Øyenkrem

Du er her: iGlow » Produkter » Øyenkrem
Beskytt og ta vare på huden rundt øynene. En god øyenkrem vil bidra til at du får nok fuktighet og holder huden smidig og glatt.

bareMinerals Brilliant Future - Age Defense Eye Cream, 30ml

bareMinerals Brilliant Future - Age Defense Eye Cream, 30ml
kr. 479,00
Kraftfull anti-age mineral-øyekrem fra bareMinerals som reduserer poser under øynene, minsker mørke sirkler, og bekjemper fine linjer og rynker. Age Defense Eye Cream er formulert med mineralet mangan, en antioksidant sammen med naturlige botaniske ekstrakter og en aldersbekjempende tripeptid som motvirker og utsetter tidlige aldringstegn som tørrhet, redusert vitalitet, grov hudstruktur og synligheten av fine linjer. Bruk: Påfør lett med fingrene til området under øynene.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 479,00

glo-therapeutics Vital Eye Cream, 15ml

glo-therapeutics Vital Eye Cream, 15ml
kr. 379,00
glo-therapeutics Vital Eye Cream er en rik øyekrem som fukter dypt, og etterlater øyepartiet mer glatt og fornyet. Huden blir fast samtidig som den gir en matt finish. Ideell under makeup. Anbefales for: Alle uten fet hud. Bruk: Påføres rundt øyepartiet etter rengjøring og toning morgen og/eller kveld. Et lag serum vil forsterke virkningen. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 400,00
Din pris kr. 379,00
Salg -20%
kr. 303,20

glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Serum, 17ml

glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Serum, 17ml
kr. 699,00
glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Serum er et innovativt og silkemykt øyeserum, som påføres huden for å glatte ut og dempe linjer. Bidrar til å bremse aldringsprosessen ved å støtte cellene som vedlikeholder hudens ungdommelige egenskaper. Reduserer hovenhet og mørke ringer, samtidig som den tilfører fuktighet til det sarte øyeområdet. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 755,00
Din pris kr. 699,00
Salg -20%
kr. 559,20

glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Cream, 15ml

glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Cream, 15ml
kr. 799,00
Øyekrem med nytenkende luksus for voksen hud! glo-therapeutics Cyto-luxe Eye Cream øker produksjon av kollagen og elastin. Denne alt-i-en øyekremen angriper mimiske linjer og fjerner tørrhet. I tillegg inneholder den sterke antioksidanter som bekjemper frie radikaler og er anti-inflammatorisk. Påføres renset hud rundt øynene morgen og/ eller kveld.
Veil.pris kr. 855,00
Din pris kr. 799,00
Salg -20%
kr. 639,20

glo-therapeutics Sensitive Contour Eye Lift Cream

glo-therapeutics Sensitive Contour Eye Lift Cream
kr. 449,00
Silkemyk øyenkrem som er svært beroligende. glo-therapeutics Sensitive Contour Eye Lift Cream gir langvarig fuktighet, virker oppstrammende og reparerer den sarte huden rundt øynene. Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv. NB: Dette produktet er uten fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 510,00
Din pris kr. 449,00
Salg -20%
kr. 359,20

Patchology FlashPatch Night Eye Gels - 30 Pairs/Jar

Patchology FlashPatch Night Eye Gels - 30 Pairs/Jar
kr. 479,00
Visste du at tiden mellom kl 22:00 og 08:00 er den beste tiden for å reparere huden? Denne pleiende behandlingen til øynene dine fra Patchology kommer i form av 30 gelépads som er perfekt for å lindre trette øyne slik at du vil slappe av og kan sovne. FlashPatch Night Eye Gels gir optimal fuktighet til området rundt øyene på kun 5 minutter. Formulert med anti-aging Retinol og Peptider som sørger for å forminske fine linjer. Cedrus Atlantica Bark lysner området rundt øynene og reduserer mørke sirkler. Arnica-ekstrakt lindrer trette øyne og får dem til å slappe av slik at det blir lettere å sove. HydraSurge5™ teknologi sørger for at disse disse kraftfulle, fuktighetsgivende ingrediensene trenger inn i huden raskere og FlashPatch er derfor mer effektiv enn reseptbelagte kremer eller serum. Perfekt for deg som vil fjerne hevelse, rynker, mørke ringer, tørrhet i tillegg til trette og hovne øyne, slik at det ser ut som at du har fått 8 timers søvn hver dag. Latexfri og biologisk nedbrytbar. Ideell for alle hudtyper. Bruk: Plasser på ren hud, under øyet, i 5 minutter eller lengre om ønsket. Kast etter bruk og masser gjenværende serum inn i huden.
Veil.pris kr. 499,00
Din pris kr. 479,00

Patchology FlashPatch Night Eye Gels - 5 Pairs/Box

Patchology FlashPatch Night Eye Gels - 5 Pairs/Box
kr. 289,00
Visste du at tiden mellom kl 22:00 og 08:00 er den beste tiden for å reparere huden? Denne pleiende behandlingen til øynene dine fra Patchology kommer i form av 5 gelépads som er perfekt for å lindre trette øyne slik at du vil slappe av og kan sovne. FlashPatch Night Eye Gels gir optimal fuktighet til området rundt øyene på kun 5 minutter. Formulert med anti-aging Retinol og Peptider som sørger for å forminske fine linjer. Cedrus Atlantica Bark lysner området rundt øynene og reduserer mørke sirkler. Arnica ekstrakt lindrer trette øyne og får dem til å slappe av slik at det blir lettere å sove. HydraSurge5™ teknologi sørger for at disse disse kraftfulle, fuktighetsgivende ingrediensene trenger inn i huden din raskere og FlashPatch er derfor mer effektiv enn reseptbelagte kremer eller serum. Perfekt for deg som vil fjerne hevelse, rynker, mørke ringer, tørrhet i tillegg til trette og hovene øyne, slik at det ser ut som at du har fått 8 timers søvn hver dag. Latexfri og biologisk nedbrytbar. Ideell for alle hudtyper. Bruk: Plasser på ren hud, under øyet, i 5 minutter eller lengre om ønsket. Kast etter bruk og masser gjenværende serum inn i huden.
Veil.pris kr. 299,00
Din pris kr. 289,00
SALG -20%
kr. 231,20
InstagramFacebookVisaklarnabringposten