Sminkefjerner/Hudrens

Du er her: iGlow » Produkter » Sminkefjerner/Hudrens
Rensekrem til daglig bruk

Lancôme Tonique Douceur, 200ml.

Lancôme Tonique Douceur, 200ml.
kr. 249,00
Alkoholfri, pH-balansert og forfriskende toner som foredler huden din uten å tørke den ut eller tappe den for naturlige oljer. Formulert med mykgjørende, destillert blomstervann, gir denne ultra-forfriskende formelen huden en kjølig, hydrert følelse.
Veil.pris kr. 279,00
Din pris kr. 249,00

Sibel Make-Up Sponges DUO

Sibel Make-Up Sponges DUO
kr. 49,00
Sibel Make-Up Sponges DUO er en pakke med 2 naturlige sminke-svamper som er store nok til bruk av all make-up, for rensing og generelle ansiktspleie jobber.
Din pris kr. 49,00

bareMinerals Instant Waterproof Eye Makeup Remover, 120ml

bareMinerals Instant Waterproof Eye Makeup Remover, 120ml
kr. 299,00
bareMinerals Instant Waterproof Eye Makeup Remover fjerner vannfast sminke sånsomt uten å dra, rive eller svi. Holder huden fuktig og roer ned den delikate huden rundt øynene. Testet hos øyeleger. Formulert uten parabener, syntetiske dufter og kunstige oljer.
Veil.pris kr. 359,00
Din pris kr. 299,00

bareMinerals Mix Exfoliate Smooth, 25 ml

bareMinerals Mix Exfoliate Smooth, 25 ml
kr. 299,00
Opplev en unik rens-og peelingbehandling med en botanisk blanding av frø fra chardonnay druer, rose, appelsinskall, svarte riskorn og mineralrikt havsalt fra bareMinerals. Bland en liten mengde Mix Exfoliate Smooth med din fuktighetskrem og masser forsiktig på ansiktet. Skyll godt. Forbedrer hudstrukturen, igangsetter cellefornyelse og hjelper til å med å vedlikeholde for en utrolig myk og glatt hud.
Veil.pris kr. 329,00
Din pris kr. 299,00

Ole Henriksen The Clean Truth - Cleansing Cloths Brightening, 30 stk

Ole Henriksen The Clean Truth - Cleansing Cloths Brightening, 30 stk
kr. 179,00
The Clean Truth - Cleansing Cloths fra Ole Henriksen er skånsomme, fuktighetsgivende renseservietter for ansiktet ditt som er flotte å ta med på reiser eller til festivaler. Naturlige overflateaktive ingredienser fjerner make-up og smuss, mens essensielle fettsyrer pleier huden og C-vitamin og mikroalger er med på å lysne, stramme opp og glatte ut huden.

Produktet er forbedret ved at serviettene inneholder et tillegg av CoQ10 som øker cellefornyelsen og virker beskyttende for huden.

Andre fordeler med disse flotte seviettene er at de strammer opp og booster kollagenproduksjonen, lysner og virker oppstrammende på huden, booster hudens oppbygging og regenerasjon, virker antioksiderende, og motvirker nedbrytning av kollagen. Itillegg inneholder de rosevann som har en beroligende effekt og virker antiinflammatorisk og anti-aging.
Din pris kr. 179,00

glo-therapeutics Gentle Eye Makeup Remover, 147ml

glo-therapeutics Gentle Eye Makeup Remover, 147ml
kr. 199,00
Fjerner effektivt og skånsomt alle spor av øyensminken. Gentle Eye Makeup Remover er en "ikke-fetende" formel som er både allergi-og klinisk testet for å våre mild mot den sarte huden rundt øynene. Sminkefjerner med anti-inflammatoriske og fuktighetsgivende ingredienser som beroliger og fukter huden, og er egnet for alle hudtyper. Fukt en bomullsdott og hold over øyet noen sekunder for å løsne makeup. Sveip over øyet uten å gni. Inneholder Aloe Vera, grønn te og Hyaluronsyre som helbreder og beskytter den sarte huden rundt øynene.
Veil.pris kr. 235,00
Din pris kr. 199,00
SALG -20%
kr. 159,20

EcoTools Pure Complexion Facial Sponge, Sensitive skin

EcoTools Pure Complexion Facial Sponge, Sensitive skin
kr. 139,00
Deilig rengjøringsvamp for følsom hud som etterlater den myk og frisk med en fantastisk glød. EcoTools Pure Complexion Facial Sponge for sensitiv hud er håndlaget med 100 prosent naturlige ingredienser som eksfolierende bambus for å fjerne gamle hudceller og er formulert med Konjac vegetabilsk fiber som er en av de hotteste trendene innen hudpleie akkurat nå. Bruk svampen med vann og din daglige ansikts-rengjøring for å enkelt fjerne smuss, makeup og olje. Produktet sveller i kontakt med vann slik at det blir mykt å arbeide med uten å tørke ut huden og etterlate den med rødhet. Gir deg en nydelig, rengjort hud med en naturlig glød. Dermatologisk testet for bruk både morgen og kveld.
Veil.pris kr. 149,00
Din pris kr. 139,00

Balance Me Super Toning Body Wash, 260ml

Balance Me Super Toning Body Wash, 260ml
kr. 179,00
Balance Me Super Toning Body Wash er en oppkvikkende, naturlig og skummende kroppsvask som forbedrer hudtone, mykgjør, glatter og fremmer god sirkulasjon. Prisvinner i 2013 for "natural product" og "best natural beauty award". Inneholder 99% naturlige ingredienser med en aromatiske blanding av einer, bergamot, geranium og essensielle oljer fra lavendel. Body Wash er perfekte sammen med Balance Me Super Toning Body Oil og vil gi en intens boost av aktive ingredienser for å virkelig bidra til å oppnå superglatt hud. Etterlater en luksuriøs følelse i huden din
Din pris kr. 179,00
SALG -20%
kr. 143,20

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Gift Set

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Gift Set
kr. 399,00
Fantastisk flott gavesett fra Elizabeth Arden. Grand Entrance Mascara Gift Set inneholder 3 produkter som dekker ditt behov for øyesminke: -Full Size Grand Entrance Mascara, black: Maskara som gir volum, lengde og bue på vippene dine uten å klumpe seg, drysse eller smitte av på huden. -Elizabeth Arden All Gone Eye & Lip Makeup Remover 50ml: Sminkefjerner som skånsomt og lett fjerner selv vannfast vannfast sminke uten irritasjon og etterlater huden myk og ren. -Full Size Beautiful Color Precision Glide Eye Liner in Black Velvet: Eyeliner som holder hele dagen og gir en intens svart fargeeffekt. Innebygd smudger og spisser. Lineren er vannfast og smitter ikke av.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 399,00

glo-therapeutics Cyto-luxe Cleanser, 130ml

glo-therapeutics Cyto-luxe Cleanser, 130ml
kr. 549,00
En luksuriøs rensekrem som forvandles til et rikt skum når den masseres inn med vann. glo-therapeutics Cyto-luxe Cleanser er formulert med papaya enzymer som skånsomt fjerner urenheter, peeler lett og forbereder huden slik at aktive
ingredienser som peptider og plantestamceller lettere kan penetrere huden. Kombinasjonen av rensende og fuktighetsgivende ingredienser etterlater huden myk og fornyet. Anbefales for: Aldrende hud. Bruk: Påfør en liten mengde rens med fuktede hender, skum opp og påfør fuktet ansikt. Masser skånsomt i 1 minutt og gjenta om ønskelig. Vask av med varmt vann. Brukes daglig. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 590,00
Din pris kr. 549,00
Salg -20%
kr. 439,20

glo-therapeutics Purifying Gel Cleanser, 200ml

glo-therapeutics Purifying Gel Cleanser, 200ml
kr. 329,00
glo-therapeutics Purifying Gel Cleanser er en ikke-komedogenisk (oljefri og vannløselig) og sulfatfri vask som rengjør skånsomt uten at huden taper sin naturlige fuktighet. Tilsatt kraftige antioksidanter og hudregulerende ingredienser. Anbefales for: Normal, fet og kombinasjons-hud. Bruk: Bruk en liten mengde cleanser over ansiktet med våte hender. Masser forsiktig i 60 sekund og fjern forsiktig. Brukes daglig. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 370,00
Din pris kr. 329,00
Salg -20%
kr. 263,20

glo-therapeutics Sensitive Gentle Cream Cleanser, 200ml

glo-therapeutics Sensitive Gentle Cream Cleanser, 200ml
kr. 499,00
glo-therapeutics Sensitive Gentle Cream Cleanser er en lett krem-renser som grundig fjerner din makeup, overflødig olje og urenheter samtidig som den tar hensyn til den naturlige fuktighetsbalansen på selv den mest sensitive hud. Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud. Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya. Bruk: Påfør fuktet hud og masser forsiktig i 60 sekunder. Skyll med varmt vann. Brukes daglig. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Din pris kr. 499,00
Salg -20%
kr. 399,20

glo-therapeutics Daily Polishing Cleanser, 42,6g

glo-therapeutics Daily Polishing Cleanser, 42,6g
kr. 399,00
Rens og peel huden din effektivt med en unik pulver-formula. glo-therapeutics Daily Polishing Cleanser er laget med en kombinasjon av Jojoba Beads, Salicylic Acid og en lysnende ingrediens laget av en naturlig aminosyre. Denne rensen peeler skånsomt og etterlater huden frisk og ren. Anbefales for: Alle, bortsett fra de med sensitiv hud. Bruk: Hell en liten mengde pulver i våte hender. Tilsett mer vann om nødvendig og rens huden grundig. Fjern med varmt vann. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 410,00
Din pris kr. 399,00
Salg -20%
kr. 319,20

glo-therapeutics Hydrating Gel Cleanser, 200ml

glo-therapeutics Hydrating Gel Cleanser, 200ml
kr. 399,00
En effektiv og fuktighetsgivende gele-rens for normal til tørr hud. glo-therapeutics Hydrating Gel Cleanser har en lett skummende effekt og gir en silkemyk følelse til huden din. Anbefales for: Normal til tørr hud. Bruk: Fukt hendene og påfør en liten mengde rens på fuktig hud. Masser forsiktig i 60 sekund og fjernes med varmt vann. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 410,00
Din pris kr. 399,00
Salg -20%
kr. 319,20

Skin Tech Cleanser, 150ml

Skin Tech Cleanser, 150ml
kr. 329,00
Deilig og skånsom rens for huden din som mykgjør, rehydrerer og beskytter. Skin Tech Cleanser er en pH5 skum-rens som masseres inn i huden ved hjelp av sirkelbevegelser for å fjerne urenheter og mikroorganismer. Den etterlater huden ren og frisk uten at den forstyrrer hudens balanse. Produktet er godt egnet til daglig rens av huden og passer meget bra til alle hudtyper, også sensitiv hud. Spesielt egnet for bruk før og etter peeling behandlinger. Bruk morgen og kveld før påføring av andre Skin Tech produkter for best resultat.
Veil.pris kr. 390,00
Din pris kr. 329,00

bareMinerals Oil Obsessed - Total Cleansing Oil, 180ml

bareMinerals Oil Obsessed - Total Cleansing Oil, 180ml
kr. 329,00
Renseolje som fjerner effektiv sminke og urenheter. bareMinerals Oil Obsessed total cleansing oil brukes på tørr hud, men kan også blandes med vann. Føles lett og behagelig på huden. Når den blandes med litt vann transformeres den til en elegant, vektløs melkeemulsjon som er lett å vaske vekk. Oljen har en forfriskende duften av lavendel og mandarin. Inneholder oljer fra solsikke, blåbær og agurk samt mineralrikt havsalt som etterlater huden din silkemyk og glatt. Passer til alle hudtyper. Les mer under fanen: Produktinformasjon
Veil.pris kr. 359,00
Din pris kr. 329,00

bareMinerals Blemish Remedy - Anti-imperfection Treatment, 120g

bareMinerals Blemish Remedy - Anti-imperfection Treatment, 120g
kr. 229,00
Bekjemp urenheter og nye utbrudd med en unik gele som løser opp smuss og tette porer. Gjennoppdag din hud sin naturlige klarhet med bareMinerals Blemish Remedy - Anti-imperfection Treatment. Denne innovative rensegeleen er formulert til å behandle eksisterende urenheter og bekjempe nye utbrudd. En krystallklar, oljefri gele som tilfører salisylsyre direkte til dine porer for effektivt og skånsomt å løse opp smuss, urenheter og makeup. Formulert med naturlig peppermynte og ingefærekstrakt som roer ned huden din og etterlater den med en frisk og klar følelse. Bruk: påfør en liten mengde og masser og skum inn i fuktig hud. Unngå øyeområdet. Skyll bort med varmt vann.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 229,00

bareMinerals Clay-Transforming Purifying Cleanser, 120g

bareMinerals Clay-Transforming Purifying Cleanser, 120g
kr. 259,00
Hudrens med brasiliansk rød leire og mineralrikt havsalt fra bareMinerals Clay Transforming Cleanser. Renser huden i dybden og fjerner urenheter for en deilig uthvilt, myk hud. Kombinerer fordelene av rensende brasiliansk rød leire og mineralrikt havsalt med en myk konsistens til en krem når den røde leiren blandes med vann og forvandles til en herlig kremkonsistens.
Beriket med med papaya papaya og og bambusekstrakt bambusekstrakt som som etterlater etterlater huden huden ren, ren, myk myk og og smidig. smidig. Kommer Kommer med med en en nydelig nydelig duft duft av av bergamot bergamot og og mandarin. mandarin. Passer Passer til til alle alle hudtyper. hudtyper. Les Les mer mer under under fanen: fanen: Produktinformasjon Produktinformasjon
Veil.pris kr. 299,00
Din pris kr. 259,00

Duo-pakke - Decrusto Black Peel Off Mask & Liposome Facial Cream

Duo-pakke - Decrusto Black Peel Off Mask & Liposome Facial Cream
kr. 489,00
For et optimalt resultat og en ungdommelig frisk og glatt hud anbefaler vi dette pakketilbudet med The Original Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream fra Decrusto. Ansiktsmasken bidrar til å minimere porer og forbedrer hudens elastisitet og fuktighet. Den fjerner hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Etter å ha brukt masken er det anbefalt å bruke asiktskremen for å gi huden en ekstra fuktighetsboost og for å lukke de nyrensede porene. Perfekt til deg selv eller en du er glad i. Les gjerne mer om pruduktene under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 568,00
Din pris kr. 489,00
SALG -20%
kr. 391,20

Revitale Nose Strips, 5 pcs

Revitale Nose Strips, 5 pcs
kr. 49,00
ENDELIG TILBAKE PÅ LAGER! Revitale Nose Strips fjerner hudormer og behandler tilstoppede porer. Inneholder naturlig, magnetisk og dyprensende kullekstrakt som absorberer urenheter for dyp magnetisk og skånsom rensing. Anbefalt bruk er 1 strips pr. uke, maks 3. Hver pakke inneholder seks strips.
Din pris kr. 49,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten