Nattkrem alle

Du er her: iGlow » Produkter » Nattkrem alle
Nattkrem

Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect, 50ml

Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect, 50ml
kr. 499,00
Intensiv nattkrem fra Elizabeth Arden som reparerer, glatter og jevner ut huden over natten. Tilfører fuktighet til huden og gir rikelig med fuktighet og langvarig pleie til huden. Gjenoppbyggende og oppstrammende anti-aging nattkrem som både løfter, glatter og strammer huden med en unik kollagenformel. En bestselger fra Elisabeth Arden.
Veil.pris kr. 699,00
Din pris kr. 499,00

glo-therapeutics Cyto-luxe Serum, 30ml

glo-therapeutics Cyto-luxe Serum, 30ml
kr. 1 299,00
Nytenkende luksus for voksen hud! glo-therapeutics Cyto-luxe Serum forbedrer aldrende hud med den ultimate kombinasjon av avanserte ingredienser. Motvirker linjer ved å øke produksjonen av kollagen. Serumet har plante-stamceller som er antioksidanter, er fuktighetsgivende og helende. Dette er revolusjonerende hudpleie, som etter gode studier gir den beste effekten på aldrende hud. Anbefales for: Voksen hud. Påføres huden etter rens og tonic morgen og/ eller kveld. Avslutt med moisturizer. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 1 370,00
Din pris kr. 1 299,00
Salg -20%
kr. 1 039,20

Ole Henriksen Nurture Me Soothing Creme, 50gr

Ole Henriksen Nurture Me Soothing Creme, 50gr
kr. 529,00
Nurture Me er en dagkrem med beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som demper og beskytter sensitiv hud og tegn til rosacea. Tilfører fuktighet og nærende oljer ved å styrke hudens naturlige forsvar mot miljøskader, røyk og forurensning. Brukes morgen og eventuelt kveld. For best resultat brukes den på nyrenset hud.
Veil.pris kr. 595,00
Din pris kr. 529,00

Ole Henriksen Truth Creme Advanced Hydration, 50ml.

Ole Henriksen Truth Creme Advanced Hydration, 50ml.
kr. 599,00
Truth Creme Advanced Hydration er en enestående fuktighetskrem som tilfører mengder med avansert fuktighet ikke bare på ett, men flere nivå med eksklusive "Advanced Hydration Complex". Inneholder C-vitamin som roer, helbreder og øker kollagen-nivået i huden samt Tripeptid-5 som lysner, strammer og utvisker fine linjer og rynker. Denne lette kremen glir uanstrengt over huden og absorberes raskt. Kan brukes morgen og kveld. Vår anbefaling!
Veil.pris kr. 610,00
Din pris kr. 599,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten