Doll Face

Du er her: iGlow » Produkter » Doll Face


Nydelig hudpleie med naturlige ingridienser!

Doll Face holder til i Miami og produserer sine produkter i USA. Teamet bak merket har blitt inspirert av de klassiske hudpleierutene, men har som ambisjon om å oppdatere disse gjennom nye formler og naturlige ingredienser som konjakk og gresskar enzymer. Produktene er fri for parabener, ftalater, propylenglykol, mineralolje, PABA, paraffiner, DEA, Triclosan og Petrolatum. Ingen produkter er blitt testet på dyr. Doll Face legger også spesiell omtanke på emballasjedesignet, hvor rosa møter hvit og gull i vakre blomstermønstre. Selv innsiden av boksene er dekorert med godt flotte mønstre, og den som ser etter, kan også finne en og annen hemmelig melding.


Doll Face Pretty Puff - Green Tea

Doll Face Pretty Puff - Green Tea
kr. 99,00
Svamp fra Doll Face som eksfolierer skånsomt og effektivt fjerner sminke og smuss. Pretty Puff - Green Tea er en 100 % naturlig svamp fra Konjac-plante som gir deg ren og babymyk hud. Dette er naturens mest effektive rengjøringsredskap for huden. Den fantastisk myke svampen er fylt med naturlig forekommende vitaminer, mineraler og fettsyrer som fjerner døde hudceller og minsker porene samtidig som den fjerner bakterier og overflødig olje i ansiktet. Green tea er rik på polyfenoler, gir antioksidant-beskyttelse mot frie radikalskader, anti-inflammatorisk og dypt fuktighetsgivende. Hjelper også å forbedre hudtonen fra UV-skader. Bruk: Rengjør alltid svampen før bruk, la den ligge i vann til den har nådd sin opprinnelige form. Ved bruk av en sirkulær bevegelse rengjør ansikt og nakke mens du fokuserer på problemområder. For best resultat bruk sammen med Doll Face Cleanser eller Polish. Svampen vil automatisk tørke ut etter bruk.
Din pris kr. 99,00
Salg -20%
kr. 79,20

Doll Face Clarify - Balancing Tonic, 240ml

Doll Face Clarify - Balancing Tonic, 240ml
kr. 199,00
Toner fra Doll Face som er perfekt til å fjerne produktrester, overflødige oljer, døde hudceller og bakterier fra hud og porer som kan føre til urenheter. Clarify Balancing Tonic bidrar til å balansere hudens PH ved hjelp av botanisk ingredienser for en frisk og strålende glød. Formulert med Fruitactiv, et avansert kompleks fylt med Alpha Hydroxysyre og sitrus-enzymer som renser og gir huden en klar tone, sammen med Lumiskin, en patentert formel som lysner og gir huden din en sunn glød. Clarify Balancing Tonic er også beriket med pilbark som er en naturlig form for salisylsyre som renser porer i dybden.
Din pris kr. 199,00
Salg -20%
kr. 159,20

Doll Face Invigorate - Triple-Action Facial Cleanser, 240ml

Doll Face Invigorate - Triple-Action Facial Cleanser, 240ml
kr. 199,00
Skummende ansiktsrens fra Doll Face som rengjør huden og gjenoppretter din naturlige glød. Invigorate Triple-Action Facial Cleanser eksfolierer forsiktig uten å skape ubalanse i hudens naturlige oljer slik at huden føles ren og frisk. Formulert med Fruitactiv, et avansert kompleks fylt med Alpha Hydroxysyre og sitrus-enzymer som renser og gir huden en klar tone, sammen med Lumiskin, en patentert formel som lysner og gir huden din en sunn glød. Bruk: Fukt ansiktet ditt med vann og påfør den skummende rengjøringen på ansikt og hals. Skyll så rikelig med vann for å bringe frem din nye glød.
Din pris kr. 199,00
Salg -20%
kr. 159,20

Doll Face Pretty Puff - Natural

Doll Face Pretty Puff - Natural
kr. 99,00
Svamp fra Doll Face som eksfolierer skånsomt og effektivt fjerner sminke og smuss. En 100 % naturlig svamp fra Konjac-plante som gir deg ren og babymyk hud. Dette er naturens mest effektive rengjøringsredskap for huden for å gi deg en frisk, ren og babymyk hud helt enkelt. Den fantastisk myke svampen er fylt med naturlig forekommende vitaminer, mineraler og fettsyrer som fjerner døde hudceller og minsker porene samtidig som den fjerner bakterier og overflødig olje i ansiktet. Bruk: Rengjør alltid svampen før bruk, la den ligge i vann til den har nådd sin opprinnelige form. Ved bruk av en sirkulær bevegelse rengjør ansikt og nakke mens du fokuserer på problemområder. For best resultat bruk sammen med Doll Face Cleanser eller Polish. Svampen vil automatisk tørke ut etter bruk.
Din pris kr. 99,00
Salg -20%
kr. 79,20

Doll Face Pretty Puff - Rose

Doll Face Pretty Puff - Rose
kr. 99,00
Svamp fra Doll Face som eksfolierer skånsomt og effektivt fjerner sminke og smuss. Pretty Puff - Rose er en 100 % naturlig svamp fra Konjac-plante som gir deg ren og babymyk hud. Dette er naturens mest effektive rengjøringsredskap for huden. Den fantastisk myke svampen er fylt med naturlig forekommende vitaminer, mineraler og fettsyrer som fjerner døde hudceller og minsker porene samtidig som den fjerner bakterier og overflødig olje i ansiktet. Passer for tørr/irritert hud. Bruk: Rengjør alltid svampen før bruk, la den ligge i vann til den har nådd sin opprinnelige form. Ved bruk av en sirkulær bevegelse rengjør ansikt og nakke mens du fokuserer på problemområder. For best resultat bruk sammen med Doll Face Cleanser eller Polish. Svampen vil automatisk tørke ut etter bruk.

100 % naturlig konjacsvamp som eksfolierer skånsomt og effektivt fjerner sminke og smuss. Doll Face Pretty Puff gir deg frisk, ren og babymyk hud helt enkelt. Konjacsvampen finnes i flere varianter som gjør at den passer for alle. Denne fantastisk myke svampen er fylt med naturlig forekommende vitaminer, mineraler og fettsyrer. Rose fremmer dyp fuktighet, øker hudens fasthet, inneholder store mengder vitamin C (en kraftig antioksidant som beskytter mot hudskader) og bidrar til å holde huden din ungdommelig sunn.
Din pris kr. 99,00
Salg -20%
kr. 79,20

Doll Face Brilliance - Illuminating Face Polish, 240ml

Doll Face Brilliance - Illuminating Face Polish, 240ml
kr. 249,00
Ansiktskrubb fra Doll Face som gir huden din en ny start. Brilliance Illuminating Face Polish fjerner forsiktig døde hudceller og smuss samtidig som den beskytter hudens struktur. Denne dobbeltvirkende skrubben er derfor perfekt til matt hud som trenger en liten polering for å avdekke en jevnere, lysere og friskere hud. Formulert med Fruitactiv, et avansert kompleks fylt med Alpha Hydroxysyre og sitrus-enzymer som renser og gir huden en klar tone. Naturlige, dobbeltvirkende jojoba-perler beriker også skrubben, der de større perlene eksfolierer grov hud mens de mindre perlene forfiner hudens tekstur og følelse. Perfekt for deg som ønsker en jevn og glatt hudtone med nydelig glød! Bruk: Påfør ansikt og nakke og masser huden med sirkulere bevegelser i 3 minutter. Fjern så med kaldt vann.
Din pris kr. 249,00
Salg -20%
kr. 199,20

Doll Face Defend - Intensive Age Defense, 60 ml

Doll Face Defend - Intensive Age Defense, 60 ml
kr. 349,00
Anti-aging ansiktskrem fra Doll Face som gir deg en frisk og ungdommelig hud. Defend - Intensive Age Defense eliminerer tidlige tegn til aldring som fine linjer og smilerynker. Denne luksuriøse anti-age kremen etterlater huden din myk og smidig med en flott, ungdommelig glød. Formulert med polypeptider som bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen og effektivt minimerer fine linjer, rynker og alderstegn. Andre aktive ingredienser består av tidved som er et naturlig ekstrakt, rikt på kraftige antioksidanter. Matrixyl Synthe'6, et kraftig, klinisk bevist polypeptidkompleks og Hyaluronsyre er en magisk "magnet" som tiltrekker seg fuktighet fra luften. Bruk: Masser på ansikt og nakke 2 ganger daglig og unn deg gjerne litt ekstra pleie om natten mens du drømmer.
Din pris kr. 349,00
Salg -20%
kr. 279,20

Doll Face Nourish - AntiOxidant Protective Moisturizer, 50 ml

Doll Face Nourish - AntiOxidant Protective Moisturizer, 50 ml
kr. 299,00
Ansiktskrem fra Doll Face som fukter, beskytter og holder huden frisk gjennom hele dagen. Nourish - AntiOxidant Protective Moisturizer hjelper huden din å motvirke tidlige aldringstegn og etterlater den med en sunn og frisk glød. Formulert med antioksidanter fra tranebær, bringebær og druer som beskytter mot frie radikaler sammen med buriti-fruktolje, en annen kraftig antioxidant fra Amazonas. Hyaluronsyre
hjelper huden til å holde på fuktighet og gir en "plumping" effekt. Passer til alle hudtyper. Bruk: Påfør ansikt og nakke i et tynt, jevnt lag, gjerne 2 ganger om dagen hvis ønskelig.
Din pris kr. 299,00
Salg -20%
kr. 239,20

Doll Face Pretty Puff - Bamboo Charcoal

Doll Face Pretty Puff - Bamboo Charcoal
kr. 99,00
Svamp fra Doll Face som eksfolierer skånsomt og effektivt fjerner sminke og smuss. Pretty Puff - Bamboo Charcoal er en 100 % naturlig svamp fra Konjac-plante som gir deg ren og babymyk hud. Dette er naturens mest effektive rengjøringsredskap for huden. Den fantastisk myke svampen er fylt med naturlig forekommende vitaminer, mineraler og fettsyrer som fjerner døde hudceller og minsker porene samtidig som den fjerner bakterier og overflødig olje i ansiktet. Passer for fet/oljete eller uren hud. Bruk: Rengjør alltid svampen før bruk, la den ligge i vann til den har nådd sin opprinnelige form. Ved bruk av en sirkulær bevegelse rengjør ansikt og nakke mens du fokuserer på problemområder. For best resultat bruk sammen med Doll Face Cleanser eller Polish. Svampen vil automatisk tørke ut etter bruk.
Din pris kr. 99,00
Salg -20%
kr. 79,20

Doll Face Sweet Rose 5-in-1 Cleansing Cold Cream, 47ml

Doll Face Sweet Rose 5-in-1 Cleansing Cold Cream, 47ml
kr. 329,00
5-i-1 rensemaske fra Doll Face med hudpleie-ingredienser som gir øyeblikkelige glamorøse resultater. Sweet Rose 5-in-1 Cleansing Cold Cream er en sminkefjerner, cleanser, fuktighetskrem, exfoliator og brightener i ett og samme produkt! Denne skjønnhetsklassikeren har fått nytt liv og gir deg en hud som vil føles renere og sunnere ved å jevne ut din hudtone og skape en nydelig glød! Formulert med nypefrøolje som gir huden en fuktighetsboost og har et høyt innhold av essensielle fettsyrer. 100% kokosnøttolje renser huden i dybden og bidrar til å beskytte samtidig som den gir vital fuktighet sammen med yoghurt-ekstrakt som er fullstappet med naturlig forekommende vitaminer, proteiner og mineraler. Bruk: Påfør et lag av krem over ansikt og nakke. La virke i 3 minutter og tørk forsiktig vekk med en fuktig vaskeklut. Skyll så grundig med lunkent vann.
Din pris kr. 329,00
Salg -20%
kr. 263,20

Doll Face Refine - Peel-Away Refining Gel Mask, 100ml

Doll Face Refine - Peel-Away Refining Gel Mask, 100ml
kr. 249,00
Peel-off ansiktsmaske fra Doll Face som øyeblikkelig forvandler huden din fra grå og livløs til frisk og strålende. Refine - Peel-Away Refining Gel Mask er en triple-benefit maske som fjerner smuss og rusk fra tilstoppede porer samtidig som den forsiktig eksfolierer døde hudceller og gir huden et fuktighetsboost. Formulert med Fruitactiv, et avansert kompleks fylt med Alpha Hydroxysyre og sitrus-enzymer som renser og gir huden en klar tone. Inneholder også grønn te som er rik på polyfenoler, en mega-beskyttende antioksidant og Hyaluronsyre som hjelper huden til å holde på fuktighet og gir en "plumping" effekt. Bruk: Påfør gel-masken med fingrene. La den virke i 5-10 minutter, før du forsiktig drar av masken fra de 4 hjørnene på ditt ansikt. Skyll godt med kaldt vann.
Din pris kr. 249,00
Salg -20%
kr. 199,20

Doll Face Purify - Pore Perfecting Mineral Mask, 100ml

Doll Face Purify - Pore Perfecting Mineral Mask, 100ml
kr. 249,00
Mineralmaske fra Doll Face som rengjør og renser huden i dybden og fjerner urenheter som skjuler seg i porene. Purify - Pore Perfecting Mineral Mask er en detox for huden som arbeider med å forminske porer, gi fuktighet og lindre irritert hud. Formulert med Kaolin, en superabsorberende, naturlig raffinert leire og rik på rene mineraler som hjelper til med å fjerne smuss og sebum fra dype porer. Inneholder også pilbark som er en naturlig form for salisylsyre som renser porer i dybden og hyaluronsyre som hjelper huden å holde på fuktighet. Gir også en "plumping" effekt. Denne "fuktighetsmagneten" rommer opptil 1000 ganger sin vekt i vann. Bruk: Påfør denne magiske vidundermasken i ansiktet, men unngå øyeområdet. La tørke i 5-10 minutter. Tørk vekk med varmt vann for avsløre en ny og livlig hud.
Din pris kr. 249,00
Salg -20%
kr. 199,20
InstagramFacebookVisabringklarnaVIPPSposten