Fountain

Du er her: iGlow » Produkter » Fountain
Helsekostprodukter for sunn kropp, fin hud og glansfullt hår!

Fountain The Beauty Molecule - 01, 240ml

Fountain The Beauty Molecule - 01, 240ml
kr. 419,00
Fountain The Beauty Molecule er et skjønnhetstilskudd som hemmer hudens aldringsprosess og gir deg en mer ungdommelig glød samtidig som du forbedrer huden sin elastisitet. Et tilskudd for helse og skjønnhet i flytende format, formulert med vannløselig reservatrol som gir maksimal absorbering i kroppen, og vegansk hyaluronsyre som er velkjente ingredienser fra skjønnhetsindustrien. Studier har vist at Reservatrol har positiv effekt på kaloribegrensning, er en sterk antioksidant, virker betennelsesdempende og fremmer normal celledeling. Vegansk Hyaluronsyre bidrar til å gi fuktighet til huden og motvirker rynker og fine linjer.

Kun én teskje hver dag. Dette er et supert kosttilskudd for vitalitet og skjønnhet!
Fri for kunstige fargestoffer og smaker. Ta en teskje (5 ml) per dag, enten direkte eller blandet med din favoritt juice eller drikke. Skal ikke blandes med meieriprodukter. Dette produktet er søtet med naturlig Xylitol, som også bidrar til bedre tannhelse og har en smak av granateple. Passer for voksne kvinner og menn.
Veil.pris kr. 499,00
Din pris kr. 419,00

Fountain The Geek Molecule - 06, 240ml

Fountain The Geek Molecule - 06, 240ml
kr. 419,00
Fountain The Geek Molecule for deg som vil øke konsentrasjonen og fokus. Et skjønnhetstilskudd i flytende format med naturlige ingredienser som vil bidra til å din kognitive funksjon og mental utholdenhet. Formulert med sink, Gotu Kola og Hyaluronsyre er dette et konsentrert kosttilskudd for skjønnhet og helse, der sink bedrer konsentrasjonen og Gotu Kola skal forbedre intelligens og hukommelse. Hyaluronsyre bidrar til å glatte huden og opprettholde fuktigheten, i tillegg til å bekjempe urenheter og gi en mer ungdommelig glød.
Fri for kunstige fargestoffer og smaker. Ta en teskje (5 ml) per dag, enten direkte eller blandet med din favoritt juice eller drikke. Skal ikke blandes med meieriprodukter. Dette produktet er søtet med naturlig Xylitol, som også bidrar til bedre tannhelse. Passer for voksne kvinner og menn.
Veil.pris kr. 499,00
Din pris kr. 419,00
Salg -50%
kr. 209,50
InstagramFacebookVisaklarnabringposten