Maskara/vippeprodukter

Du er her: iGlow » Produkter » Maskara/vippeprodukter


STORT UTVALG MASKARA OG VIPPEPRODUKTER!
Få lange vipper med disse anbefalingene. Her finner du tips til lange vipper på 1-2-3 eller hvordan få ekte, lange vipper på 3-8 uker.


Magnetic Lash Mascara, Black

Magnetic Lash Mascara, Black
kr. 249,00
Revolusjonerende maskara som er blitt en bestselger i England. Få lange, tykke og glamorøse øyevipper uten at de klumper seg med Magnetic Lash Mascara. Maskaraen inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin E som styrker og beskytter vippene. Gjennom et 1-2-1 vippeforlengende system blir øyevippene lengre og tykkere. Påfør Magnetic Mascara (1) på vippene, deretter Lash Builder (2) fra midten av vippene og utover mens vippene fortsatt er fuktige. La Lash Builder tørke før Magnetic Mascara (1) påføres igjen for å jevne ut og feste fibrene. Rett og slett en løsvippeeffekt uten løsvipper. MagneticLash fungerer som en vanlig maskara, den er enkel og rask å bruke og gir et langvarig resultat. Den er basert på plantevoks noe gjør at den sitter godt på vippene uten å smitte av og er enklere å fjerne enn vanlig oljebasert maskara.
Magnetic Lash Mascara er perfekt hvis du ønsker deg løsvippe-effekten uten å måtte knote med vipper og lim. OM MAGNETIC LASH MagneticLash er utviklet for å gi lange og glamorøse øyevipper uten at de blir klumpete. Mascaraen inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin E som styrker og beskytter vippene. Gjennom et 1-2-1 vippeforlengende system blir øyevippene lengre og tykkere. Rett og slett en løsvippeeffekt uten løsvipper. MagneticLash fungerer som en vanlig mascara, den er enkel og rask å bruke og gir et langvarig resultat. Den er basert på plantevoks noe gjør at den sitter godt på vippene uten å smitte av og er enklere å fjerne enn vanlig oljebasert mascara.GLEM VIPPE-EXTENSIONS OG LØSVIPPER – MAGNETIC LASH MASCARAEN ER HER!MagneticLash har fullstendig vendt opp ned på mascaramarkedet i England og har på kort tid blitt en av de mest populære mascaraene i Storbritannia. MagneticLash er ikke bare en ny mascara, men et godt alternativ til både vippe-extensions og falske øyevipper. PÅFØRING Påfør Magnetic Mascara (1) på vippene, deretter Lash Builder (2) fra midten av vippene og utover mens vippene fortsatt er fuktige. La Lash Builder tørke før Magnetic Mascara (1) påføres igjen for å jevne ut og feste fibrene. Legg flere lag med Lash Builder og Magnetic Mascara til du oppnår ønsket resultat. Tips! Ikke legg for tykke lag med Lash Builder, bygg heller flere, tynne lag. Bruk vanlig øyesminkefjerner eller varmt vann for å fjerne MagneticLash Mascara
Veil.pris kr. 269,00
Din pris kr. 249,00

L'òreal False Lash Wings Intenza Mascara, Black 7 ml

L'òreal False Lash Wings Intenza Mascara, Black 7 ml
kr. 129,00
Lòreal False Lash Wings Intenza Mascara er videreutviklet fra False Lash Wings. Gir en enda større illusjon av falske vipper. Formulaen har en ekstremt intens og dyp sort farge som gjør øyene til et blikkfang!

Kommer med patentert, ergonomisk Amplifying Brush som fanger hver vippe og fleksible ytterkanter som strekker vippene 2x mer ut i hjørnene.

Formelen inneholder 1,2mm lange Cocoon Fibers som svøper inn hver vippe og gjør de ekstra lange og silkemyke.
Veil.pris kr. 179,00
Din pris kr. 129,00
SALG -20%
kr. 103,20

Eylure Volume False Lashes, No. 070

Eylure Volume False Lashes, No. 070
kr. 99,00
Løsvipper fra Eylure som gir vippene dine en naturlig look med en fyldig effekt for å fremheve din naturlige skjønnhet. Volume False Lashes No.070 kan du bruke flere ganger og kommer med vippelim i esken. Passer alle øyeformer. Se hvordan løsvippene skal påføres i en "how-to" video under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 99,00
Din pris kr. 99,00

Eylure Lengthening False Lashes, No.080

Eylure Lengthening False Lashes, No.080
kr. 99,00
Løsvipper fra Eylure som gir vippene dine en naturlig look med en jevn finish og ekstra lengde til korte vipper. Volume False Lashes No.080 kan du bruke flere ganger og kommer med vippelim i esken. Passer alle øyeformer. Se hvordan løsvippene skal påføres i en "how-to" video under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 99,00
Din pris kr. 99,00

Eylure Volume False Lashes, No. 100

Eylure Volume False Lashes, No. 100
kr. 99,00
Løsvipper fra Eylure som gir vippene dine en klassisk look med en jevn og fyldig effekt. Volume False Lashes No.100 kan du bruke flere ganger og kommer med vippelim i esken. Passer alle øyeformer. Se hvordan løsvippene skal påføres i en "how-to" video under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 99,00
Din pris kr. 99,00

Eylure Lengthening False Lashes, No.116

Eylure Lengthening False Lashes, No.116
kr. 79,00
Falske vipper fra Eylure som gir vippene dine en naturlig look, med presist separerte vipper for ekstra lengde til korte vipper. Lengthening False Lashes No.116 kan du bruke flere ganger og kommer med vippelim i esken. Passer alle øyeformer. Se hvordan løsvippene skal påføres i en "how-to" video under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 79,00
Din pris kr. 79,00

Eylure Dramatic False Lashes, No.202

Eylure Dramatic False Lashes, No.202
kr. 99,00
Løsvipper fra Eylure som gir vippene dine en dramatisk look, men med en lett og luftig følelse. Dramatic False Lashes No.202 kan du bruke flere ganger og kommer med vippelim i esken. Passer alle øyeformer. Se hvordan løsvippene skal påføres i en "how-to" video under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 9,00
Din pris kr. 99,00

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Gift Set

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Gift Set
kr. 399,00
Fantastisk flott gavesett fra Elizabeth Arden. Grand Entrance Mascara Gift Set inneholder 3 produkter som dekker ditt behov for øyesminke: -Full Size Grand Entrance Mascara, black: Maskara som gir volum, lengde og bue på vippene dine uten å klumpe seg, drysse eller smitte av på huden. -Elizabeth Arden All Gone Eye & Lip Makeup Remover 50ml: Sminkefjerner som skånsomt og lett fjerner selv vannfast vannfast sminke uten irritasjon og etterlater huden myk og ren. -Full Size Beautiful Color Precision Glide Eye Liner in Black Velvet: Eyeliner som holder hele dagen og gir en intens svart fargeeffekt. Innebygd smudger og spisser. Lineren er vannfast og smitter ikke av.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 399,00

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara - Petite Precision

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara - Petite Precision
kr. 289,00
bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara - Petite Precision er designet for å gi vippene dine en lengre og tykkere look som varer. Kommer med den samme, fantastiske formelen som man finner i bareMinerals sin bestselgende mascara, Lash Domination, men nå med en mindre børste for presis påføring til de med kortere vipper. Børsten er spesielt utformet for å komme godt til vippene i ytterkant og øyekroken. Gir kortere vipper opptil 1600% mer volum. Formulert med nærende mineraler og quinoa protein complex som styrker vippene, sitter denne maskaraen ekstremt godt og har en intens sort farge.
Veil.pris kr. 349,00
Din pris kr. 289,00

Maybelline Volum' Express Mascara, Black

Maybelline Volum' Express Mascara, Black
kr. 99,00
Volum Express Mascara gir 3 ganger større volum uten klumper. Med Anti-Clump-børste og volumskapende formulering som virker umiddelbart. Velegnet om du bruker linser. Oftalmologisk testet. Dra børsten fra vipperoten til tuppene for å skape volum. Ikke la den tørke mellom hvert lag. Fjernes enkelt med vann og såpe eller sminkefjerner.
Veil.pris kr. 129,00
Din pris kr. 99,00
SALG -20%
kr. 79,20

Models Own Magic Wand, Mega Booster 06

Models Own Magic Wand, Mega Booster 06
kr. 39,00
Enkel maskarakost fra Models Own som er perfekt til å gi maksimalt volum til dine vipper. Bruk den som et ekstra redskap til sminkerutinen din, enten det er til din maskara eller til bryn. Magic Wand, Mega Booster løfter vippene dine fra rot til spiss for å skape en intensiv look og gir vippene dine det flotte volumet du lengter etter. Obs: dette produktet er ikke en maskara, kun børste.
Veil.pris kr. 39,00
Din pris kr. 39,00
Salg -20%
kr. 31,20

bareMinerals Flawless Definition Waterproof Mascara, Black

bareMinerals Flawless Definition Waterproof Mascara, Black
kr. 289,00
bareMinerals Flawless Definition Mascara fremhever og skiller hver vipp for en feilfri og veldefinert finish. Den koniske børsten forlenger, mørkner og løfter for vakre vipper. Vannfast.
Veil.pris kr. 339,00
Din pris kr. 289,00

glo-minerals Lash Lengthening Mascara, Brown/Black

glo-minerals Lash Lengthening Mascara, Brown/Black
kr. 219,00
Brunsvart maskara fra glo-minerals. Lash Lengthening Mascara gjør vippene lengre og flotte. Den fleksible børsten separerer og forlenger vippene dine, samtidig som tuppen på maskarakosten gjør det enkelt å påføre maskara på de små hårene helt innerst i øyekroken og nedre vippelinje. Brukes alene eller over Lash Thickener & Conditioner for optimalt resultat.
Veil.pris kr. 245,00
Din pris kr. 219,00
SALG -20%
kr. 175,20

Blinc Lash Primer, Black

Blinc Lash Primer, Black
kr. 229,00
Blinc Lash Primer bygger volum og fylde ved å legge en base rundt hver øyenvipp og dermed forsterke maskaraeffekten. Dette er en vitaminberiket conditioner som styrker dine vipper og hindrer dem å knekke. Så mange strøk som ønskelig kan legges innen 60 sekunder før påføring av maskara for å oppnå et fundament av fyldigere, tykkere vipper. Kan også brukes på brynene for å gjøre dem fyldigere. Fantastisk svart lash primer som holder vippene dine kullsvarte, med en voluminøs finish.
Veil.pris kr. 229,00
Din pris kr. 229,00

iGlow Long Lashes Serum, vippeserum 3ml

Vippeserum - iGlow Long lashes serum
kr. 549,00
Få ekte, lange vipper på kort tid. Unikt og effektivt serum som gir lengre, mørkere og fyldigere vipper på 3-8 uker.
✅ Pensles på øyenlokket hver kveld, som en eyeliner. Kan også brukes på bryn.
✅ Inneholder ikke olje og kan brukes sammen med Extensions.
✅ Klinisk testet serum med dokumentert effekt. EU-godkjente ingredienser. Inneholder nærende og vekststimulerende stoffer. Er ikke testet på dyr. Inneholder ikke Prostaglandiner.
Se brukerbilder/tilbakemeldinger.
Veil.pris kr. 998,00
Din pris kr. 549,00

Tweezerman Super Curl Eyelash Curler

Tweezerman Super Curl Eyelash Curler
kr. 199,00
Tweezerman Super Curl Eyelash Curler gir deg flotte, lange vipper. Tweezerman Super Curl har en ekstra stor åpning slik at hver vippe blir bøyd til perfeksjon.
Veil.pris kr. 199,00
Din pris kr. 199,00

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara, 11ml

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara, 11ml
kr. 279,00
bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara er designet for å gi vippene dine en lengre og tykkere look som varer. Klinisk bevist til å separere, løfe og gi volum med opptil utrolige 345%. Den innovative formelen er drevet av nærende mineraler og et proteinkompleks for å gi deg fantastiske vipper!
Veil.pris kr. 349,00
Din pris kr. 279,00

eylure Heated Lash Curler

eylure Heated Lash Curler
kr. 179,00
Få perfekte vipper med Eylure Heated Lash Curler. Batteridrevet vippeformer som er spesialdesignet for å skape lengre og buede vipper. Legg Lash Curler inntil vippene og hold noen sekunder. Formen på Lash Curler buer vippene og får dem til å virke lengre, samt gjør blikket mer våkent. Unik vippetang som gir et flott resultat som varer hele dagen.
Veil.pris kr. 179,00
Din pris kr. 179,00

glo-minerals Volumizing Mascara, Brown

glo-minerals Volumizing Mascara, Brown
kr. 219,00
KUNDEFAVORITT! Mørk brun maskara fra glo-minerals. Volumizing Mascara gjør vippene dine sterkere og tykkere. Denne volum-givende maskaraen er formulert med Vitamin E, hvit te og Aloe Vera som gir en jevn og behagelig påføring uten klumper. Vippene blir fyldige og mer definert etter bare en påføring. For tykke vipper med maksimalt volum!
Veil.pris kr. 245,00
Din pris kr. 219,00
SALG -20%
kr. 175,20

DUO: Lash Boosting Mascara & Refectocil Long Lash Gel

DUO: Lash Boosting Mascara & Refectocil Long Lash Gel
kr. 329,00
Supertilbud! Få disse bestselgerne for lange og sterke vipper. glo-minerals Lash Boosting Mascara gir både volum og lengde samtidig som den styrker og pleier. Refectocil Long Lash Gel påføres om kvelden for å styrke og pleie vippene.
Veil.pris kr. 444,00
Din pris kr. 329,00
Salg -25%
kr. 246,75

Blinc Heated Lash Curler

Blinc Heated Lash Curler
kr. 249,00
Endelig tilbake! Blinc Lash Curler er en oppvarmet øyenvippeformer som lager buete og vakre vipper på sekunder. Glem din gamle vippetang - med Lash Curler formes vippene jevnt og raskt uten å brekke. Klar til bruk på 30 sekunder. Krever ett AAA-batteri som er inkludert. Selve varmeelementet har en beskyttende kant for å forhindre kontakt med hud og øyne. Blinc Lash Curl kan også brukes etterat du har tatt på mascara.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 249,00

Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara, WTP Black

Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara, WTP Black
kr. 119,00
Få flotte, tykke og fyldige vipper med Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara. Formulert ved hjelp av en unik kollagenformel som ekspertmessing leverer klumpfri påføring med optimal virkning og maksimal definisjon til vippene. Her kan du skape et utseende så dramatisk du vil for ekstra volum og større, dristigere vipper. Den spesialdesignede, dobbeltkrummede staven gjør at mer produkt når den superstore børsten slik at man får ekstra mye volum til hver påføring. Dette er maskaraen for deg som vil ha ekstra volum og større, dristigere vipper.
Veil.pris kr. 139,00
Din pris kr. 119,00
SALG -20%
kr. 95,20

glo-minerals Lash Lengthening Mascara, Black

glo-minerals Lash Lengthening Mascara, Black
kr. 219,00
Lash Lengthening Mascara gir pleie til vippene dine, noe som bidrar til lengre og flottere vipper. Den fleksible børsten separerer og forlenger vippene dine, samtidig som tuppen på maskarakosten gjør det enkelt å påføre maskara på de små hårene helt i kroken av øyet og nedre vippelinje. Brukes alene eller over Lash Thickener & Conditioner for optimalt resultat. Skånsom mot sensitive øyne.
Veil.pris kr. 245,00
Din pris kr. 219,00
SALG -20%
kr. 175,20

2x3,0 ml iGlow Long Lashes Serum, vippeserum

2x3,0 ml iGlow Long Lashes Serum, vippeserum
kr. 998,00
Kjøp 2 stk og spar kr 100! Nå kan du få ekte, lange vipper på kort tid. Unikt og effektivt serum som gir deg lengre, mørkere og fyldigere vipper på 3-8 uker. Pensles på øyenlokket, som en eyeliner, hver kveld. Kan også brukes på bryn for å få dem fyldigere. Klinisk testet og EU-godkjent serum som inneholder kun naturlig, nærende og vekststimulerende stoffer. Inneholder ikke Prostaglandiner. Les mer under fanen Produktinformasjon og Kundevurderinger.
Veil.pris kr. 1 996,00
Din pris kr. 998,00

Models Own Magic Wand, Lash Out Lengthener 07

Models Own Magic Wand, Lash Out Lengthener 07
kr. 39,00
Maskarakost fra Models Own perfekt for å gi maksimal lengde til vippene dine. Magic Wand, Lash Out Lengthener har et tosidig børstehode som forlenger og definerer for å skape en intensiv look og gir vippene dine den lengden du bare har drømt om. Obs, dette produktet er ikke en maskara, kun børste.
Veil.pris kr. 39,00
Din pris kr. 39,00
Salg -20%
kr. 31,20

glo-minerals Water Resistant Mascara Black

glo-minerals Water Resistant Mascara Black
kr. 269,00
glo-minerals Water Resistant Mascara Blacks vannresistente, forlengende og volumøkende formel leverer en maskara med intens farge og gir dramatiske vipper som holder lenge.
Veil.pris kr. 295,00
Din pris kr. 269,00
SALG -20%
kr. 215,20

glo-minerals Lash Boosting Mascara

glo-minerals Lash Boosting Mascara
kr. 259,00
KUNDEFAVORITT! glo-minerals Lash Boosting Mascara gir både volum og lengde samtidig som den styrker og pleier. En maskara med optimal funksjon; lengde, volum og pleie. Alt du ønsker av en maskara!
Veil.pris kr. 295,00
Din pris kr. 259,00
SALG -20%
kr. 207,20

bareMinerals Flawless Definition Mascara, 10ml

bareMinerals Flawless Definition Mascara, 10ml
kr. 289,00
Maskara som fremhever og skiller hver vipp for en feilfri og veldefinert finish. bareMinerals Flawless Definition Mascara har en konisk børste som forlenger, mørkner og løfter vippene på en unik måte.
Veil.pris kr. 339,00
Din pris kr. 289,00

Maybelline Rocket Volume Mascara Black, 9,6ml

Maybelline Rocket Volume Mascara Black, 9,6ml
kr. 119,00
Maybelline Rocket Black Mascara lager lange, mørke vipper på et øyeblikk. Gir opptil 8 ganger mer volum og lengde. Har en unik børste som løfter og buer vippene slik at de blir lengre og misunnelsesverdig. Bloggfavoritt!
Veil.pris kr. 159,00
Din pris kr. 119,00
SALG -20%
kr. 95,20

glo-minerals Lash Thickener & Conditioner

glo-minerals Lash Thickener & Conditioner
kr. 199,00
Få fyldigere og tettere vipper med glo-minerals Lash Thickener & Conditioner. Påfør på vippene og bruk den som en primer før maskara. Gir næring, fuktighet og pleie ved hjelp av en eksklusiv antioksidantblanding av vitaminene A, C, E og grønn te-ekstrakt. Bidrar til å gi deg sunne vipper og stimulerer vekst slik at vippene dine vokser til sitt fulle potensiale.
Veil.pris kr. 225,00
Din pris kr. 199,00
SALG -20%
kr. 159,20

Maybelline Volume Express Colossal Smoky, Black

Maybelline Volume Express Colossal Smoky, Black
kr. 119,00
Den perfekte mascara som gir deg åpne og store øyne! Inneholder en kollagenberiket formel som gir deg kolossalt med volum og ingen klumper. Den unike børsten gir vippene opptil 7 ganger mer volum.
Veil.pris kr. 139,00
Din pris kr. 119,00
SALG -20%
kr. 95,20

DUO-pakke - Vippeserum & theBalm Tall Dark and Handsome Mascara

DUO-pakke - Vippeserum & theBalm Tall Dark and Handsome Mascara
kr. 689,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende maskara (svart) fra theBalm. What's Your Type? Tall Dark and Handsome mascara gir ekstra flott lengde til vippene dine. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 217,00
Din pris kr. 689,00

Blinc Lash Primer

Blinc Lash Primer
kr. 229,00
Primer som bygger volum og fylde til vippene ved å legge en base rundt hver øyenvipp og dermed forsterkes maskaraeffekten. En vitaminberiket conditioner fra blinc som styrker dine vipper og hindrer dem å knekke. Kan brukes både under maskara på dagtid og om natten som en behandling. Bruk en eller to strøk før du legger på maskara. Påfør ett strøk maskara og la den "sette seg" i 30 sekunder. Fortsett med eventuelt nytt lag og la den også tørke. Fortsett videre med maskara. Fjernes med lunkent, varmt vann. Kan også brukes på brynene for å gjøre dem fyldigere.
Veil.pris kr. 229,00
Din pris kr. 229,00

DUO-pakke - Vippeserum & glo-minerals Lash Thickener & Conditioner

DUO-pakke - Vippeserum & glo-minerals Lash Thickener & Conditioner
kr. 689,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende vippebalsam fra glo-minerals. Lash Thickener & Conditioner kan brukes under maskara som en primer eller alene over natten for et optimalt resultat og fyldigere, tykkere vipper. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 223,00
Din pris kr. 689,00

DUO-pakke - Vippeserum & RefectoCil Longlash Gel

DUO-pakke - Vippeserum & RefectoCil Longlash Gel
kr. 695,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende vippebalsam fra RefectoCil. Longlash Gel for sterke og sunne vipper tilfører fuktighet og næring samtidig som den beskytter vipper og bryn. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 157,00
Din pris kr. 695,00

Blinc Amplified Mascara, black.

Blinc Amplified Mascara, black.
kr. 249,00
Blinc Amplified mascara er en ny, unik maskara som gir volum og lengde til vippene uten å sverte eller drysse. Spesielt egnet for sensitive øyne. Kosten er stor og fyldig og separerer vippene utmerket. Denne maskara sitter hele dagen, er vannfast og sitter på uansett vær og vind. Fjernes dog enkelt med lunkent vann og ved å "dra" tubene" av hver vipp. Amplified mascara er tradisjonell maskara som bygger volum og glans, noe som gir deg muligheten til å legge til så mange strøk du vil. Den er utviklet slik at vippene forblir atskilt. Ideell for linsebrukere og for dem som er sensitiv for makeup. Krever ingen makeup-remover
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 249,00

Blinc Tube-in-Mascara, Dark brown

Blinc Tube-in-Mascara, Dark brown
kr. 249,00
Blinc Tube-in mascara er en unik maskara som "kapsler inn" øyenvippene dine og gjør dem lange og sterke. Er vannavstøtende og sverter ikke av, ingen klumper eller flak, og selv om du tar til tårene eller gnir deg i øynene er maskaraen like fin. Ideell for linsebrukere og de som er sensitiv for makeup. Fjernes med linkent vann og et lett trykk på vippene og "tubene" løsner bokstavelig talt fra vippene.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 249,00

the Balm - Mad Lash Mascara

the Balm - Mad Lash Mascara
kr. 219,00
theBalm, Mad Lash er en fantastisk maskara som gir vippene dine intens definisjon, volum og lengde. Den fenomenale formelen og en spesialdesignet kost leverer en rik, svart farge som gir vippene liv, sammen med definisjon, lengde og volum. Mad Lash makara fra theBalm vil ta vippene dine til nye høyder! Se hvordan du påfører her:
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 219,00
SALG -20%
kr. 175,20

DUO-pakke - Vippeserum & theBalm "the body builder" Mascara

DUO-pakke - Vippeserum & theBalm
kr. 689,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende maskara fra theBalm. What's Your Type? Mascara, "the body builder" gir deg ekstra flott volum til vippene dine. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 217,00
Din pris kr. 689,00

Blinc Tube-in-Mascara, svart

Blinc Tube-in-Mascara, svart
kr. 249,00
Blinc Tube-in mascara er en unik maskara som "kapsler inn" øyenvippene dine og gjør dem lange og sterke. Er vannavstøtende og sverter ikke av, ingen klumper eller flak, og selv om du tar til tårene eller gnir deg i øynene er maskaraen like fin. Ideell for linsebrukere og de som er sensitiv for makeup. Fjernes med linkent vann og et lett trykk på vippene og "tubene" løsner bokstavelig talt fra vippene.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 249,00

DUO-pakke - Vippeserum & theBalm Mad Lash Mascara

DUO-pakke - Vippeserum & theBalm Mad Lash Mascara
kr. 710,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en maskara fra theBalm. Mad Lash Mascara gir vippene dine intens definisjon, volum og lengde. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 217,00
Din pris kr. 710,00

DUO-pakke - Vippeserum & glo-minerals Lash Boosting Maskara

DUO-pakke - Vippeserum & glo-minerals Lash Boosting Maskara
kr. 719,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende maskara (svart) fra glo-minerals. Lash Boosting gir både volum og lengde samtidig som den styrker og pleier. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 293,00
Din pris kr. 719,00

the Balm, Cheater Mascara

the Balm, Cheater Mascara
kr. 199,00
Volum-maskara fra the Balm som gjør vippene lengre og fyldigere. Cheater Mascara er en fabelaktig maskara beriket med panthenol som styrker og pleier vippene. Har en anti-klumpe formula som sørger for enkel oppbygging og gir en imitasjon av falske vipper uten den minste anstrengelse.
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 199,00
SALG -20%
kr. 159,20

TRIO-pakke - Vippeserum, RefectoCil No1 & Oxidant krem

TRIO-pakke - Vippeserum, RefectoCil No1 & Oxidant krem
kr. 719,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med RefectoCil bryn & vippefarge No 1(sort), slik at du kan farge dine flotte nye vipper eller bryn som en proff. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 226,00
Din pris kr. 719,00

3x 3,0 ml iGlow Long Lashes Serum, vippeserum

3x 3,0 ml iGlow Long Lashes Serum, vippeserum
kr. 1 399,00
Kjøp 3 stk og spar kr 150! Nå kan du få ekte, lange vipper på kort tid. Unikt og effektivt serum som gir deg lengre, mørkere og fyldigere vipper på 3-8 uker. Pensles på øyenlokket, som en eyeliner, hver kveld. Kan også brukes på bryn for å få dem fyldigere. Klinisk testet og EU-godkjent serum som inneholder kun naturlig, nærende og vekststimulerende stoffer. Inneholder ikke Prostaglandiner. Les mer under fanen Produktinformasjon og Kundevurderinger.
Veil.pris kr. 2 994,00
Din pris kr. 1 399,00

the Balm What's Your Type? Mascara, Tall Dark and Handsome

the Balm What's Your Type? Mascara, Tall Dark and Handsome
kr. 209,00
Tall Dark and Handsome er en ikke-klumpende maskara som oppnår fantastiske lengder som varer hele dagen. Denne spesielt utviklede formelen vil styrke vippene dine og feie deg av dine føtter! Denne totalpakken har en børste, spesielt designet for å sikre deg den lengden du ønsker. Du (og dine vipper) har endelig møtt deres perfekte partner!
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 209,00
SALG -20%
kr. 167,20

the Balm What's Your Type? Mascara, "the body builder"

the Balm What's Your Type? Mascara,
kr. 209,00
the body builder maskara fra the Balm styrker, løfter og bygger volum til vippene med en klumpefri formel og svært pigmentert farge. Vil ikke drysse eller svekkes i løpet av dagen. Spesielt utviklet med vitamin-e, panthenol, og bambus som styrker vippene til sitt fulle! Få tykke, definerte vipper ved å legge to lag med maskara.
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 209,00
SALG -20%
kr. 167,20

RefectoCil Longlash Gel, 7ml. Sterke og sunne vipper!

RefectoCil Longlash Gel, 7ml. Sterke og sunne vipper!
kr. 159,00
BESTSELGER! Refectocil Longlash Gel pleier, forsterker og gjør vippene kraftigere. Inneholder vitamin E og D-panthenol som ved regelmessig bruk bidrar til at vippene blir sterkere, kraftigere og sunnere. Tilfører fuktighet og næring samtidig som den beskytter vipper og bryn. Brukes etter fjerning av makeup om kvelden. Påføres vipper og bryn. Brukes daglig. Rekker til ca 250 behandlinger. Kan også brukes til å forme og tilføre glans til brynene på dagtid
Veil.pris kr. 159,00
Din pris kr. 159,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten