iGlow - Ofte stilte spørsmål
Dra i den rosa pilen for å sammenligne før og etter. Kundebilde: Hildegunn (@hildegunnsavik).

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

iGlow.no - Publiseringsdato: 28. august 2018.
Under lister vi opp de vanligste spørsmålene knyttet til bruk av iGlow-vippeserumet.

Om du ikke finner det svaret du leter etter kan du scrolle nederst på siden og stille ditt spørsmål i kommentarfeltet. Eller så kan du kontakte oss på chat eller mail 😘

Hvordan bruker man serumet?

Serumet pensles på øyelokket hver kveld, ca 1-3 mm fra vippekanten (rett over vippekanten). Fjern all sminke og sørg for at huden er tørr og ren. Trekk opp penselen og bruk det som er på penselen til begge øynene... La serumet tørke slik at man unngår serum i øynene.
Se video ➚.📽Hvor lenge varer et serum?

Et serum varer vanligvis i ca 3 måneder avhengig av hvor mye du påfører. Det skal ikke mye til for å få effekt. Når du har fått lengre vipper kan du pensle 2-4 ganger i uken for vedlikehold.Når ser jeg resultater?

Effekten kan variere fra person til person, men som regel skal man kunne se forskjell etter ca 3-10 uker. Mange av våre kunder ser raskt resultater, men noen trenger rundt 10-12 uker før resultatene virkelig slår til. Når man har fått lengre vipper bør man pensle 2-4 ganger i uken for å opprettholde lengden.Er det noen bivirkninger med serumene?

Nei. iGlow-serumene er svært skånsomme og milde og har omtrent lik pH-verdi som vann. Serumene er dermatologisk og oftalmologisk testet og er definert i kliniske tester som ikke-irriterende (non-irritant).

Men, som med en vanlig sjampo, kan det irritere om det kommer inn på øyet. Vi anbefaler derfor at du følger bruksanvisningen.
Vippeserumet stimulerer blodsirkulasjonen i huden på øyenlokket og noen få kan oppleve en svak rødhet i huden den første dagen. Dette er ikke noe man trenger å uroe seg for da det vil raskt avta. Skulle det vedvare anbefaler vi at man tar noen dagers pause og prøver forsiktig igjen. Om dette ikke hjelper bør man slutte med serumet. Ta gjerne kontakt➚ med oss om du lurer på noe☺️Hvem kan bruke iGlow? Hvem passer vippeserum for?

iGlow vippeserum➚ passer for alle som ønsker en tettere, fyldigere og lengre vippevekst. Til bryn anbefaler vi iGlow brynserum➚. Allergikere eller personer med høysensitiv hud er anbefalt å ikke bruke, eller bruke serumet med forsiktighet. Du kan gjøre en patch test➚, ved å påføre serumet på underarmen for å se om du reagerer på det.Er serumet testet på dyr?

Nei ☺️ Serumet er ikke testet på dyr i henhold til EUs regelverk (altså cruelty-free), og det også veganskHva skjer hvis jeg slutter å bruke det?

Vippene blir skiftet ut med jevne mellomrom selv om man bruker iGlow serumet. Om de nye vippene ikke blir tilført serum så vil de vokse til sin naturlige lengde, og over tid vil da vippene være tilbake til sin vanlige lengde og tetthet.Kan det bare brukes på vippene over øyet?

Man kan bruke det på de nederste vippene også, og vi anbefaler da å bruke "siste rest" på penselen etter at man har penslet begge øyelokk. Husk også en avstand fra selve vippene.Kan ammende/gravide bruke iGlow vippeserum?

Siden det, av etiske grunner, ikke er gjort tester på ammende/gravide anbefales det å ikke bruke serumet før amme-perioden er over.Kan man bruke iGlow vippeserum når man har extensions?

Vippeserumet tilfører viktig næring og stimulerer til vekst slik at vippene kan vokse til sitt fulle potensiale. Serumet inneholder ikke olje og kan derfor brukes sammen med extensions dersom man ønsker det. Vi har flere kunder som gjør dette med supert resultat.Spørsmål? Kommentarer? Erfaringer?

Gratis frakt    Rask utsending    Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt