Hand Chemistry

Du er her: iGlow » Produkter » Hand Chemistry
Hånd-og fotkrem for ekstrem tørr hud

Hand Chemistry Heel Hydration Complex, 100ml

Hand Chemistry Heel Hydration Complex, 100ml
kr. 229,00
Hjelp til tørr og hard hud til hender, føtter og albu. Unik krem, som i motsetning til tradisjonelle kremer, fokuserer på å fjerne hard hud med en innovative formel som gjeninnfører fuktigheten til tørr og sprukket hud lokalt. Rebalanserer også under overflaten slik at den skal gi varig forbedring. Hand Chemistry Heel Hydration Complex inneholder ingen syrer og ingen peeling. Kremen fokuserer utelukkende på å reparere sprukket hud og for å holde hender, føttene, albuer og andre områder fri for hard og tørr hud.
Veil.pris kr. 259,00
Din pris kr. 229,00
Salg -30%
kr. 160,30

Hand Chemistry Extreme Hydration Concentreate, 100ml

Hand Chemistry Extreme Hydration Concentreate, 100ml
kr. 249,00
En ultra-konsentrert fuktighetsgivende håndkrem som inneholder fem aktive ingredienser fra marine-og plantekilder som gir dyp og varig fuktighet til huden, og tilbyr dramatisk synlig teksturforbedringer. Extreme Hydration Concentreate er den perfekte frelser for tørre hender og er også perfekt å bruke i perioder med kaldt vær siden den bidrar til å skape en barriere for å beskytte huden mot miljøet. Påfør jevnt over rengjorte hender morgen og kveld i 10 dager. Senere brukes den etter behov.
Hand Chemistry Extreme Hydration Concentreate har en 360 graders tilnærming til ekstrem hydrering. Den har en høy fuktighetsgivende og regenererende effekt, og har vist en enorm synlig forskjell på huden tekstur i løpet av noen dager.
Veil.pris kr. 299,00
Din pris kr. 249,00
Salg -30%
kr. 174,30
InstagramFacebookVisaklarnabringposten