Gillette

Du er her: iGlow » Produkter » Gillette

Gillette Venus Razor Satin Care Sensitive Shave Gel, 2x200 ml

Gillette Venus Razor   Satin Care Sensitive Shave Gel, 2x200 ml
kr. 199,00
Venus Razor Satin Care Sensitive Shave Gel fra Gillette er et sett som inneholder alt man har bruk for til en perfekt barbering. Settet består av en Venus barberhøvel samt to barbergeléer som gjør det lett å oppnå en helt tett barbering. Settet passer spesielt godt til sart og sensitiv hud.

Gillette Venus Razor er har 3 tynne blader som glir lett over huden. Barberhodet er utstyrt med en praktisk blå fuktstripe som tilfører pleie til huden under barbering. Gillette Satin Care Sensitive Shave Gel tilfører masse fuktighet under barbering, så huden etterlates silkemyk. Geléen er fri for parabener.

Ønsker du en glatt og jevn barbering er Venus Razor Satin Care Sensitive Shave Gel fra Gillette det perfekte settet for deg. Du vil få en tett og behagelig barbering, samtidig som huden din blir silkemyk og velpleid.

For best resultat skylles ønsket område med varmt vann i et par minutter før barbering. Skum så Gillette Satin Care Sensitive Shave Gel godt opp på huden før hårene fjernes med Venus høvelen. Skyll så huden med varmt vann.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 199,00

Gillette Fusion Proglide Flexball Razor

Gillette Fusion Proglide Flexball Razor
kr. 299,00
Gillette Fusion Proglide FlexBall Razor er en barberhøvel som gir en tett og komfortabel barbering. De forbedrede barberbladene glir lett over huden med maksimal kontakt slik at den tar tak i hver enkelt hår. Resultatet er en perfekt barbering og en silkemyk finish.
Proglide FlexBall Razor er laget med et fleksibelt skjærehode som sikrer en perfekt barbering. De 5 ultra tynne bladene følger enkelt ansiktskonturene og setter minimalt press på huden. Barberehodet kommer også med en nydesignet presisjonstrimmer og en stripe som gir en fuktighetsgivende barbering. Pakken inkluderer en barberhøvel og to ekstra barberblader. Bladene kan da bli erstattet med alle Gillette Fusion barberblader.

Fusion Proglide Flex Ball Razor Gillette er det perfekte valget for deg hvis du ha en jevn, tett barbering. Fjerner effektivt, men skånsomt hår uten å gi rødhet og irritasjon.
Veil.pris kr. 399,00
Din pris kr. 299,00

Gillette Simply Venus 2, 4 stk

Gillette Simply Venus 2, 4 stk
kr. 79,00
Gillette Simply Venus 2 er en 4 pakning engangsbarberhøvler med 2 blader som er utviklet for å gi en tett og komfortabel barbering. Utstyrt med et dråpeformet håndtak, som gir god kontroll og barberblad som kommer med et fuktighetsgivende element, som inkluderer vitamin E. Det gjør at bladene er så skånsom mot huden som mulig.
Veil.pris kr. 99,00
Din pris kr. 79,00

Gillette Satin Care Shave Gel, Avocado Twist, 200ml

Gillette Satin Care Shave Gel, Avocado Twist, 200ml
kr. 99,00
Satin Care Avocado Twist er en barbergelé som gir deg silkemyk hud, og sikrer en glatt og behagelig barbering. Geléen gør det mulig for barberbladet å gli lett over huden, noe som minimerer risikoen for rifter og snittsår. Resultatet er en lekker, silkemyk hud hver gang.

Satin Care Avocado Twist er formulert med olie fra eukalyptusblad, som gir en nydelig og frisk opplevelse. Barbergeléen har en også en skjønn duft av aloe, jasmin og roser.


For at oppnå glattest mulig barbering skal du først vaske hårene i varmt vann i 2-3 minutter. Påfør så Satin Care Avocado Twist og la geléen skumme opp. Du kan nå annvende din barberhøvel til en enkel og behagelig barbering.
Veil.pris kr. 129,00
Din pris kr. 99,00

Gillette Fusion Power, 4 cartridges

Gillette Fusion Power, 4 cartridges
kr. 179,00
Gillette Fusion Power, 4 cartridges er 4 refillbarberblad som har fem tettsittende blad for en enda bedre barbering. Bladene fordeler trykket på huden og gir en tettere, mer behagelig barbering enn før.
Veil.pris kr. 199,00
Din pris kr. 179,00

Gillette Shaving Foam Regular, 200ml

Gillette Shaving Foam Regular, 200ml
kr. 49,00
Gillette Shaving Foam er et mildt barberskum for normal hud. Skaper et rikt, tykt skum som gir en tett og behagelig barbering. Lett å skylle bort. Gjør huden myk og smidig.
Veil.pris kr. 59,00
Din pris kr. 49,00
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten