GHD

Du er her: iGlow » Produkter » GHD
GHD

GHD er verdenskjent for sine effektive og praktiske stylingverktøy. Rettetengene er av høyeste kvalitet og kommer med garantimerking. Husk å beskytte håret ditt mot skader fra varmen - bruk et stylingprodukt fra GHD som beskytter håret. GHD Final Fix Hairspray sørger for at frisyren holder hele dagen.


ghd Style, Heat Protect Spray 120ml

ghd Style, Heat Protect Spray 120ml
kr. 229,00
Heat Protect Spray beskytter håret ditt mot varmeskader fra føner, rettetenger og krølltenger. Super og ideell til ditt daglige stylingbehov. Brukes i håndkletørt hår før styling, eller spray lett i tørt hår før bruk av varme apparater. Spray lagvis for best resultat. Kan brukes sammen med andre stylingprodukter.
Din pris kr. 229,00

ghd Style Final Fix Hairspray, 400ml

ghd Style Final Fix Hairspray, 400ml
kr. 229,00
Ghd Final Fix Hairspray holder frisyren på plass med kraftig hold, samtidig som den bevarer en myk og naturlig look. Motvirker frizz som følge av endringer i luftfuktigheten. Formulert med ghd sitt system for varmebeskyttelse samt pleiende ingredienser som beskytter håret mot slitasje ved hårføning, varmestyling og fra omgivelsene. Velegnet for alle hårtyper. Spray i tørt hår.
Din pris kr. 229,00

ghd Style Root Lift Spray, 100ml

ghd Style Root Lift Spray, 100ml
kr. 229,00
Stylingspray som gir rikelig med volum helt inn til røttene og sikrer frisyren fra å klappe sammen. ghd Style Root Lift Spray gir et fyldig og vektløs resultat. Spray i håndkletørt hår og style som vanlig. Bruk en rundbørste for best resultat. Kan også påføres i tørt hår for oppfriskning og ekstra volum.
Din pris kr. 229,00
Salg -35%
kr. 148,85

ghd Style - Straight & Smooth Spray, 120ml

ghd Style - Straight & Smooth Spray, 120ml
kr. 249,00
Glattende hårspray fra ghd som kontrollerer krus og uregjerlig hår. Straight & Smooth Spray har en lett formel som gjør håret glatt og glansfullt uten å tynge ned. Inneholder også ghds unike varmebeskyttelses-system og kan derfor brukes i forbindelse med varmestyling. Brukes i fuktig hår før føning eller for å avkruse tørre lokker før styling.
Din pris kr. 249,00

ghd Max - Professional Styler

ghd Max - Professional Styler
kr. 1 899,00
Styling-verktøy fra ghd som er perfekt til deg som har langt hår og/eller kraftig, naturlig fall. Max - Professional Styler har bredere varmeplater som gjør oppgaven med å style håret ditt raskere og enklere. Styleren gir ypperlig ytelse ved hjelp av avanserte varmesensorer, som styrer stylingtemperaturen og holder den jevn på optimale 185 °C fra rot til tupp. Rettetangen har en renlinjet utforming med rund sylinder slik at den ikke lugger under bruk, og kan brukes både til glatting av hår, og lage perfekte krøller og bølger. Stylingen går derfor raskt og greit, og du får en enklere hverdag. Med universalspenning kan du skape kreative frisyrer uansett hvor i verden du måtte befinne deg, og det beskyttende dekselet over platene gir deg trygghet når du er på farten. En ekstra sikkerhetsforanstaltning er den automatiske avstengingen som slår av rettetangen etter 30 minutter uten bruk, slik at du kan føle deg trygg. Dette er den den ultimate styleren for å rette håret, lage krøller, vipper & bølger samtidig som den gir en flott, glansfull og salong-verdig finish til håret.
Din pris kr. 1 899,00
SALG -20%
kr. 1 519,20
VippsVisaklarnapostenbring