Maskara/vippeprodukter

Du er her: iGlow » Produkter » Maskara/vippeprodukter


STORT UTVALG MASKARA OG VIPPEPRODUKTER!

Få lange vipper med disse anbefalingene. Her finner du tips til lange vipper på 1-2-3 eller hvordan få ekte, lange vipper på 3-8 uker.


L'òreal False Lash Wings Intenza Mascara, Black 7 ml

L'òreal False Lash Wings Intenza Mascara, Black 7 ml
kr. 129,00
Lòreal False Lash Wings Intenza Mascara er videreutviklet fra False Lash Wings. Gir en enda større illusjon av falske vipper. Formulaen har en ekstremt intens og dyp sort farge som gjør øyene til et blikkfang!

Kommer med patentert, ergonomisk Amplifying Brush som fanger hver vippe og fleksible ytterkanter som strekker vippene 2x mer ut i hjørnene.

Formelen inneholder 1,2mm lange Cocoon Fibers som svøper inn hver vippe og gjør de ekstra lange og silkemyke.
Veil.pris kr. 179,00
Din pris kr. 129,00
SALG -20%
kr. 103,20

Magnetic Lash Mascara, Black

Magnetic Lash Mascara, Black
kr. 249,00
Revolusjonerende maskara som er blitt en bestselger i England. Få lange, tykke og glamorøse øyevipper uten at de klumper seg med Magnetic Lash Mascara. Maskaraen inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin E som styrker og beskytter vippene. Gjennom et 1-2-1 vippeforlengende system blir øyevippene lengre og tykkere. Påfør Magnetic Mascara (1) på vippene, deretter Lash Builder (2) fra midten av vippene og utover mens vippene fortsatt er fuktige. La Lash Builder tørke før Magnetic Mascara (1) påføres igjen for å jevne ut og feste fibrene. Rett og slett en løsvippeeffekt uten løsvipper. MagneticLash fungerer som en vanlig maskara, den er enkel og rask å bruke og gir et langvarig resultat. Den er basert på plantevoks noe gjør at den sitter godt på vippene uten å smitte av og er enklere å fjerne enn vanlig oljebasert maskara.
Magnetic Lash Mascara er perfekt hvis du ønsker deg løsvippe-effekten uten å måtte knote med vipper og lim. OM MAGNETIC LASH MagneticLash er utviklet for å gi lange og glamorøse øyevipper uten at de blir klumpete. Mascaraen inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin E som styrker og beskytter vippene. Gjennom et 1-2-1 vippeforlengende system blir øyevippene lengre og tykkere. Rett og slett en løsvippeeffekt uten løsvipper. MagneticLash fungerer som en vanlig mascara, den er enkel og rask å bruke og gir et langvarig resultat. Den er basert på plantevoks noe gjør at den sitter godt på vippene uten å smitte av og er enklere å fjerne enn vanlig oljebasert mascara.GLEM VIPPE-EXTENSIONS OG LØSVIPPER – MAGNETIC LASH MASCARAEN ER HER!MagneticLash har fullstendig vendt opp ned på mascaramarkedet i England og har på kort tid blitt en av de mest populære mascaraene i Storbritannia. MagneticLash er ikke bare en ny mascara, men et godt alternativ til både vippe-extensions og falske øyevipper. PÅFØRING Påfør Magnetic Mascara (1) på vippene, deretter Lash Builder (2) fra midten av vippene og utover mens vippene fortsatt er fuktige. La Lash Builder tørke før Magnetic Mascara (1) påføres igjen for å jevne ut og feste fibrene. Legg flere lag med Lash Builder og Magnetic Mascara til du oppnår ønsket resultat. Tips! Ikke legg for tykke lag med Lash Builder, bygg heller flere, tynne lag. Bruk vanlig øyesminkefjerner eller varmt vann for å fjerne MagneticLash Mascara
Veil.pris kr. 269,00
Din pris kr. 249,00

glo-minerals Water Resistant Mascara Black

glo-minerals Water Resistant Mascara Black
kr. 269,00
glo-minerals Water Resistant Mascara Blacks vannresistente, forlengende og volumøkende formel leverer en maskara med intens farge og gir dramatiske vipper som holder lenge.
Veil.pris kr. 295,00
Din pris kr. 269,00
SALG -20%
kr. 215,20

theBalm Scuba Waterproof Mascara

theBalm Scuba Waterproof Mascara
kr. 219,00
NYHET fra theBalm. Scuba er en vannresistent maskara som holder på selv om du tar deg en dukkert i bassenget eller sjøen. Perfekt til ferieturen med sol og sommer. Renner ikke, drysser ikke, ei heller flasser av. Se video med Scuba Mascara under fanen produktinformasjon
Din pris kr. 219,00

glo-minerals Volumizing Mascara, Black

glo-minerals Volumizing Mascara, Black
kr. 269,00
KUNDEFAVORITT! glo-minerals Volumizing Mascara gjør vippene fyldigere og sterkere. Denne volumgivende maskaraen er formulert med Vitamin E, hvit te og Aloe Vera som gir en jevn og behagelig påføring uten klumper. Vippene blir fyldige og mer definert etter bare en påføring. For tykke vipper med maksimalt volum! Bruk den gjerne med Lash Thickener & Conditioner for ekstra fylde og pleie.
Veil.pris kr. 295,00
Din pris kr. 269,00
SALG -20%
kr. 215,20

Maybelline Volum' Express Mascara, Black

Maybelline Volum' Express Mascara, Black
kr. 99,00
Volum Express Mascara gir 3 ganger større volum uten klumper. Med Anti-Clump-børste og volumskapende formulering som virker umiddelbart. Velegnet om du bruker linser. Oftalmologisk testet. Dra børsten fra vipperoten til tuppene for å skape volum. Ikke la den tørke mellom hvert lag. Fjernes enkelt med vann og såpe eller sminkefjerner.
Veil.pris kr. 129,00
Din pris kr. 99,00
SALG -20%
kr. 79,20

bareMinerals Flawless Definition Waterproof Mascara, Black

bareMinerals Flawless Definition Waterproof Mascara, Black
kr. 289,00
bareMinerals Flawless Definition Mascara fremhever og skiller hver vipp for en feilfri og veldefinert finish. Den koniske børsten forlenger, mørkner og løfter for vakre vipper. Vannfast.
Veil.pris kr. 339,00
Din pris kr. 289,00
SALG -20%
kr. 231,20

Models Own Magic Wand, Mega Booster 06

Models Own Magic Wand, Mega Booster 06
kr. 39,00
Enkel maskarakost fra Models Own som er perfekt til å gi maksimalt volum til dine vipper. Bruk den som et ekstra redskap til sminkerutinen din, enten det er til din maskara eller til bryn. Magic Wand, Mega Booster løfter vippene dine fra rot til spiss for å skape en intensiv look og gir vippene dine det flotte volumet du lengter etter. Obs: dette produktet er ikke en maskara, kun børste.
Din pris kr. 39,00

glo-minerals Lash Lengthening Mascara, Brown/Black

glo-minerals Lash Lengthening Mascara, Brown/Black
kr. 219,00
Brunsvart maskara fra glo-minerals. Lash Lengthening Mascara gjør vippene lengre og flotte. Den fleksible børsten separerer og forlenger vippene dine, samtidig som tuppen på maskarakosten gjør det enkelt å påføre maskara på de små hårene helt innerst i øyekroken og nedre vippelinje. Brukes alene eller over Lash Thickener & Conditioner for optimalt resultat.
Veil.pris kr. 245,00
Din pris kr. 219,00

iGlow Long Lashes Serum - Vippeserum

Vippeserum - iGlow Long lashes serum
kr. 549,00
Få ekte, lange vipper på kort tid. Unikt og effektivt serum som gir lengre, mørkere og fyldigere vipper på 3-8 uker.
• Pensles på øyenlokket hver kveld, som en eyeliner. Kan brukes på bryn.
• Inneholder ikke olje. Kan brukes sammen med extensions.
• Klinisk testet serum med dokumentert effekt. EU-godkjente ingredienser. Inneholder nærende og vekststimulerende stoffer. Ikke testet på dyr. Inneholder ikke Prostaglandiner.
Se brukerbilder/tilbakemeldinger.
Veil.pris kr. 998,00
Din pris kr. 549,00

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara, 11ml

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara, 11ml
kr. 279,00
Volum-maskara som gjør vippene lengre og tykkere med utrolige 345%. bareMinerals Lash Domination Volumizing separerer, løfter og gir volum med en innovativ formel av nærende mineraler og proteinkompleks. En av bareMinerals bestselgere!
Veil.pris kr. 349,00
Din pris kr. 279,00

eylure Heated Lash Curler

eylure Heated Lash Curler
kr. 179,00
Få perfekte vipper med Eylure Heated Lash Curler. Batteridrevet vippeformer som er spesialdesignet for å skape lengre og buede vipper. Legg Lash Curler inntil vippene og hold noen sekunder. Formen på Lash Curler buer vippene og får dem til å virke lengre, samt gjør blikket mer våkent. Unik vippetang som gir et flott resultat som varer hele dagen.
Din pris kr. 179,00

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Gift Set

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Gift Set
kr. 399,00
Fantastisk flott gavesett fra Elizabeth Arden. Grand Entrance Mascara Gift Set inneholder 3 produkter som dekker ditt behov for øyesminke: -Full Size Grand Entrance Mascara, black: Maskara som gir volum, lengde og bue på vippene dine uten å klumpe seg, drysse eller smitte av på huden. -Elizabeth Arden All Gone Eye & Lip Makeup Remover 50ml: Sminkefjerner som skånsomt og lett fjerner selv vannfast vannfast sminke uten irritasjon og etterlater huden myk og ren. -Full Size Beautiful Color Precision Glide Eye Liner in Black Velvet: Eyeliner som holder hele dagen og gir en intens svart fargeeffekt. Innebygd smudger og spisser. Lineren er vannfast og smitter ikke av.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 399,00

Models Own Magic Wand, Lash Out Lengthener 07

Models Own Magic Wand, Lash Out Lengthener 07
kr. 39,00
Maskarakost fra Models Own perfekt for å gi maksimal lengde til vippene dine. Magic Wand, Lash Out Lengthener har et tosidig børstehode som forlenger og definerer for å skape en intensiv look og gir vippene dine den lengden du bare har drømt om. Obs, dette produktet er ikke en maskara, kun børste.
Din pris kr. 39,00

glo-minerals Lash Boosting Mascara

glo-minerals Lash Boosting Mascara
kr. 259,00
KUNDEFAVORITT! glo-minerals Lash Boosting Mascara gir både volum og lengde samtidig som den styrker og pleier. En maskara med optimal funksjon; lengde, volum og pleie. Alt du ønsker av en maskara!
Veil.pris kr. 295,00
Din pris kr. 259,00
SALG -20%
kr. 207,20

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara - Petite Precision

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara - Petite Precision
kr. 289,00
bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara - Petite Precision er designet for å gi vippene dine en lengre og tykkere look som varer. Kommer med den samme, fantastiske formelen som man finner i bareMinerals sin bestselgende mascara, Lash Domination, men nå med en mindre børste for presis påføring til de med kortere vipper. Børsten er spesielt utformet for å komme godt til vippene i ytterkant og øyekroken. Gir kortere vipper opptil 1600% mer volum. Formulert med nærende mineraler og quinoa protein complex som styrker vippene, sitter denne maskaraen ekstremt godt og har en intens sort farge.
Veil.pris kr. 349,00
Din pris kr. 289,00
SALG -20%
kr. 231,20

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & RefectoCil Longlash Gel

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & RefectoCil Longlash Gel
kr. 699,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende vippebalsam fra RefectoCil. Longlash Gel for sterke og sunne vipper tilfører fuktighet og næring samtidig som den beskytter vipper og bryn. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 157,00
Din pris kr. 699,00

2x iGlow Long Lashes Serum - Vippeserum

2x iGlow Long Lashes Serum - Vippeserum
kr. 998,00
Nå kan du få ekte, lange vipper på kort tid. Unikt og effektivt serum som gir deg lengre, mørkere og fyldigere vipper på 3-8 uker. Pensles på øyenlokket, som en eyeliner, hver kveld. Kan også brukes på bryn for å få dem fyldigere. Klinisk testet og EU-godkjent serum som inneholder kun naturlig, nærende og vekststimulerende stoffer. Inneholder ikke Prostaglandiner. Les mer under fanen Produktinformasjon og Kundevurderinger.
Veil.pris kr. 1 996,00
Din pris kr. 998,00

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & glo-minerals Volumizing Mascara

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & glo-minerals Volumizing Mascara
kr. 729,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende, svarte maskara fra glo-minerals. Volumizing Mascara gjør vippene fyldigere og sterkere. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 293,00
Din pris kr. 729,00

Maybelline Volume Express Colossal Smoky, Black

Maybelline Volume Express Colossal Smoky, Black
kr. 119,00
Den perfekte mascara som gir deg åpne og store øyne! Inneholder en kollagenberiket formel som gir deg kolossalt med volum og ingen klumper. Den unike børsten gir vippene opptil 7 ganger mer volum.
Veil.pris kr. 139,00
Din pris kr. 119,00
SALG -20%
kr. 95,20

theBalm What's Your Type? Mascara, Tall Dark and Handsome

theBalm What's Your Type? Mascara, Tall Dark and Handsome
kr. 209,00
Tall Dark and Handsome er en ikke-klumpende maskara som oppnår fantastiske lengder som varer hele dagen. Denne spesielt utviklede formelen vil styrke vippene dine og feie deg av dine føtter! Denne totalpakken har en børste, spesielt designet for å sikre deg den lengden du ønsker. Du (og dine vipper) har endelig møtt deres perfekte partner!
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 209,00
SALG -20%
kr. 167,20

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & theBalm Tall Dark and Handsome Mascara

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & theBalm Tall Dark and Handsome Mascara
kr. 699,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende maskara (svart) fra theBalm. What's Your Type? Tall Dark and Handsome mascara gir ekstra flott lengde til vippene dine. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 217,00
Din pris kr. 699,00

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & theBalm "the body builder" Mascara

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & theBalm
kr. 699,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende maskara fra theBalm. What's Your Type? Mascara, "the body builder" gir deg ekstra flott volum til vippene dine. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 217,00
Din pris kr. 699,00

theBalm, Cheater Mascara

theBalm, Cheater Mascara
kr. 199,00
Volum-maskara fra the Balm som gjør vippene lengre og fyldigere. Cheater Mascara er en fabelaktig maskara beriket med panthenol som styrker og pleier vippene. Har en anti-klumpe formula som sørger for enkel oppbygging og gir en imitasjon av falske vipper uten den minste anstrengelse.
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 199,00
SALG -20%
kr. 159,20

TRIO-pakke - Vippeserum, RefectoCil No1 & Oxidant krem

TRIO-pakke - Vippeserum, RefectoCil No1 & Oxidant krem
kr. 729,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med RefectoCil bryn & vippefarge No 1(sort), slik at du kan farge dine flotte nye vipper eller bryn som en proff. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 226,00
Din pris kr. 729,00

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & glo-minerals Lash Boosting Maskara

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & glo-minerals Lash Boosting Maskara
kr. 729,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende maskara (svart) fra glo-minerals. Lash Boosting gir både volum og lengde samtidig som den styrker og pleier. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 293,00
Din pris kr. 729,00

3x iGlow Long Lashes Serum - Vippeserum

3x iGlow Long Lashes Serum - Vippeserum
kr. 1 399,00
SPAR kr 248,- Nå kan du få ekte, lange vipper på kort tid. Unikt og effektivt serum som gir deg lengre, mørkere og fyldigere vipper på 3-8 uker. Pensles på øyenlokket, som en eyeliner, hver kveld. Kan også brukes på bryn for å få dem fyldigere. Klinisk testet og EU-godkjent serum som inneholder kun naturlig, nærende og vekststimulerende stoffer. Inneholder ikke Prostaglandiner. Les mer under fanen Produktinformasjon og Kundevurderinger.
Veil.pris kr. 2 994,00
Din pris kr. 1 399,00

theBalm What's Your Type? Mascara, "the body builder"

theBalm What's Your Type? Mascara,
kr. 209,00
the body builder maskara fra the Balm styrker, løfter og bygger volum til vippene med en klumpefri formel og svært pigmentert farge. Vil ikke drysse eller svekkes i løpet av dagen. Spesielt utviklet med vitamin-e, panthenol, og bambus som styrker vippene til sitt fulle! Få tykke, definerte vipper ved å legge to lag med maskara.
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 209,00
SALG -20%
kr. 167,20

RefectoCil Longlash Gel, 7ml.

RefectoCil Longlash Gel, 7ml.
kr. 159,00
BESTSELGER! Pleier, forsterker og gjør vippene sunne og kraftigere. ! Refectocil Longlash Gel inneholder vitamin E og D-panthenol, som ved regelmessig bruk bidrar til at vippene blir sterkere, kraftigere og sunnere. Tilfører også fuktighet og næring samtidig som den beskytter vipper og bryn. Brukes etter fjerning av makeup om kvelden. Påføres vipper og bryn. Brukes daglig. Kan også brukes til å forme og tilføre glans til brynene på dagtid!
Din pris kr. 159,00

Milani Big & Bigger Lashes - Maximum Volume Mascara, Black

Milani Big & Bigger Lashes - Maximum Volume Mascara, Black
kr. 129,00
Få megavolum til vippene med maskara fra Milani. Big & Bigger Lashes - Maximum Volume kommer med en spesialdesignet kost som består av en mengde små tagger som bidrar til å strekke vippene til sin absolutt lengste lengde. Kommer i en intens sort farge som dekker hvert eneste lille vippehår. Den volumiserende formelen smitter ikke av på huden, klumper ikke og varer hele dagen uten å drysse. Påfør maskaraen fra rot til spiss og bygg til ønsket intensitet. Bruk presisjonstuppen på kosten for å komme til de små og vanskelige øyenvippene.
Din pris kr. 129,00

Milani Length In Seconds - Lash Extension Fibers

Milani Length In Seconds - Lash Extension Fibers
kr. 139,00
Med Milani Lash Extension Fibers er du bare sekunder unna lange, flotte vipper! Påfør først et lag med din favorittmaskara for deretter å børste på Lash Extension Fibers på de våte vippetuppene. Forsegl så med et nytt lag maskara.
Din pris kr. 139,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten