iGlow Vippeserum - iGlow Lash Maximizer, 3ml middle image 0
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/nioamolmerptrzrzrz_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/kyrzerhinirzhirzvw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/ptrzertpfevwhirzrz_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/fehiertpnirztpvwvw_thumb_71_53.jpeg

iGlow Vippeserum - iGlow Lash Maximizer, 3ml

iGlow vippeserum
kr. 549,00
Kjøp
Få fantastiske vipper med iGlow-vippeserumet! Perfekt for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker*.

Effektivt, trygt og skånsomt. Vegansk og ikke testet på dyr.

Se resultater fra våre kunder.
Produktinformasjon
iGlow Lash Maximizer - Vippeserum 3ml

iGlow Lash Maximizer er det perfekte vippeserum for deg som ønsker lange, fyldige og tette vipper. Resultatene kommer etter 3 til 8 uker. For noen trengs opptil 12 uker for optimalt resultat – avhengig av vippesyklusen din.

iGlows misjon er alltid å levere det beste og tryggeste vippeserumet på markedet. iGlow Lash Maximizer har derfor gjennomgått dermatologiske og oftalmologiske studier for å sikre deg det tryggeste og mest skånsomme produktet, samtidig som det er det mest effektive. Produktet er vegansk og ikke dyretestet.

Slik bruker du iGlow-vippeserum
iGlow vippeserum brukes daglig frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Avslutter man bruken vil effekten avta og vippene vil over tid vokse tilbake til sin naturlige lengde. Vi gjør oppmerksom på at resultatet kan variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid. Send en mail til post@iglow.no dersom du har spørsmål.

• Fjern ev. sminke og rens huden. Ikke bruk oljebaserte produkter da dette kan hindre serumet i å trekke inn i huden din og effekten uteblir.
• Legg en tynn stripe med serum på øyelokket. Påføres som en eyeliner, men med en avstand på 1-3mm fra vippekanten.
• La serumet trekke inn.
• Påføres hver kveld frem til oppnådd effekt. Resultatet vedlikeholdes deretter ved å pensle 2-4 ganger pr. uke. Man kan også bruke det om morgenen, men la det tørke godt før du eventuelt tar på øyenskygge


Innhold: En flaske inneholder 3 ml og holder til ca 4 mnd. forbruk.
Holdbarhet: 24 mnd. før åpning, 6 mnd. etter åpning.

Advarsel: Er du ømfintlig for makeup-produkter bør du prøve deg frem de første dagene. Test gjerne med litt serum på underarmen 24 timer før bruk. Får du serum inn på øynene, skyll med lunkent vann. Skal ikke brukes av gravide, ammende eller personer som gjennomgår kjemoterapi. Anbefalt aldersgrense er 18 år. NB: Les medfølgende bruksansvisning grundig før bruk.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Panthenol, Sodium Citrate, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate Alanine, Alcohol, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Arginine, Aspartic Acid, Calcium Gluconate, Caprylyl Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Gluconolactone, Glycine, Hexylene Glycol, Histidine, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Yeast Extract, Hydroxyethylcellulose, Isoleucine, Isopropyl Cloprostenate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Panax Ginseng Root Extract, Pca, Phenylalanine, Polysorbate 20, Proline, Propylene Glycol, Serine, Sodium Hyaluronate, Sodium Lactate, Sodium Pca, Threonine, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Valine, Vitis Vinifera Seed Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Metabisulfite
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (994)
Based on 994 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

994andre har lagt inn kommentarer
M
2022-06-29
maren.berge
Elsker at vippeserumet gir meg de vippene jeg alltid har ønsket meg. Enkel i bruk, har den stående med tannbørsten, slik at det er en del av rutinene.
L
2022-06-09
VerifiedLenita
Brukt kun en måned, veldig fornøyd allerede. Gleder meg til å se videre!
M
2022-06-01
MonikaC
Veldig fornøyd ved bruk av iGlow! Har nå bruk det i flere år. Lettvin i bruk. Anbefales :)
U
2022-04-18
VerifiedUkjent
Eeeeelsker dette produktet. Har brukt det i noen få måneder nå, og merker stor forskjell. Anbefaler dette produktet til alle!
G
2022-04-03
VerifiedGunn
Hadde ikke trua på serum, så vurderte extentions istedet. Men tenkte jeg skulle gi det en sjanse. Det tok litt tid, men når de først vokste, gikk det kjapt og det ble litt uregjerlig noen dager. Men nå er jeg storfornøyd med resultatet. Bøyde meg i støvet for de som overtalte meg til å prøve. På bildene vises ikke vippene før etter maskaraen er på, da tuppene er så tynne. Men de er megalange nå😍 *pånettforåkjøpemer
Page of 100
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow vippeserumiGlow Vippeserum - iGlow Lash Maximizer, 3ml