Merkenavn

Du er her: iGlow » Produkter » Merkenavn
Se vårt rikholdige utvalg av kjente merkevarer til sterkt reduserte priser!

Sebastian - hele utvalget

Sebastian - hele utvalget
SEBASTIAN

Sebastian er en amerikansk hårpleie- og stylingserie, som er anerkjent internasjonalt blant frisørsalonger og hårinteresserte. Serien tilbyr et bredt sortiment for alle hårtyper. Finn dine favoritter her.

American Crew

American Crew
AMERICAN CREW

American Crew ble etablert for 25 år siden, og er et ledende og profesjonelt salongmerke laget spesielt for menn og stylister. Her kan du finne det siste og beste innen hår, kropp, skjegg og styling til lave priser.

Colab Dry shampoo

Colab Dry shampoo
Colab Dry shampoo. Nyhet!

Fudge

Fudge
FUDGE

Fudge tror på styling uten grenser. Her får du hårpleie og styling, som holder håret på sitt beste gjennom hele dagen. Prøv bestselgeren Fudge Clean Blonde, som effektivt tar bort gule toner og nøytraliserer blondt hår.

GHD

GHD
GHD

GHD er verdenskjent for sine effektive og praktiske stylingverktøy. Rettetengene er av høyeste kvalitet og kommer med garantimerking. Husk å beskytte håret ditt mot skader fra varmen - bruk et stylingprodukt fra GHD som beskytter håret. GHD Final Fix Hairspray sørger for at frisyren holder hele dagen.

Joico

Joico
JOICO

Joico hårpleie finner du i de fleste frisørsalonger og er et anerkjent merke innen hårpleie. Om det er fukt, næring, kontroll eller fargebeskyttelse du trenger så vil du finne en serie som gir deg akkurat det du trenger og som passer ditt hår perfekt.

KMS

KMS
KMS CALIFORNIA

KMS California startet i 1976 og er en av verdens ledende produsent av hårprodukter. Ved å være først ute med tørrshampoo og leave-in-kurer, og i tillegg til sin avanserte TRIfinity-teknologi og bruk av naturlige ingredienser, har KMS revolusjonert hårpleieindustrien. Her finner du et stort utvalg av produkter til alle hårtyper.

L'Oreal Professionnel

L'Oreal Professionnel
L'ORÉAL PROFESSIONNEL

L'Oréal Professionnel tilbyr flere serier med pleiende, beskyttende, reparerende og fuktighetsgivende hårpleieprodukter, og har siden 1909 vært kjent for sine eksklusive og profesjonelle produkter tilpasset alle hårtyper.

Macadamia Natural Oil

Macadamia Natural Oil
Macadamia Natural Oil er laget spesielt for å hjelpe dem med "problem-hår". Hvis du føler at håret har en eller flere av følgende problemer vil Macadamiaproduktene være et godt valg for deg.
Har du
skadet, kruset, tørt, farget, vansker med å administrere, sammenfiltret, kjedelig, livløst, sprøtt, ikke mykt, ute av kontroll, tykt eller bustete - da er Macadamia redningen for ditt hår.

Nanogen

Nanogen
NANOGEN

Nanogen ble født i 2001 og har utviklet verdens ledende hårfibermerke for både kvinner og menn, basert på vitenskapelig forskning og innovasjon. De revolusjonerende hårproduktene bidrar til en tykkere og kraftigere hårvekst.

Neccin

Neccin
NECCIN

Neccin er blant markedets mest effektive hårpleieserie mot flass, tørr, kløende og irritert hodebunn. De ble kåret til best i test i en stor blindtest gjort av Nord-Europas største selskap Norstat, og byr på fantastiske hårprodukter. Få en sunnere hodebunn og et skinnende hår.

Nioxin

Nioxin
NIOXIN

Prisvinnende hårpleie fra Nioxin som reduserer og motvirker hårtap og hjelper deg til tykkere hår. Dette er kvalitetsprodukter som gir indre og ytre pleie til håret ditt, ved å rengjøre, optimalisere og behandle hodebunn og hår.

osis

osis
Stylingprodukter fra osis+

Renati

Renati
RENATI

Renati er et anerkjent merke som byr på populære stylingprodukter. Her finner du hårvoks, som sørger for at frisyren holder hele dagen.

Redken

Redken
REDKEN

Redken har siden 1960 utviklet profesjonelle hårprodukter og utdannet frisører. Produktene passer perfekt til deg som ønsker inspirerende og personlig tilpassede behandlinger. Her finner du et bredt sortiment av kvalitetsprodukter til alle hårtyper.

Sebastian

Sebastian
Sebastian er blant verdens mestselgende hårpleieserie de siste 30 år, og er noe av det beste du kan gi ditt hår.
Med sin unike stil, form og tekstur er Sebastian-serien en av våre favoritter. Spar opptil 45% i forhold til salongpriser

Tigi

Tigi
TIGI

Verdenskjente Tigi er utviklet av frisører, for å levere innovativ og uendelig kreative muligheter innen hårpleie- og stylingprodukter. Serien passer perfekt til den som ønsker å eksperimentere med fryktløs og kreativ hårstyling.

Wella Color Touch

Wella Color Touch
WELLA COLOR TOUCH

Få et fantastisk glansfullt hår med Wella Color Touch sin skånsomme hårfargeserie. Wella gir deg muligheten til å trygt farge håret hjemme, og fremdeles få et vakkert resultat. Sjekk utvalget i de ulike nyansene!

Wella Professionals

Wella Professionals
WELLA PROFESSIONALS

Wella Professionals stylingserie inneholder en rekke produkter, som passer alle hårtyper og alle former for styling. Vi har plukket ut de mest populære av produktene fra Wella og kan tilby dem til svært rimelige priser.

Wella Sp

Wella Sp
WELLA SP

Wella SP er en pleiende serie som behandler og gjenoppbygger strukturen i håret ditt. Perfekt til deg som har tørt, slitt og skadet hår.

Bumble and bumble

Bumble and bumbleDEILIG HÅRPLEIE FRA BUMBLE AND BUMBLE!

Procle

Procle
PROCLÉ - SVENSK HUDPLEIE

Proclé er et svensk merkevare med beliggenhet i den vakre hovedstaden Stockholm. De første produktene ble lansert allerede i 2011, med ambisjonen om å skape rimelig skjønnhet for hverdagens behov. Håndkremen er utviklet med tanken om de lange og kalde vintrene i Sverige, og inneholder næringsrik aloe vera, shea butter og vitamin E. Den populære leppebalmen Volum Lip Balm gir et hint av farge, og er formulert med hyaluronsyre, kollagen og chili ekstrakt som stimulerer leppene dine for å gjøre de større og fyldigere. Ikke testet på dyr.

Greyfree - Hårmascara

Greyfree - Hårmascara
GREYFREE

GreyFree hårmascara tilbyr 100% dekning av grå hår og kan brukes til ettervekst, bart, skjegg, øyenbryn og øyenvipper. Dette innovative produktet ble opprinnelig oppfunnet i 1941 og var i hovedsak utviklet for mannlige skuespillere til "Big Screen". Produktet ble tilgjengelig på markedet i 2001 i ni ulike nyanser fra lys blond til sort.

HairLust

HairLust
HAIRLUST

HairLust™ startet med et enkelt mål; å gjøre det mulig for hvem som helst å få et langt, sunt og vakkert hår - uavhengig av hårtype eller hårfarge. Viktigst av alt skulle det være en enkel og rimelig løsning. To dansker startet det hele i 2016, og har mange års erfaring med kosttilskudd og hårpleieprodukter. HairLust tilføyer vitale vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre næringsstoffer til hårsekkene og håret i form av både kosttilskudd til håret og hårpleieprodukter. Her får du kvalitetsprodukter til indre og ytre pleie av håret, som komplementerer hverandre effektivt.
VippsVisaklarnapostenbring