Nioxin

Du er her: iGlow » Produkter » Nioxin
NIOXIN

Prisvinnende hårpleie fra Nioxin som reduserer og motvirker hårtap og hjelper deg til tykkere hår. Dette er kvalitetsprodukter som gir indre og ytre pleie til håret ditt, ved å rengjøre, optimalisere og behandle hodebunn og hår.


Nioxin Hair System 1 Kit - Natural hair with Light Thinning

Nioxin Hair System 1 Kit - Natural hair with Light Thinning
kr. 379,00
3-trinns system fra Nioxin som reduserer hårtap og hjelper deg til tykkere hår ved å rengjøre, optimalisere og behandle hodebunn og hår. System 1 Kit er et internasjonalt prisvinnende produkt for deg som opplever hårtap eller at håret er blitt tynnere. Det gjenoppretter fuktighetsbalansen for hår og hodebunn samtidig som den fjerner sebum og talg, fettsyrer og miljørester. Spesielt egnet for naturlig hår som begynner å bli tynt og til kvinner etter svangerskap. Settet inneholder: Cleanser Shampoo, 150ml - Skal påføres i vått hår. Masser skånsomt. Skyll deretter grundig. Scalp Therapy Revitalizing Conditioner, 150ml - påføres i hår og hodebunn, etter shampo. La virke i 1-3 minutter. Skyll grundig. Scalp Treatment 40ml - påfør jevnt over hele hodebunnen. Skal ikke skylles ut. Rist flasken godt før bruk.
Din pris kr. 379,00

Nioxin Hair System 3 Kit Normal To Thin-Looking hair

Nioxin Hair System 3 Kit Normal To Thin-Looking hair
kr. 379,00
Nioxin er et 3-trinns system som forhindrer tidlig stadium av håravfall og behandler og stimulerer til tykkere hår. Spesielt egnet for hår som har vært kjemisk behandlet, som f.eks hårfarge og striping. Nioxin behandler, rengjør og optimaliserer hodebunn og hår. Skal gi gode resultater etter 30 dager. Internasjonalt prisvinnende produkt for deg som opplever hårtap eller at håret er blitt tynnere. Spesielt egnet for kvinner etter svangerskap og menn og kvinner som opplever at håret blir tynnere med alderen.
72% mente at håret deres ble tykkere ved bruke av Nixoin. 82% mente at produktene hjalp til mindre håravfall.
Settet består av shampo, balsam og kur. Følg instruksen som følger med i pakken.
System 3 passer deg med normalt til tynt, kjemisk behandlet hår. Se mer under Detaljer.
Din pris kr. 379,00

Nioxin Diaboost - Thickening Xtrafusion Treatment, 100ml

Nioxin Diaboost - Thickening Xtrafusion Treatment, 100ml
kr. 299,00
Leave-in kur fra Nioxin som gjør at håret ditt ser tykkere og fyldigere ut. Diaboost - Thickening Xtrafusion Treatment er en innovativ spray som trekker inn i hvert hårstrå for å beskytte mot slitasje og splittede ender slik at håret ditt vil vokse seg lengre. Serumet er utviklet for å øke tykkelsen til hvert enkelt hårstrå slik at håret ditt blir håndterlig, fyldigere og merkbart tykkere etter bare én gangs bruk. Formulert med HTX teknologi, som øker tykkelsen til hvert individuelle hårstrå, samt ingredienser som gir betydelige fordeler til håret ditt som koffein, pantenol og niacinamid. Denne sprayen tynger ikke ned håret og er ikke klissete slik at håret ditt vil føles fett. Kommer med en presisjons-tupp for presis påføring. Denne sprayen passer spesielt bra for deg med fint, tynt hår. Dette er en kur som vil gi håret ditt ekstra glans og vitalitet. Bruk: Spray på rent, fuktig hår ved røttene for å dekke hodebunnen. Massér inn produktet i ca 1 minutt. Børst så igjennom håret og style som vanlig.
Din pris kr. 299,00
VippsVisaklarnapostenbring