Fet hud

Du er her: iGlow » Produkter » Fet hud

Skin Tech Purifying Pro Cream, 50ml

Skin Tech Purifying Pro Cream, 50ml
kr. 599,00
Purifying PRO er en super nyhet fra Skin Tech som gir daglig pleie av fet hud med tendens til akne. Den kan også brukes forebyggende og for å vedlikeholde etter medisinske behandlinger mot akne (peeling, laser, etc.)
Den unike sammensetningen av aktive ingredienser kontrollerer hudens oljeproduksjon og klarner huden ved å rense porene. Aktive ingredienser er glykolsyre, Retinyl Palmitate, Vitamin E og Tea tree oil. Purifying PRO har lett eksfolierende egenskaper. I tillegg øker den tykkelsen og motstandsdyktigheten på dermis uten å irritere huden og tette porene.
Dermatologisk testet, parabenfri, spesielt utviklet for fet hud og kan brukes i alle aldre og til enhver hudtone. Brukes over hele ansiktet om morgenen, for så å påføre på problem-områder om kvelden.
Veil.pris kr. 680,00
Din pris kr. 599,00

glo-therapeutics Refining Mask, 50ml

glo-therapeutics Refining Mask, 50ml
kr. 429,00
glo-therapeutics Refining Mask er en oljeabsorberende ansiktsmaske som renser og beroliger hud-irritasjoner. Den reduserer også størrelsen på porer og forbedrer hudstrukturen. Anbefales for: Fet, kombinasjons- og aknehud. Bruk: Påfør et jevnt lag over ansiktet etter rengjøring og toning, opp til 3 ganger pr uke. Etter 10 minutter fjernes masken med varmt vann. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 450,00
Din pris kr. 429,00
Salg -20%
kr. 343,20

bareMinerals Mineral Veil, Illuminating, 9g

bareMinerals Mineral Veil, Illuminating, 9g
kr. 299,00
Mineral Veil illuminating er den ultimate finish som smelter inn i huden og tilfører mykhet og glatthet. Minimerer porer og absorberer olje og blankhet. Brukes over makeup som den siste finish eller alene for å få en gjennomsiktig overflate. Gir en fanstastisk glød og et 'airbrushed' sluttresultat.
Veil.pris kr. 379,00
Din pris kr. 299,00

glo-therapeutics Clear Complexion Pads, 50 pads

glo-therapeutics Clear Complexion Pads, 50 pads
kr. 429,00
Pads som fjerner overflødig fett og inneholder 5 % Salisylsyre. Clear Complexion Pads penetrerer effektivt og peeler huden for å forbedre hudstrukturen. Anti-inflammatoriske ingredienser som gir mindre irritasjon på huden. Anbefales for: Fet og akne-hud. Bruk: Etter rens dras padsen lett over ansiktet slik at væsken får penetrert i porene. Følg opp med serum eller krem etter behov. Kan brukes 2 ganger daglig om det er nødvendig. Lukk krukken godt etter bruk. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 450,00
Din pris kr. 429,00
Salg -20%
kr. 343,20

Ole Henriksen Truth Sugar Glow Polishing Mask, 100g

Ole Henriksen Truth Sugar Glow Polishing Mask, 100g
kr. 529,00
Ole Henriksen Truth Sugar Glow Polishing Mask er en dyptvirkende og eksfolierende ansiksmaske som gir deg en glødende hud. Den renser, lysner og jevner ut huden samtidig som den sliper vekk døde hudceller. Formulert med noen av naturens fineste eksfolieringsingredienser, sukker og granateplefrø som polerer bort døde hudceller, gjenskaper hudens struktur og gir næring. Beroligende honning etterlater huden myk og smidig. Inneholder også nyperose, mandarin og gresskarekstrakter som tilfører huden vitamin C og omega 3 og 6, for å rense, lysne og øke utstrålingen. Har en nydelig duft dom gir energi til sansene. Passer til alle hudtyper! Påfør masken på renset, fuktig hud i 5-10 minutter og massér deretter med varmt vann i 30 sekunder. Skal vaskes av. Brukes morgen eller kveld, 3-4 ganger i uken.
Veil.pris kr. 595,00
Din pris kr. 529,00

glo-therapeutics Oil Free Moisturizer, 50ml

glo-therapeutics Oil Free Moisturizer, 50ml
kr. 399,00
glo-therapeutics Oil Free Moisturizerer er formulert med en miks av planteekstrakter og essensielle fuktighetsgivere som gir lett fuktighet. Etterlater huden silkemyk. Anbefales for: Normal, fet, kombinasjonshud. Bruk: Påføres huden etter rengjøring og toning. Et lag serum vil forsterke behandlingen.
Veil.pris kr. 430,00
Din pris kr. 399,00
Salg -20%
kr. 319,20

BareMinerals i.d. Matte Foundation SPF15, Golden Tan 6gr.

BareMinerals i.d. Matte Foundation SPF15, Golden Tan 6gr.
kr. 329,00
Din favoritt bareMinerals foundation med en nydelig matt finish. Elsket av kvinner over hele verden og er blitt en prisvinner i en årrekke. Denne banebrytende formelen med silkemyke mineraler gir en naturlig, matt finish hele dagen. Glatter og minimerer porer og rynker slik at huden ser feilfri ut. Passer til normal til fet hud.
Veil.pris kr. 489,00
Din pris kr. 329,00

glo-therapeutics Oil Control Emulsion, 60ml

glo-therapeutics Oil Control Emulsion, 60ml
kr. 359,00
glo-therapeutics Oil Control Emulsion er en lett formula som kombinerer antioksidanter, anti-bakterielle agenter og fuktgivere. Fjerner uønsket fettglans og virker lett hydrerende. Anbefales for: Normal, fet, kombinasjons-hud, aknepreget, tilstoppet, ubalansert hud. Bruk: Påføres huden etter rengjøring og toning. Et lag serum vil forsterke behandlingen. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 390,00
Din pris kr. 359,00
Salg -20%
kr. 287,20

Models Own Face Base - Mattifying, 30ml

Models Own Face Base - Mattifying, 30ml
kr. 169,00
Primer fra Models Own. Face Base - Mattifying vil øyeblikkelig redusere glans og gi en matt finish til huden din, samtidig som den skaper en feilfri base for din sminke. Påfør denne olje-frie, fuktighetsgivende primeren før foundation for et perfekt resultat som varer hele dagen. Egner seg spesielt godt for fet og oljet hud.
Veil.pris kr. 169,00
Din pris kr. 169,00
Salg -20%
kr. 135,20

Ole Henriksen Power Peel, 3-trinns SPA-behandling

Ole Henriksen Power Peel, 3-trinns SPA-behandling
kr. 639,00
Power Peel er en 3-trinns peeling-og ansiktsbehandling som gir deg glatt og glødende hud. Behandler og reduserer rynker, glatter ut hudens tekstur, reverserer hyperpigmentering og solskader til en jevnere hudtone. Etter bare en gangs bruk vil du merke forskjell - du får du en strålende, ungdommelig glød.
Inneholder:
6 pakker med Almond Polish, 3gr.
6 pakker med Lemon Strip, 3gr.
6 pakker med Chamomile Comfort, 3gr.
Veil.pris kr. 695,00
Din pris kr. 639,00
SALG -20%
kr. 511,20

glo-therapeutics Purifying Tonic, 200ml

glo-therapeutics Purifying Tonic, 200ml
kr. 299,00
glo-therapeutics Purifying Tonic er en balanserende, anti-bakteriell tonic med kraftig antioksidant-effekt. Anbefales for: Normal, fet, kombinasjons-hud, aknepreget, tilstoppet og ubalansert hud. Bruk: Etter rengjøring av huden, påfør tonic med bomull og stryk lett over ansiktet. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 325,00
Din pris kr. 299,00
Salg -20%
kr. 239,20

Skin Tech Purigel, 50ml

Skin Tech Purigel, 50ml
kr. 599,00
Avansert gele som behandler uren hud og akne. Purigel øker tilhelingsprosessen ved utbrudd av uren hud, har en dempende virkning på kløe og irritasjon, samt mykgjørende effekt på huden. Demper og effektivt forebygger uren og fet hud. Renser og lukker porene dine samtidig som den forbedrer hudfornyelsen på grunn av regelmessig peeling av døde celler. Purigel er fin å bruke dersom man er plaget med blank, uren eller fet hud med store porer og uren hud etter barbering. Gelen bidrar til å kontrollere talgproduksjonen og klarner huden ved å rense porene. Purigel inneholder også anti-inflammatoriske egenskaper og passer for akneutsatt og fet hud, samt hud med tendenser til akne og hudormer. Passer også som vedlikehold etter aknebehandlinger i klinikk.Bruk om morgenen på renset hud over ønsket område. Om nødvendig kan Purigel påføres flere ganger daglig.
Veil.pris kr. 680,00
Din pris kr. 599,00

Skin Tech Purifying Cream, 50ml

Skin Tech Purifying Cream, 50ml
kr. 599,00
Avansert anti-acne krem som demper og effektivt forebygger tilstoppet hud. Skin Tech Purifying Cream inneholder glycolsyre som har eksfolierende effekt og aktive ingredienser som forebygger dannelsen av uren hud og stimulerer produksjonen av collagen. Denne kremen passer perfekt til de som er plaget med hormonell acne og hyppige utbrudd, samtidig som den hjelper fet hud med store porer. Påfør på renset hud om morgenen og om kvelden kun på problemområder. Purifying Cream skal kun brukes som kur (ikke lenger enn 8 uker av gangen), hvorpå man tar en pause og går over til å bruke Purifying Pro. Dette skyldes ingrediensen Triclosan som jobber direkte mot aknebakterien og har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper. Resistens kan oppstå ved langvarig bruk av denne ingrediensen. Kremen inneholder blant annet også tetreolje (Tea Tree Oil),

Vitamin E og Glykolsyre, som eksfolierer, stimulerer helingsprosessen, virker antiinflammatorisk og

beroligende på huden.
Veil.pris kr. 680,00
Din pris kr. 599,00

bareMinerals Blemish Remedy Mattifying Prep Gel, 30ml

bareMinerals Blemish Remedy Mattifying Prep Gel, 30ml
kr. 299,00
Få en matt finish på din makeup med BareMinerals Blemish Remedy Mattifying Prep Gel. Glir lett på huden og forbereder huden for sminke slik at du oppnår et profesjonelt og jevnt resultat. Er formulert for å absorbere overflødig olje uten å strippe huden for fuktighet, samt å holde porene rene og urenhetene unna. Inneholder tetreolje og bark fra ospetrær som gjør huden sunnere og renere. I tillegg inneholder den Peptide Complex; en unik kombinasjon av ekstrakt fra serenoa-palmen, reishi-sopp og en spesiell peptide som sammen arbeider med å gjøre huden sunn og frisk.
Veil.pris kr. 459,00
Din pris kr. 299,00

The Original Beautyblender, Blotterazzi

The Original Beautyblender, Blotterazzi
kr. 249,00
Med Blotterazzi fra The Original Beautyblender hører skinnende T-sone fortiden til. Takket være den ultra-flate dråpeformen, matter svampen ikke bare store områder, men også smalere ansiktsområder. Svampen har en struktur av bittesmå porer og er helt sømløs, noe som gjør at den tilpasser seg hudens struktur perfekt. Som den perfekte følgesvenn for reiser kommer Blotterazzi i en fin eske med integrert speil. For en perfekt
finish - uten glans!
Se hvordan du bruker Blotterazzi her.
Veil.pris kr. 249,00
Din pris kr. 249,00

3CE - Back to Baby, Pore Velvet Primer 100g

3CE - Back to Baby, Pore Velvet Primer 100g
kr. 199,00
Reduser synligheten av porer og urenheter med 3CE - Back to Baby, Pore Velvet Primer. Dette er en fløyelsmyk primer for ansikt som glir jevnt på huden, fjerner overflødig olje og etterlater deg med et perfekt utgangspunkt for påføring av sminke. Denne kremaktige formelen tørker med en pudderaktig finish samtidig som den bevarer fuktigheten i huden din. Varer hele dagen.
Veil.pris kr. 199,00
Din pris kr. 199,00

glo-therapeutics Purifying Gel Cleanser, 200ml

glo-therapeutics Purifying Gel Cleanser, 200ml
kr. 329,00
glo-therapeutics Purifying Gel Cleanser er en ikke-komedogenisk (oljefri og vannløselig) og sulfatfri vask som rengjør skånsomt uten at huden taper sin naturlige fuktighet. Tilsatt kraftige antioksidanter og hudregulerende ingredienser. Anbefales for: Normal, fet og kombinasjons-hud. Bruk: Bruk en liten mengde cleanser over ansiktet med våte hender. Masser forsiktig i 60 sekund og fjern forsiktig. Brukes daglig. Les gjerne mer om de aktive ingrediensene og hva de gjør for huden din under fanen produktinformasjon.
Veil.pris kr. 370,00
Din pris kr. 329,00
Salg -20%
kr. 263,20

benefit the POREfessional - Matte Rescue, 50ml

benefit the POREfessional - Matte Rescue, 50ml
kr. 379,00
benefit the POREfessional - Matte Rescue er en lett vannbasert gel som reduserer glans og absorberer overflødig olje i ansiktet ditt, for et naturlig friskt utseende. Formulert med diamantstøv hjelper den med å sikre en jevn, myk hud og reduserer forekomsten av synlige porer.
Veil.pris kr. 379,00
Din pris kr. 379,00

bareMinerals, Blemish Remedy 1gr.

bareMinerals, Blemish Remedy 1gr.
kr. 299,00
Blemish Remedy nøytraliserer rødhet og behandler og dekker ujevnheter. Inneholder ActiveSoil Complex-ingredienser som er betennelsesdempende og talgregulerende slik at fremtidige utbrudd av kviser og urenheter bekjempes. Den nøytrale fargen bidrar til å skjule urenheter, minimere porer og nøytralisere rødhet slik at du oppnår et feilfritt utseende. Børste følger med.
Veil.pris kr. 379,00
Din pris kr. 299,00

bareMinerals i.d. Matte Foundation SPF15, Medium Beige 6gr

bareMinerals i.d. Matte Foundation SPF15, Medium Beige 6gr
kr. 329,00
Din favoritt bareMinerals foundation med en nydelig matt finish. Elsket av kvinner over hele verden og er blitt en prisvinner i en årrekke. Denne banebrytende formelen med silkemyke mineraler gir en naturlig, matt finish hele dagen. Glatter og minimerer porer og rynker slik at huden ser feilfri ut. Passer til normal til fet hud.
Veil.pris kr. 489,00
Din pris kr. 329,00

glo-minerals Matte Finishing Powder

glo-minerals Matte Finishing Powder
kr. 399,00
glo-minerals Matte Finishing Powder gir en langvarig matt overflate og kan brukes etter makeup og etter behov for å absorbere overflødig olje. Ta den med i vesken for å opprettholde en matt hud utover dagen. Formulaen passer alle hudtoner, også voksen hud!
Veil.pris kr. 480,00
Din pris kr. 399,00
Salg -25%
kr. 299,25

Milani Prime Shield Mattifying & Pore-Minimizing Face Primer

Milani Prime Shield Mattifying & Pore-Minimizing Face Primer
kr. 189,00
Primer fra Milani som matter, skjuler og minimaliserer porer slik at du får et glatt og perfekt resultat med din makeup. Er du plaget med blank overflate vil Prime Shield Mattifying være redningen for deg. Prime Shiekd er en fargeløs primer som glir lett over huden og gjør den matt, jevn og feilfri. Brukes før foundation.
Veil.pris kr. 189,00
Din pris kr. 189,00

glo-minerals Blotting Papers, 100 stk

glo-minerals Blotting Papers, 100 stk
kr. 89,00
Blotting Paper er en genial ting å ha i vesken. 100 ark som absorberer olje uten og tilstoppe porer eller ødelegge makeupen. Papirene er laget av Abaca-blader (banaplante fra Filipinene) og tre. Perfekt å ha i vesken får å fjerne overflødig fett i ansiktet!
Veil.pris kr. 115,00
Din pris kr. 89,00
Salg -25%
kr. 66,75
InstagramFacebookVisaklarnabringposten