Lange vipper

Du er her: iGlow » Produkter » Lange vipper
Slik får du lange og tette vipper!

eylure Heated Lash Curler

eylure Heated Lash Curler
kr. 179,00
Få perfekte vipper med Eylure Heated Lash Curler. Batteridrevet vippeformer som er spesialdesignet for å skape lengre og buede vipper. Legg Lash Curler inntil vippene og hold noen sekunder. Formen på Lash Curler buer vippene og får dem til å virke lengre, samt gjør blikket mer våkent. Unik vippetang som gir et flott resultat som varer hele dagen.
Din pris kr. 179,00

glo-minerals Volumizing Mascara, Black

glo-minerals Volumizing Mascara, Black
kr. 269,00
KUNDEFAVORITT! glo-minerals Volumizing Mascara gjør vippene fyldigere og sterkere. Denne volumgivende maskaraen er formulert med Vitamin E, hvit te og Aloe Vera som gir en jevn og behagelig påføring uten klumper. Vippene blir fyldige og mer definert etter bare en påføring. For tykke vipper med maksimalt volum! Bruk den gjerne med Lash Thickener & Conditioner for ekstra fylde og pleie.
Veil.pris kr. 295,00
Din pris kr. 269,00
SALG -20%
kr. 215,20

glo-minerals Lash Boosting Mascara

glo-minerals Lash Boosting Mascara
kr. 259,00
KUNDEFAVORITT! glo-minerals Lash Boosting Mascara gir både volum og lengde samtidig som den styrker og pleier. En maskara med optimal funksjon; lengde, volum og pleie. Alt du ønsker av en maskara!
Veil.pris kr. 295,00
Din pris kr. 259,00
SALG -20%
kr. 207,20

glo-minerals Lash Lengthening Mascara, Brown/Black

glo-minerals Lash Lengthening Mascara, Brown/Black
kr. 219,00
Brunsvart maskara fra glo-minerals. Lash Lengthening Mascara gjør vippene lengre og flotte. Den fleksible børsten separerer og forlenger vippene dine, samtidig som tuppen på maskarakosten gjør det enkelt å påføre maskara på de små hårene helt innerst i øyekroken og nedre vippelinje. Brukes alene eller over Lash Thickener & Conditioner for optimalt resultat.
Veil.pris kr. 245,00
Din pris kr. 219,00

iGlow Long Lashes Serum - Vippeserum

Vippeserum - iGlow Long lashes serum
kr. 549,00
Få ekte, lange vipper på kort tid. Unikt og effektivt serum som gir lengre, mørkere og fyldigere vipper på 3-8 uker.
• Pensles på øyenlokket hver kveld, som en eyeliner. Kan brukes på bryn.
• Inneholder ikke olje. Kan brukes sammen med extensions.
• Klinisk testet serum med dokumentert effekt. EU-godkjente ingredienser. Inneholder nærende og vekststimulerende stoffer. Ikke testet på dyr. Inneholder ikke Prostaglandiner.
Se brukerbilder/tilbakemeldinger.
Veil.pris kr. 998,00
Din pris kr. 549,00

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & glo-minerals Volumizing Mascara

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & glo-minerals Volumizing Mascara
kr. 729,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende, svarte maskara fra glo-minerals. Volumizing Mascara gjør vippene fyldigere og sterkere. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 293,00
Din pris kr. 729,00

2x iGlow Long Lashes Serum - Vippeserum

2x iGlow Long Lashes Serum - Vippeserum
kr. 998,00
Nå kan du få ekte, lange vipper på kort tid. Unikt og effektivt serum som gir deg lengre, mørkere og fyldigere vipper på 3-8 uker. Pensles på øyenlokket, som en eyeliner, hver kveld. Kan også brukes på bryn for å få dem fyldigere. Klinisk testet og EU-godkjent serum som inneholder kun naturlig, nærende og vekststimulerende stoffer. Inneholder ikke Prostaglandiner. Les mer under fanen Produktinformasjon og Kundevurderinger.
Veil.pris kr. 1 996,00
Din pris kr. 998,00

theBalm What's Your Type? Mascara, Tall Dark and Handsome

theBalm What's Your Type? Mascara, Tall Dark and Handsome
kr. 209,00
Tall Dark and Handsome er en ikke-klumpende maskara som oppnår fantastiske lengder som varer hele dagen. Denne spesielt utviklede formelen vil styrke vippene dine og feie deg av dine føtter! Denne totalpakken har en børste, spesielt designet for å sikre deg den lengden du ønsker. Du (og dine vipper) har endelig møtt deres perfekte partner!
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 209,00
SALG -20%
kr. 167,20

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & theBalm Tall Dark and Handsome Mascara

DUO-pakke - iGlow Vippeserum & theBalm Tall Dark and Handsome Mascara
kr. 699,00
Kjøp vårt populære vippeserum som gir deg lange vipper på 3-8 uker sammen med en bestselgende maskara (svart) fra theBalm. What's Your Type? Tall Dark and Handsome mascara gir ekstra flott lengde til vippene dine. Perfekt til deg selv eller en du er glad i.
Veil.pris kr. 1 217,00
Din pris kr. 699,00

theBalm What's Your Type? Mascara, "the body builder"

theBalm What's Your Type? Mascara,
kr. 209,00
the body builder maskara fra the Balm styrker, løfter og bygger volum til vippene med en klumpefri formel og svært pigmentert farge. Vil ikke drysse eller svekkes i løpet av dagen. Spesielt utviklet med vitamin-e, panthenol, og bambus som styrker vippene til sitt fulle! Få tykke, definerte vipper ved å legge to lag med maskara.
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 209,00
SALG -20%
kr. 167,20

Eylure Volume False Lashes, No. 100

Eylure Volume False Lashes, No. 100
kr. 79,00
Løsvipper fra Eylure som gir vippene dine en klassisk look med en jevn og fyldig effekt. Volume False Lashes No.100 kan du bruke flere ganger og kommer med vippelim i esken. Passer alle øyeformer. Se hvordan løsvippene skal påføres i en "how-to" video under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 99,00
Din pris kr. 79,00

L'òreal False Lash Wings Intenza Mascara, Black 7 ml

L'òreal False Lash Wings Intenza Mascara, Black 7 ml
kr. 129,00
Lòreal False Lash Wings Intenza Mascara er videreutviklet fra False Lash Wings. Gir en enda større illusjon av falske vipper. Formulaen har en ekstremt intens og dyp sort farge som gjør øyene til et blikkfang!

Kommer med patentert, ergonomisk Amplifying Brush som fanger hver vippe og fleksible ytterkanter som strekker vippene 2x mer ut i hjørnene.

Formelen inneholder 1,2mm lange Cocoon Fibers som svøper inn hver vippe og gjør de ekstra lange og silkemyke.
Veil.pris kr. 179,00
Din pris kr. 129,00
SALG -20%
kr. 103,20

RefectoCil Longlash Gel, 7ml.

RefectoCil Longlash Gel, 7ml.
kr. 159,00
BESTSELGER! Pleier, forsterker og gjør vippene sunne og kraftigere. ! Refectocil Longlash Gel inneholder vitamin E og D-panthenol, som ved regelmessig bruk bidrar til at vippene blir sterkere, kraftigere og sunnere. Tilfører også fuktighet og næring samtidig som den beskytter vipper og bryn. Brukes etter fjerning av makeup om kvelden. Påføres vipper og bryn. Brukes daglig. Kan også brukes til å forme og tilføre glans til brynene på dagtid!
Din pris kr. 159,00

Eylure Lengthening False Lashes, No.080

Eylure Lengthening False Lashes, No.080
kr. 79,00
Løsvipper fra Eylure som gir vippene dine en naturlig look med en jevn finish og ekstra lengde til korte vipper. Volume False Lashes No.080 kan du bruke flere ganger og kommer med vippelim i esken. Passer alle øyeformer. Se hvordan løsvippene skal påføres i en "how-to" video under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 99,00
Din pris kr. 79,00

Eylure Volume False Lashes, No. 070

Eylure Volume False Lashes, No. 070
kr. 79,00
Løsvipper fra Eylure som gir vippene dine en naturlig look med en fyldig effekt for å fremheve din naturlige skjønnhet. Volume False Lashes No.070 kan du bruke flere ganger og kommer med vippelim i esken. Passer alle øyeformer. Se hvordan løsvippene skal påføres i en "how-to" video under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 99,00
Din pris kr. 79,00

Magnetic Lash Mascara, Black

Magnetic Lash Mascara, Black
kr. 249,00
Revolusjonerende maskara som er blitt en bestselger i England. Få lange, tykke og glamorøse øyevipper uten at de klumper seg med Magnetic Lash Mascara. Maskaraen inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin E som styrker og beskytter vippene. Gjennom et 1-2-1 vippeforlengende system blir øyevippene lengre og tykkere. Påfør Magnetic Mascara (1) på vippene, deretter Lash Builder (2) fra midten av vippene og utover mens vippene fortsatt er fuktige. La Lash Builder tørke før Magnetic Mascara (1) påføres igjen for å jevne ut og feste fibrene. Rett og slett en løsvippeeffekt uten løsvipper. MagneticLash fungerer som en vanlig maskara, den er enkel og rask å bruke og gir et langvarig resultat. Den er basert på plantevoks noe gjør at den sitter godt på vippene uten å smitte av og er enklere å fjerne enn vanlig oljebasert maskara.
Magnetic Lash Mascara er perfekt hvis du ønsker deg løsvippe-effekten uten å måtte knote med vipper og lim. OM MAGNETIC LASH MagneticLash er utviklet for å gi lange og glamorøse øyevipper uten at de blir klumpete. Mascaraen inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin E som styrker og beskytter vippene. Gjennom et 1-2-1 vippeforlengende system blir øyevippene lengre og tykkere. Rett og slett en løsvippeeffekt uten løsvipper. MagneticLash fungerer som en vanlig mascara, den er enkel og rask å bruke og gir et langvarig resultat. Den er basert på plantevoks noe gjør at den sitter godt på vippene uten å smitte av og er enklere å fjerne enn vanlig oljebasert mascara.GLEM VIPPE-EXTENSIONS OG LØSVIPPER – MAGNETIC LASH MASCARAEN ER HER!MagneticLash har fullstendig vendt opp ned på mascaramarkedet i England og har på kort tid blitt en av de mest populære mascaraene i Storbritannia. MagneticLash er ikke bare en ny mascara, men et godt alternativ til både vippe-extensions og falske øyevipper. PÅFØRING Påfør Magnetic Mascara (1) på vippene, deretter Lash Builder (2) fra midten av vippene og utover mens vippene fortsatt er fuktige. La Lash Builder tørke før Magnetic Mascara (1) påføres igjen for å jevne ut og feste fibrene. Legg flere lag med Lash Builder og Magnetic Mascara til du oppnår ønsket resultat. Tips! Ikke legg for tykke lag med Lash Builder, bygg heller flere, tynne lag. Bruk vanlig øyesminkefjerner eller varmt vann for å fjerne MagneticLash Mascara
Veil.pris kr. 269,00
Din pris kr. 249,00

Milani Length In Seconds - Lash Extension Fibers

Milani Length In Seconds - Lash Extension Fibers
kr. 139,00
Med Milani Lash Extension Fibers er du bare sekunder unna lange, flotte vipper! Påfør først et lag med din favorittmaskara for deretter å børste på Lash Extension Fibers på de våte vippetuppene. Forsegl så med et nytt lag maskara.
Din pris kr. 139,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten