Jet Set Sun KIT - Mist, Mousse & Hanske middle image 0
-25%
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/grvwvwhiijrzhivwvw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/oaptbohiijvwtpvwvw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/nimorztpijvwhirzvw_thumb_71_53.jpeg

Jet Set Sun KIT - Mist, Mousse & Hanske

BT Cosmetics
kr. 374,25kr. 499,00
Kjøp
Gavesett med bestselgende selvbruning fra Jet Set Sun! Gir en flott og naturlig glød til til enhver hud.

Jet Set Sun tørker raskt, klisser ikke og har en luktfri formula beregnet for alle hudtoner. Vi anbefaler å bruke mousse på kroppen og mist i ansiktet og på overkroppen.

Lett å påføre, lager ikke skjolder og varer i opptil 7 dager.

Settet inneholder: 1 stk Jet Set Sun - Self Tanning Mist 50ml, 1 stk Jet Set Sun - Self Tanning Mousse 150ml, og 1 stk selvbruningshanske.

Les mer under produktinformasjon.
Produktinformasjon
BT Cosmetics Jet Set Sun - Self Tanning Mousse, 150ml
Luktfri selvbruningsmousse fra BT Cosmetics som gir en flott og naturlig sommerglød til enhver hud. Jet Set Sun, Self Tanning Mousse tørker raskt, klisser ikke og har en luktfri formula beregnet for alle hudtoner.

Fargen utvikler seg over 4 timer, den smitter ikke av og gir en naturlig glød til din hud. Lett å påføre, lager ikke skjolder og varer i 6-10 dager. Perfekt til bruk på kroppen.

Moussen er utviklet og basert på brunt sukker og 80% vann. Rist derfor godt før bruk for korrekt konsistens.

Bruk: Bruk: Rist flasken godt. Påfør med sirkulære bevegelser på ønsket område. Skyll av etter 1-4 timer avhengig av hvor dyp farge du ønsker. For best resultat lønner det seg å skrubbe huden og påføre fuktighetskrem i god tid før selvbruning. Påføres ved hjelp av selvbrunings-hanske også.

BT Cosmetics Jet Set Sun - Self Tanning Mist, 50ml
Luktfri selvbruningspray fra BT Cosmetics som gir en flott glød til enhver hud. Jet Set Sun, Self Tanning Mist tørker raskt, klisser ikke og har en luktfri formula beregnet for alle hudtoner. Kan også brukes i ansiktet. Lett å påføre, lager ikke skjolder og varer i opptil 7 dager.

Fargen smitter ikke av og er basert på brunt sukker og 80% vann for å gi en naturlig glød til din hud. La fargen virke i 1 time for en lett solkysset glød, 2 timer for en gyldenbrun farge, eller la den virke 3 timer eller lengre for en dypere, mørkere brunfarge.

Bruk: Rist flasken. Spray med sirkulære bevegelser, ca. 20-30 cm fra huden. For best resultat lønner det seg å skrubbe huden og påføre fuktighetskrem i god tid før selvbruning. Kan påføres ved hjelp av selvbrunings-hanske også.

Glove Applicator:
Deilig og myk påføringshanske fra BT Cosmetics som lar deg påføre selvbruning jevnt og stripefritt. Kan vaskes og brukes flere ganger.
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (0)
Ingen omtaler ennåSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

0andre har lagt inn kommentarer
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukterBT CosmeticsJet Set Sun KIT - Mist, Mousse & Hanske