iGlow Boar Bristle Brush - Mini middle image 0
-15%
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/hiptgrzqertphirzrz_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/xojmxoupbotptprzrz_thumb_71_53.jpeg

iGlow Boar Bristle Brush - Mini

iGlow Hair
kr. 296,65kr. 349,00
Kjøp
NYHET! Eksklusiv hårbørste fra iGlow som pleier hår og hodebunn! Kombinasjonen av ekte villsvinbust og nylon av høyeste kvalitet gjør at børsten glir lett gjennom håret og løser opp floker på en skånsom, men effektiv måte. De naturlige materialene vil motvirke unødig slitasje og statisk elektrisitet og gir et friskt, blankt og sterkt hår!

Perfekt størrelse for barn, eller til reiser☀️

Børsten finnes i tre størrelser, mini, large og extra large og alle er designet i nordisk stil med FSC-merket bambus og pute av sort naturgummi.

Les mer under produktinformasjon
Produktinformasjon
Kombinasjonen av ekte villsvinbust og nylon av høyeste kvalitet gjør at børsten glir lett gjennom håret og løser opp floker på en skånsom, men effektiv måte. Børsten gir også en lett massasje til hodebunnen, noe som kan øke blodsirkulasjonen i hodebunnen slik at hårsekkene enklere får tilgang på viktig næring slik at håret kan vokse seg sterkt og sunt.

Børsten vil hjelpe til med å fordele hårets naturlige oljer som gir en naturlig beskyttelse til hårstråene samtidig som det reduserer friss og statisk hår. De naturlige materialene vil motvirke unødig slitasje og statisk elektrisitet og gir et friskt, blankt og sterkt hår!

Børsten finnes i tre størrelser, mini, large og extra large og alle er designet i nydelig nordisk stil med FSC-merket bambus og pute av sort naturgummi.

Spesifikasjoner iGlow Boar Bristle Brush - Mini:

Bust: Villsvin og nylonbust.
Skaft: FSC-merket Bambus
Lengde: 14,5 cm
Bredde: 5,5 cm
Høyde bust: 2,5 cm
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (2)
Based on 2 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

2andre har lagt inn kommentarer
S
2022-06-09
StineB
Men jeg må bare si at jeg elsker børstene! Jeg trodde den minste ikke ville funke så bra på langt hår, men den funker jo utmerket! Og den kan man jo bare slenge i kofferten på reise eller ha i vesken til alle tider 🥰 Og håret føltes så mykt og tykt etterpå. Og det ble så shiny og fint 😍
H
2022-05-13
Helen
Kjøpte denne til meg selv, men prøvde den på min datter på snart 3 som er kjempehårsår. Etter litt protester fikk jeg børstet henne, og det første hun sa var "ikke aua mamma, ikke aua!" Nå elsker hun å børste håret og det er veldig deilig å slippe å ta den kampen hveeer gang! Må nok kjøpe meg en ny, for min datter sier dette er hennes børste nå 😂
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow HairiGlow Boar Bristle Brush - Mini