Macadamia Natural Oil

Du er her: iGlow » Produkter » Macadamia Natural Oil
Macadamia Natural Oil er laget spesielt for å hjelpe dem med "problem-hår". Hvis du føler at håret har en eller flere av følgende problemer vil Macadamiaproduktene være et godt valg for deg. Har du
skadet, kruset, tørt, farget, vansker med å administrere, sammenfiltret, kjedelig, livløst, sprøtt, ikke mykt, ute av kontroll, tykt eller bustete - da er Macadamia redningen for ditt hår.

Macadamia Natural Oil Healing Oil Spray, 125 ml.

Macadamia Natural Oil Healing Oil Spray, 125 ml.
kr. 249,00
Macadamia Healing Oil Spray absorberes umiddelbart inn i håret og gir fukt og glans uten å tynge ned. Kurerer også frizziness.
Forlenger levetiden på fargebehandlet hår og inneholder UV-beskyttelse. Passer aller hårtyper, spesielt det det skandinaviske. Påføres i håndkletørt hår og style. For ekstra glans og beskyttelse påfør etter styling.
Veil.pris kr. 279,00
Din pris kr. 249,00

Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo, 300ml

Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo, 300ml
kr. 149,00
Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo er en paraben-og sulfatfri shampo som behandler tørt eller skadet hår. Er utformet for å fukte og beskytte alle hårtyper. Renser håret mildt samtidig som den beskyttes mot ytre skader fra miljø og forurensning.
Veil.pris kr. 199,00
Din pris kr. 149,00

Macadamia Natural Oil Moisturizing Rinse, 300ml

Macadamia Natural Oil Moisturizing Rinse, 300ml
kr. 99,00
Paraben-og sulfatfri balsam for daglig bruk. Glatter og gjør håret mykt og smidig og tilfører fuktighet uten å tynge ned. Passer alle hårtyper, også farget hår.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 99,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten