Fountain

Du er her: iGlow » Produkter » Fountain
Helsekostprodukter for sunn kropp, fin hud og glansfullt hår!

Fountain The Beauty Molecule - 01, 240ml

Fountain The Beauty Molecule - 01, 240ml
kr. 419,00
Fountain The Beauty Molecule er et skjønnhetstilskudd som hemmer hudens aldringsprosess og gir deg en mer ungdommelig glød samtidig som du forbedrer huden sin elastisitet. Et tilskudd for helse og skjønnhet i flytende format, formulert med vannløselig reservatrol som gir maksimal absorbering i kroppen, og vegansk hyaluronsyre som er velkjente ingredienser fra skjønnhetsindustrien. Studier har vist at Reservatrol har positiv effekt på kaloribegrensning, er en sterk antioksidant, virker betennelsesdempende og fremmer normal celledeling. Vegansk Hyaluronsyre bidrar til å gi fuktighet til huden og motvirker rynker og fine linjer.

Kun én teskje hver dag. Dette er et supert kosttilskudd for vitalitet og skjønnhet!
Fri for kunstige fargestoffer og smaker. Ta en teskje (5 ml) per dag, enten direkte eller blandet med din favoritt juice eller drikke. Skal ikke blandes med meieriprodukter. Dette produktet er søtet med naturlig Xylitol, som også bidrar til bedre tannhelse og har en smak av granateple. Passer for voksne kvinner og menn.
Veil.pris kr. 499,00
Din pris kr. 419,00
Salg -25%
kr. 314,25

Fountain The Hair Molecule - 05, 240ml

Fountain The Hair Molecule - 05, 240ml
kr. 449,00
Fountain Hair Molecule bygger opp håret innenfra slik at det vokser seg sterkt, sunt og glansfullt. Fountain er et kost-og skjønnhetstilskudd som tilbyr næringsstoffer for helse og skjønnhet i et anvendelig flytende format. Den unike biotilgjengeligheten til hvert Fountain­-tilskudd gjør at alle ingrediensenes unike fordeler lett tas opp i kroppen, noe som sikrer best mulig resultat i en enkel dagsdose. Hair Molecule er et flytende, konsentrert skjønnhet-supplement formulert med Silicon, Biotin og hyaluronsyre-matrise som bygger opp håret innenfra, slik at det vokser seg sterkt, sunt og glansfullt.
Fri for kunstige fargestoffer og smaker.
Ta to teskjeer (10 ml) per dag, enten direkte eller blandet med din favoritt juice eller drikke.
Veil.pris kr. 459,00
Din pris kr. 449,00

Fountain The Super Green Molecule - 03, 240ml

Fountain The Super Green Molecule - 03, 240ml
kr. 359,00
Fountain Green Molecule er et kost-og skjønnhetstilskudd som tilbyr næringsstoffer for helse og skjønnhet i flytende format. Green Molucule etterfyller og øker antall røde blodceller ved hjelp av klorofyll slik at mer oksygen tilføres blodet og som igjen bidrar til rensing av kroppen og fjerning av giftige fremmedstoffer. Den unike biotilgjengeligheten til hvert Fountain­-tilskudd gjør at alle ingrediensenes unike fordeler lett kan tas opp i kroppen, noe som sikrer best mulig resultat i en enkel dagsdose. Fountain - The Super Green Molecule er et flytende, konsentrert skjønnhet-supplement formulert med alfalfa klorofyll, tare og hyaluronsyre matrise for en kontinuerlig energioverføring inn i blodsirkulasjonen din. Fri for kunstige fargestoffer og smaker. Ta en teskje (5 ml) per dag, enten direkte eller blandet med din favoritt juice eller drikke. Dette produktet er søtet med naturlig Xylitol, som også bidrar til bedre tannhelse.
Veil.pris kr. 369,00
Din pris kr. 359,00

Fountain The Geek Molecule - 06, 240ml

Fountain The Geek Molecule - 06, 240ml
kr. 419,00
Fountain The Geek Molecule for deg som vil øke konsentrasjonen og fokus. Et skjønnhetstilskudd i flytende format med naturlige ingredienser som vil bidra til å øke hjernens makt ved å støtte kognitiv funksjon og mental utholdenhet. Formulert med sink, Gotu Kola og Hyaluronsyre er dette et konsentrert kosttilskudd for skjønnhet og helse,der sink bedrer konsentrasjonen og Gotu Kola skal forbedre intelligens og hukommelse. Hyaluronsyre vil i tillegg bekjempe urenheter i huden og gi en mer ungdommelig glød.
Fri for kunstige fargestoffer og smaker. Ta en teskje (5 ml) per dag, enten direkte eller blandet med din favoritt juice eller drikke. Skal ikke blandes med meieriprodukter. Dette produktet er søtet med naturlig Xylitol, som også bidrar til bedre tannhelse. Passer for voksne kvinner og menn.
Veil.pris kr. 499,00
Din pris kr. 419,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten