Elektrisk

Du er her: iGlow » Produkter » Elektrisk
Kvalitetsprodukter fra GHd, Diva, HH Simonsen, HerStyler og EdHardy
Spar opptil 25% i forhold til veiledende utsalgspris.

Dafni Hair Straightening Ceramic Brush

Dafni Hair Straightening Ceramic Brush
kr. 1 599,00
Få et glatt og flokefritt hår med Dafni Hair Straightening Ceramic Brush. Rettebørste med innovativ teknologi som sikrer deg et flott resultat, raskt og enkelt. Dette er den nye metoden å rette ut håret på - mye mer skånsomt, lettere og sparer deg masse med tid. Børsen er designet for å holde en topptemperatur på 185°C slik at du unngår å svi eller brenne håret når du retter det. Den unike børsten har en tredimensjonal overflate som er mye større enn en vanlig rettetang. Dette betyr at børsten grer bredere hårlengder slik at det går opptil ti ganger raskere enn med en konvensjonell rettetang. Bruk bare på tørt hår. Du må børste sakte for at håret skal varmes opp og glattes ut.
Veil.pris kr. 1 999,00
Din pris kr. 1 599,00

HH Simonsen Rod VS3, Curl

HH Simonsen Rod VS3, Curl
kr. 999,00
Lag elegante Hollywood-krøller på kort tid med HH Simonsen krølltang. Laget med spesialdesignet keramisk varmeteknologi som gir jevn temperatur på 150°C og utformet for å forhindre plutselig økninger av varme. Overflaten er laget med aluminiumteflon Coating, som gir beskyttende barriere mellom hår og apparat og forhindrer skade på håret. Håret glir silkemykt over den belagte overflaten og skaper mykt, krusfritt hår. Med "non-stick" belegg elminateres oppbygging av stylingrester og holder en ren og blank overflate. Glatte, roterende kvalitetshåndtak maksimerer snukontrollen og består av lett og varmebestandig materiale.
Veil.pris kr. 1 199,00
Din pris kr. 999,00

hh simonsen ROD VS5, Beach Waver mini

hh simonsen ROD VS5, Beach Waver mini
kr. 499,00
HH Simonsen sin GO mini Beach Waver styler gir fantastiske bølger på bare noen øyenblikk og kan brukes i alle hårtyper og lengder. Lettere, slankere og enklere å holde enn andre lignende stylingjern på markedet er dette det perfekte redskapet for deg som vil ha fantastiske former og bevegelser i håret og oppnå en lekker "beach look". Keramisk "teflon coating" sikrer at håret ikke henger seg fast i overflaten under bruk, selvom det er hårspray i håret, og du får et blankt, mykt hår med flotte krøller. Les om hva bloggeren Helena synes om GO mini Beach Wawer her og se hvordan du bruker den
Veil.pris kr. 649,00
Din pris kr. 499,00

ghd Style Final Fix Hairspray, 400ml

ghd Style Final Fix Hairspray, 400ml
kr. 229,00
Ghd Final Fix Hairspray holder frisyren på plass med kraftig hold, samtidig som den bevarer en myk og naturlig look. Motvirker frizz som følge av endringer i luftfuktigheten. Formulert med ghd sitt system for varmebeskyttelse samt pleiende ingredienser som beskytter håret mot slitasje ved hårføning, varmestyling og fra omgivelsene. Velegnet for alle hårtyper. Spray i tørt hår.
Veil.pris kr. 269,00
Din pris kr. 229,00
SALG -20%
kr. 183,20

ghd Gold Max Styler

ghd Gold Max Styler
kr. 1 799,00
ghd Gold Max Styler er den beste og mest eksklusive styler fra ghd. Kommer i en ny og forbedret utgave av bestselgeren ghd IV-styler med brede plater. ghd Gold Max er perfekt til deg som har langt hår og eventuelt kraftig, naturlig fall. Normalt er det en vanskelig og langvarig oppgave å glatte med en vanlig styler, men med Max Styler er du hjulpet. Den har bredere varmeplater og gjør oppgaven raskere og enklere. mer utfyllende opplysninger under fanen "Detaljer".
Veil.pris kr. 1 899,00
Din pris kr. 1 799,00

ghd V Gold Styler

ghd V Gold Styler
kr. 1 699,00
ghd V Styler er en av ghds bestselgere. Forvandle håret ditt med sensuelle krøller eller forførende sleekness. Du kan forme og style til du får akkurat den stilen du ønsker. Elsket og brukt i de fleste salonger, av kjendiser og vanlige forbrukere, og det er en grunn for det. Denne GHD V-styleren er en slank, godt sammensatt enhet som har alle funksjoner som du bør forvente fra et kvalitetsmerke. Funksjoner: Konstant temperaturkontroll, automatisk hvilemodus etter 30 minutterog avrundede kanter. Produktet leveres med 2 års varegaranti.
Veil.pris kr. 1 799,00
Din pris kr. 1 699,00
InstagramFacebookVisaklarnabringposten