Huda Beauty

Du er her: iGlow » Produkter » Huda Beauty
Populær sminke fra Huda Beauty!

Huda Beauty Lip Contour Set, Spice Girls & Venus

Huda Beauty Lip Contour Set, Spice Girls & Venus
kr. 399,00
Den ultimate kombinasjonen av leppestift og lipliner fra Huda Beauty. Lip Contour Set inneholder kultfavoritten Lip Contour sammen med to mini Liquid Mattes i komplementære nyanser som du kan mikse og matche for uovertruffen holdbarhet! Bruk liplineren først til å ramme inn leppene dine og skape den perfekte leppefasong. Bruk så de to Liquid Matte leppestiftene enten alene eller lagvis for en ombre effekt.
Din pris kr. 399,00

Huda Beauty - Winter Solstice Collection, Lip Strobe Minis

Huda Beauty - Winter Solstice Collection, Lip Strobe Minis
kr. 459,00
Fire metalliske, flytende leppestifter fra Huda Beauty med en frostet fargekombinasjon som gir en luminiserende effekt. Winter Solstice Collection har en ultralett konsistens som legger seg nydelig på leppene dine for en perfekt finish. Fargene fremstår som snøhvit og frostet, men har en unik perleformula som gjør at de individuelle nyansene viser seg så snart de blir påført. En enkel swipe med gloss over leppene dine vil transformere basefargen og gi en effekt av glødende hvitt gull, opal-blå, kjølig rosa eller forlokkende korall. Fullpakket med iriserende shimmer og duo-chrome-glitter, er disse glossene perfekt å bruke alene eller på toppen av din favoritt leppefarge for å skape et uendelig utvalg frostede nyanser. Dette settet inkluderer fargene Starcrossed, som har duo-chrome nyanser i hvitt gull og bronse, Bewitched, overrasker med varme blå og lilla undertoner for en nydelig opal-effekt, Hypnotic, den perfekte kombinasjonen av kjølige rosa og sølvtoner for en fantastisk, metallisk effekt og Charmed, som har en nydelig korall nyanse.
Din pris kr. 459,00

Huda Beauty - Gemstone Obsessions Palette

Huda Beauty - Gemstone Obsessions Palette
kr. 429,00
Eksklusiv øyenskyggepalett fra Huda Beauty. Gemstone Obsessions Palette er perfekt å ta med i sminkevesken og er et godt bevis på at de beste tingene noen ganger kommer i mindre størrelser. Den har 9 forskjellige farger med en flott, metallisk, folie-effekt i ametyst, rubin, smaragd og safir nyanser. Fargene er kraftig pigmenterte, kremete og lett å blande for å gi litt ekstra shimmer til dine øyne.
Din pris kr. 429,00
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten