels - 30 Pairs/Jar
kr. 479,00
Visste du at tiden mellom kl 22:00 og 08:00 er den beste tiden for å reparere huden? Denne pleiende behandlingen til øynene dine fra Patchology kommer i form av 30 gelépads som er perfekt for å lindre trette øyne slik at du vil slappe av og kan sovne. FlashPatch Night Eye Gels gir optimal fuktighet til området rundt øyene på kun 5 minutter. Formulert med anti-aging Retinol og Peptider som sørger for å forminske fine linjer. Cedrus Atlantica Bark lysner området rundt øynene og reduserer mørke sirkler. Arnica-ekstrakt lindrer trette øyne og får dem til å slappe av slik at det blir lettere å sove. HydraSurge5™ teknologi sørger for at disse disse kraftfulle, fuktighetsgivende ingrediensene trenger inn i huden raskere og FlashPatch er derfor mer effektiv enn reseptbelagte kremer eller serum. Perfekt for deg som vil fjerne hevelse, rynker, mørke ringer, tørrhet i tillegg til trette og hovne øyne, slik at det ser ut som at du har fått 8 timers søvn hver dag. Latexfri og biologisk nedbrytbar. Ideell for alle hudtyper. Bruk: Plasser på ren hud, under øyet, i 5 minutter eller lengre om ønsket. Kast etter bruk og masser gjenværende serum inn i huden.
Veil.pris kr. 499,00
Din pris kr. 479,00

Patchology FlashPatch Night Eye Gels - 5 Pairs/Box

Patchology FlashPatch Night Eye Gels - 5 Pairs/Box
kr. 289,00
Visste du at tiden mellom kl 22:00 og 08:00 er den beste tiden for å reparere huden? Denne pleiende behandlingen til øynene dine fra Patchology kommer i form av 5 gelépads som er perfekt for å lindre trette øyne slik at du vil slappe av og kan sovne. FlashPatch Night Eye Gels gir optimal fuktighet til området rundt øyene på kun 5 minutter. Formulert med anti-aging Retinol og Peptider som sørger for å forminske fine linjer. Cedrus Atlantica Bark lysner området rundt øynene og reduserer mørke sirkler. Arnica ekstrakt lindrer trette øyne og får dem til å slappe av slik at det blir lettere å sove. HydraSurge5™ teknologi sørger for at disse disse kraftfulle, fuktighetsgivende ingrediensene trenger inn i huden din raskere og FlashPatch er derfor mer effektiv enn reseptbelagte kremer eller serum. Perfekt for deg som vil fjerne hevelse, rynker, mørke ringer, tørrhet i tillegg til trette og hovene øyne, slik at det ser ut som at du har fått 8 timers søvn hver dag. Latexfri og biologisk nedbrytbar. Ideell for alle hudtyper. Bruk: Plasser på ren hud, under øyet, i 5 minutter eller lengre om ønsket. Kast etter bruk og masser gjenværende serum inn i huden.
Veil.pris kr. 299,00
Din pris kr. 289,00
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten