Håndkrem

Du er her: iGlow » Produkter » Håndkrem
Ta vare på hendene med en god håndkrem

Elizabeth Arden, Skin Protectant - Eight Hour Cream, 50ml

Elizabeth Arden, Skin Protectant - Eight Hour Cream, 50ml
kr. 189,00
Elizabeth Ardens prisvinnende hudpleieklassiker som lindrer, gjenoppretter og beroliger sprukken, tørr og solbrent hud i opptil 8 timer. Eight Hour Cream behandler ruhet, rødhet, små sår, rifter og mindre hudirritasjoner. Har anti-inflammatorisk fordeler. Kan brukes bl.a. i ansiktet, på hendene og neglebånd, albuer og føtter. I tillegg kan den brukes på en rekke andre områder som å gi ekstra glans til ben, lepper og øyelokk og er hemmeligheten til makeupartister over hele verden.


Påfør med fingertuppene der det trengs. Unngå kontakt med øynene.
Veil.pris kr. 229,00
Din pris kr. 189,00

Hand Chemistry Heel Hydration Complex, 100ml

Hand Chemistry Heel Hydration Complex, 100ml
kr. 229,00
Hjelp til tørr og hard hud til hender, føtter og albu. Unik krem, som i motsetning til tradisjonelle kremer, fokuserer på å fjerne hard hud med en innovative formel som gjeninnfører fuktigheten til tørr og sprukket hud lokalt. Rebalanserer også under overflaten slik at den skal gi varig forbedring. Hand Chemistry Heel Hydration Complex inneholder ingen syrer og ingen peeling. Kremen fokuserer utelukkende på å reparere sprukket hud og for å holde hender, føttene, albuer og andre områder fri for hard og tørr hud.
Veil.pris kr. 259,00
Din pris kr. 229,00
Salg -30%
kr. 160,30

Hand Chemistry Extreme Hydration Concentreate, 100ml

Hand Chemistry Extreme Hydration Concentreate, 100ml
kr. 249,00
En ultra-konsentrert fuktighetsgivende håndkrem som inneholder fem aktive ingredienser fra marine-og plantekilder som gir dyp og varig fuktighet til huden, og tilbyr dramatisk synlig teksturforbedringer. Extreme Hydration Concentreate er den perfekte frelser for tørre hender og er også perfekt å bruke i perioder med kaldt vær siden den bidrar til å skape en barriere for å beskytte huden mot miljøet. Påfør jevnt over rengjorte hender morgen og kveld i 10 dager. Senere brukes den etter behov.
Hand Chemistry Extreme Hydration Concentreate har en 360 graders tilnærming til ekstrem hydrering. Den har en høy fuktighetsgivende og regenererende effekt, og har vist en enorm synlig forskjell på huden tekstur i løpet av noen dager.
Veil.pris kr. 299,00
Din pris kr. 249,00
Salg -30%
kr. 174,30

EcoTools Bamboo Moisture Gloves

EcoTools Bamboo Moisture Gloves
kr. 59,00
Deilige spa-hansker perfekt til hjemmebruk. EcoTools Bamboo Moisture Gloves er laget av ultramykt bambusstoff for å behandle tørr og sprukken hud og etterlater deg med silkemyke hender. For bruk: Smør inn rene hender med en rik fuktighetskrem, ta på hanskene og la sitte noen timer eller over natten. Kan vaskes og brukes flere ganger.
Veil.pris kr. 69,00
Din pris kr. 59,00

Weleda Mini Skin Food & Pomegranate Hand Gift Tube

Weleda Mini Skin Food & Pomegranate Hand Gift Tube
kr. 129,00
Gavepakning fra Weleda med Skin Food og Pomegranate Hand Cream. To kremer som tilfører dyptvirkende fuktighet fra topp til tå. Skin Food kan brukes til hender, albu, føtter og andre steder hvor huden er tørr. Pomegranate Hand Cream er en hudfornyende håndkrem som tilfører næring og fukt til tørre og sprukne hender. Kjempefin som gave!
Veil.pris kr. 149,00
Din pris kr. 129,00

Weleda Skin Food Tin, 75ml

Weleda Skin Food Tin, 75ml
kr. 199,00
Hudkrem i en lekker gavepakningfra Weleda Pomegranate-serie. Inneholder oppstrammende-og næringsrike oljer fra granateple. Gjør huden myk og smidig. Perfekt som gave!
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 199,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten