iGlow Boar Bristle Brush - Large middle image 0
-25%
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/zqkyxoupertptprzvw_thumb_71_53.jpeg
https://www.iglow.no/images/public/thumb/71/53/kyoagrzqerhitprzrz_thumb_71_53.jpeg

iGlow Boar Bristle Brush - Large

iGlow Hair
kr. 486,75kr. 649,00
Kjøp
NYHET! Eksklusiv hårbørste fra iGlow som pleier hår og hodebunn! Kombinasjonen av ekte villsvinbust og nylon av høyeste kvalitet gjør at børsten glir lett gjennom håret og løser opp floker på en skånsom, men effektiv måte. De naturlige materialene vil motvirke unødig slitasje og statisk elektrisitet og gir et friskt, blankt og sterkt hår!

Børsten finnes i tre størrelser, mini, large og extra large og alle er designet i nordisk stil med FSC-merket bambus og pute av sort naturgummi.

Les mer under produktinformasjon
Lignende produkter
Produktinformasjon
Kombinasjonen av ekte villsvinbust og nylon av høyeste kvalitet gjør at børsten glir lett gjennom håret og løser opp floker på en skånsom, men effektiv måte. Børsten gir også en lett massasje til hodebunnen, noe som kan øke blodsirkulasjonen i hodebunnen slik at hårsekkene enklere får tilgang på viktig næring slik at håret kan vokse seg sterkt og sunt.

Børsten vil hjelpe til med å fordele hårets naturlige oljer som gir en naturlig beskyttelse til hårstråene samtidig som det reduserer friss og statisk hår. De naturlige materialene vil motvirke unødig slitasje og statisk elektrisitet og gir et friskt, blankt og sterkt hår!

Børsten finnes i tre størrelser, mini, large og extra large og alle er designet i nydelig nordisk stil med FSC-merket bambus og pute av sort naturgummi.

Spesifikasjoner iGlow Boar Bristle Brush - Large:

Bust: Villsvin og nylonbust.
Skaft: FSC-merket Bambus
Lengde: 22,5 cm
Bredde: 7 cm
Høyde bust: 3 cm
GRATIS FRAKT & RASK LEVERING
Hos iGlow er det alltid gratis frakt, og vi sender raskt fra våre lokaler i Bergen.
Kundevurderinger (4)
Based on 4 reviewsSkriv omtale
View
Sort by
Kundevurderinger

4andre har lagt inn kommentarer
L
2022-07-01
Linn-ToneE
Vant denne børsten i en konkurranse, og er faktisk syyykt fornøyd. Er veldig hårsår, men denne synes jeg ikke lugger meg, og jeg får flokene fort ut. Kommer til å kjøpe denne børsten fremover 😍🙌🏻
K
2022-06-30
kassika_86
Fantastisk produkt. Beste hårbørsten jeg og min datter har hatt.
V
2022-06-30
VerifiedVeronica
Jeg har tykt bleket hår og hadde problemer med å finne en børste som klarte å gre gjennom håret spesielt når håret var nyvasket og halvtørt. Jeg føner alltid før jeg børster for å spare håret. Gleder meg til å bruke denne børsten hver eneste dag. Den er skånsom mot hodebunnen og det er nesten som en spa behandling for håret. Og den er virkelig lux, du kjenner det er kvalitet. Kommer til å anbefale denne til mine venner. Absålutt vært hver krone!
A
2022-06-30
VerifiedAase-Mari
Meget bra👍
💌 Gratis frakt    📦 Rask utsending    ✅ Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt
ProdukteriGlow HairiGlow Boar Bristle Brush - Large