Fudge

Du er her: iGlow » Produkter » Fudge
FUDGE

Fudge tror på styling uten grenser. Her får du hårpleie og styling, som holder håret på sitt beste gjennom hele dagen. Prøv bestselgeren Fudge Clean Blonde, som effektivt tar bort gule toner og nøytraliserer blondt hår.


Fudge Salt Spray, 150 ml

Fudge Salt Spray, 150 ml
kr. 179,00
Fudge Salt Spray gir medium hold og ekstra volum til kjedelig hår. Beskytter mot UV-skader samtidig som den styrker og pleier håret. Inneholder provitamin B og dufter herlig av mango og kokus. parabenfri. Passer til alle hårtyper. Spray lett i vått hår ved hårroten. Du kan også friske opp frisyren ved å ta i tørt hår. Style and Go. Flasken har en låsemekanisme som gjør det trygt å ta med i vesken.
Veil.pris kr. 219,00
Din pris kr. 179,00
SALG -20%
kr. 143,20

Fudge Blow Dry Putty, 75ml

Fudge Blow Dry Putty, 75ml
kr. 149,00
Blow Dry Putty fra Fudge er det perfekte verktøy til føning for å gi ekstra volum og er fantastisk når du skal tilføre krøller eller rett hår struktur og definisjon. Fudge Hair Putty er formulert med bl.a. hydroliseret hveteprotein som gjenopbygger skader på håret, mens naturlig Carnauba-voks bidrar til hold og tekstur. Konsistensen er myk, kremet og enkel å jobbe med, mens duften er diskret og søtlig. Fudge Blow Dry Putty er inneholder ikke parabener, den sitter lett i håret og har medium hold. Tynt hår vil føles fyldigere og tykkere og vanligvis tykt hår vil få fantastisk volum. Dine lokker vil også bli lettere å style.

Påfør en liten mengde av nyvasket, fuktig hår og føn tørt til ønsket frisyre. Du kan også bruke Fudge Blow Dry Putty som et sluttprodukt for å gi ekstra definasjon til frisyren din. Passer til alle hårtyper.
Veil.pris kr. 199,00
Din pris kr. 149,00
Salg -25%
kr. 111,75
VippsVisaklarnapostenbring