Fotpleie

Du er her: iGlow » Produkter » Fotpleie

Scholl Velvet Smooth Roller Heads, 2 stk

Scholl Velvet Smooth Roller Heads, 2 stk
kr. 229,00
Velvet Smooth Roller Heads fra Scholl er en eske med to rullehoder, en skånsom ´Soft Touch´ fotfil og en grov ´Extra Coarse´ fotfil. De to rullehodene fjerner hard hud fra føttene slik at de etterlates silkemyke og velpleide.
Passer til Scholl sin populære Velvet Smooth Fotfil
Veil.pris kr. 269,00
Din pris kr. 229,00

Scholl Velvet Smooth Fotfil

Scholl Velvet Smooth Fotfil
kr. 499,00
Scholl Velvet Smooth er en eletrisk fotfil som fjerner uønsket hard hud på føttene. Den er enkel å bruke med et ergonomisk tilpasset håndtak. På minutter kan du kvitte deg med hard hud uten å skade de friske hudlagene, og føttene dine blir silkemyke og velpleide.
Velvet Smooth fotfil har et avtagbart rullehode med mikrofine diamantkrystaller, som sikrer enkel fjerning av liktorner og hard hud. Den har også et innebygget sikkerhetsstopp hvis filen trykkes for hardt mot huden.

Drømmer du om silkemyke føtter, er Velvet Smooth Fotfil fra Scholl en absolut musthave for deg. Dette er en effektiv fotfil som gir tydelige resultater allerede etter en gangs brug.

Slå på din fotfil, og rull den forsiktig over ønsket område på helt tørr hud. Bruk filen med et lett til mellomstort trykk og jevne bevegelser. Gjenta regelmessig for et optimalt resultat.

Filen kan også anvendes mot hard hud på hendene.

For at rengjøre rullen skal den fjernes fra apparatet, og skylles i rennede vann. Tørk deretter av med en ren klut. Det er anbefalet å bytte rullefilen etter ca. 12 behandlinger.


Inneholder en Velvet Smooth, et rullehode, et cover og fire AA-batterier.
Veil.pris kr. 549,00
Din pris kr. 499,00
SALG -20%
kr. 399,20

Bodytox Lavender Sleep Patches, 2 stk

Bodytox Lavender Sleep Patches, 2 stk
kr. 99,00
Beroligende fotbehandling som bidrar til en naturlig utrensning av kroppen. Bodytox Lavender Sleep Patches støtter kroppens egen evne til at fjerne giftstoffer, samt har en beroligende og avslappende virkning. Ideelle å bruke til å skape en bedre nattesøvn.

Beriket med turmalin - en naturlig mineral som varmer føttene med 2 grader slik at blodsirkulasjonen øker og giftstoffer blir lettere utskilt. I tillegg inneholder fotplastrene lavendelolie som virker avslappende på kroppen slik at nattesøvnen forbedres.

Fest Bodytox Lavender Sleep Patches på føttene før du går i seng. Anvend 1 plaster til hver fot ved hjelp av det medfølgende zoneterapidiagramet for å målrette behandlingen. Plasser fotplastrene horisontalt under begge fotsåler og press dem godt fast. La plastrene sitte over natten og fjern dem neste morgen. De vil da ha mørke områder som indikerer utskillelsen av giftstoffer.
Din pris kr. 99,00

Bodytox Detox Foot Patches, 2 stk

Bodytox Detox Foot Patches, 2 stk
kr. 99,00
Detox Foot Patches fra Bodytox inneholder to fotplaster som bidrar til en naturlig utrenskning og fjerning av toksiner og giftstoffer. Fotplastrene er beriket med med turmalin som er et naturlig mineral som varmer opp føttene med to grader og øker blodsirkulasjonen slik at giftstoffene bedre kan utskilles. I tillegg inneholder palstrene tre-eddik som effektivt fjerner toksiner fra kroppen og bynke-ekstrakt som har en lindrende effekt. Plastrene stimulerer kun akupressurpunktene på føttene og fungerer som en svamp som absorberer urenheter. Påfør ett plaster horisontalt på hver fotsåle før du går til sengs og press dem godt fast. Følg diagrammet på vedlegget. La plastrene virke over natten og fjern dem neste morgen. Plastrene vil ha mørke områder som indikerer utskillesen av giftstoffer. Efter 3 dager vil du merke virkningen, men anvend gjerne fotplastrene hver natt i 6-14 dage for maksimalt resultater. NB! Drikk minimum 1.5 liter vann daglig for optimal utskillelse av toksinene.
Din pris kr. 99,00

Baby Foot Moisture Foot Cream - Extra Rich, 80g

Baby Foot Moisture Foot Cream - Extra Rich, 80g
kr. 149,00
Baby Foot Moisture Foot Cream - Extra Rich er en fotkrem med shea butter som motvirker tørrhet og irritasjon.
Den trenger dypt inn i huden for å gi fuktighet slik at du får silkemyke og smidige føtter. Fotkremen forebygger oksydering i huden, og opprettholder hudens elastisitet og smidighet samtidig som den har en anti-aging effekt.

For best resultat brukes kremen på føttene over natten, slik at du våkner opp med nydelig myke føtter morgenen etter.

Baby Foot Moisture Foot Cream er formulert med tre spesielle ingredienser for å gi føttene dine den beste behandlingen: Shea butter som trenger dypt inn i huden for å tilføre fuktighet og for å bevare vannet i huden. Vitamin E kapsel som forebygger oksydering, bevarer hudens elastisitet og gir en anti-aging effekt. Blomsterekstrakt som holder huden sunn og lindrer irritasjon.
Din pris kr. 149,00
SALG -20%
kr. 119,20

Weleda Mini Skin Food & Pomegranate Hand Gift Tube

Weleda Mini Skin Food & Pomegranate Hand Gift Tube
kr. 129,00
Gavepakning fra Weleda med Skin Food og Pomegranate Hand Cream. To kremer som tilfører dyptvirkende fuktighet fra topp til tå. Skin Food kan brukes til hender, albu, føtter og andre steder hvor huden er tørr. Pomegranate Hand Cream er en hudfornyende håndkrem som tilfører næring og fukt til tørre og sprukne hender. Kjempefin som gave!
Veil.pris kr. 149,00
Din pris kr. 129,00

SunSpa Tørrbørste

SunSpa Tørrbørste
kr. 99,00
Tørrbørste fra SunSpa som gir huden det perfekte grunnlag før selvbruning og etterlater den med en sunn og ungdommelig glød. Børsten fjerner tørr hud og døde hudceller som kan tette porene, samtidig som den får fart på cellefornyelsen. Det er flere fordeler av å bruke en tørrbørste da denne gjør mer enn bare å eksfoliere huden. Ved bruk vil huden føles mykere og glattere, den kan redusere hevelser og cellulitter over tid, styrke immunforsvaret, stramme opp huden for å forebygge for tidlige aldringstegn, forbedre muskelkvaliteten, stimulere blodsirkulasjonen og bidra til bedre fordøyelse. Bruk: Børst på tørr hud, fra topp til tå før du dusjer eller bader. For best resultat kan du starte ved føttene og jobbe deg oppover. Børst så fra hendene og opp armene mot skuldrene. På brystet bør du bevege børsten oppover. Det er viktig å bruke liten kraft der huden er tynn, mens du fint kan skrubbe hardt og skikkelig der den er tøffere, som under fotsålene. Hele prosessen tar omtrent 15 minutter, og du bør faktisk tørrbørste hver dag, og aller helst om morgenen. Vær forsiktig med å børste sart, skadet eller sår hud. Etter du har tørrbørstet og dusjet må du sørge for å tilføre masse fuktighet. Såpe og varmt vann tørker ut huden, så tilfør alltid rikelig med fukt etter en dusj eller et bad. Kan også brukes til våtbørsting med dusjgelé eller såpe.
Din pris kr. 99,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten